Montpellierben élvezem éppen a mediterrán tavaszt az erkélyen. Látszólag véletlenül alakult úgy, hogy éppen itt vagyok, de természetesen tudom, hogy véletlenek nincsenek.

Fantasztikus errefelé a természet, és a klíma. Egzotikus fák, pálmák, és kaktuszok övezik az utak mentét. Tökéletes környezet arra, hogy az ember átérezze az élet szépségét, és felfedezze, hogy az életet valamiféle szerelemenergia formálja, ha felfedezzük a létét, érzékeljük, és engedjük, hogy megnyilvánuljon a mindennapjainkban.

Gyönyörű szimbólumként érzékeltem az autópályán Párizsból Montpellierbe tartva a Millau viaduktot, amely könnyedségével, és szépségével azt az érzékelésünkben létező átjárót szimbolizálja, ami ahhoz kell, hogy másképp lássuk a világot. A viadukt nemcsak építészeti csoda, és egyben a világ legnagyobb völgyhídja, de a látványa is lélegzetelállító. Olyan, mint egy légies pillangó, miközben több tonna acél alkotja a szerkezetét.

Fátyolon innen vagy fátyolon túl. Melyik érzékelést választod? Azt, ahol az ego félelmekkel és blokkokkal akadályozza a világ szépségének érzékelését, vagy azt, amikor a szívedből látsz, és a szívedből érzel? Az utóbbi útnak látszólag van némi kockázata: sebezhető és sérülékeny vagy, megbánthatnak, kihasználhatnak és a többi.

Ez az ego magyarázata. A szív útja a bátrak útja, akik az út során megerősödnek, és olyan energiát mutatnak a világnak, amit érdemes követni, amihez érdemes tartozni. A szeretet az erő, ami bevonzza az életedbe mindazt a szépséget, amire vágysz.

A természet Magyarországon is változik, minden halad a tavasz energiájával a kinyílás és a befogadás felé. Májusban pedig belépünk a szerelem időszakába, amikor minden érzékünkkel keressük, és befogadhatjuk a szerelmet. Sok régi sérülés, fájdalom, és csalódás káprázatát kell meggyógyítanunk ahhoz, hogy valóban érzékelni tudjuk a szerelmet, de minél inkább megismerjük önmagunkat, és minél inkább képesek vagyunk a világot egy másik, a hídon túli, a fátyolon túli szemszögből látni, annál biztosabb, hogy az életünk kiteljesedik, és képesek leszünk a mindennapjaink részévé tenni a szerelmet.

Ha szeretnél meggyógyítani régi sérelmeket, és emlékeket, amelyek úgy érzed, hogy akadályoznak a szerelemben, és elindulni az új életed felé, akkor szeretettel várlak a Teliholdas gyógyításra április 20-án, szerdán.

A gyógyításról itt olvashatsz bővebben.

Előre bejelentkezés szükséges ahhoz, hogy találkozhassunk. Jelentkezni és időpontot kérni itt tudsz.

Ha pedig szeretnél megnyílni az ötödik elem, a szer-elem érzékelésére, akkor szeretettel várlak a Szer- elem behívó meditációs esten, május 3-án, kedden 18.30- kor, ahol kristálytálak hangjával kapcsolódva feltöltődhetsz fizikailag, érzelmileg és lelkileg, gyógyíthatod régi fájdalmaidat és csalódásaidat, és a meditációval és a gyakorlatokkal behívhatod az életedbe a szerelmet.

A Szer- elem behívó meditáció estről itt olvashatsz bővebben, és április 22-ig kedvezményesen jelentkezhetsz.

A szerelem, az egészség, a bőség és életed minden területén érzékelésed megváltoztatásával beindul az energia áramlása és támogat, hogy a hídon áthaladva a hiányok érzékeléséből a VAN megtapasztalásába megérkezz. Ebben a folyamatban szeretnénk Téged támogatni egy nyári programunkkal.

Szeretettel várunk Szardínia szigetére, a VAN táborba, ahol megnyithatod magad az életedben megnyilvánuló VAN érzékelésére és megtapasztalhatod, hogy minden, amire vágysz, már ott van az életedben!

A VAN táborba április 8-ig még kedvezményesen jelentkezhetsz.

A programról bővebben itt olvashatsz.

Várunk szeretettel!

Send this to a friend