Igen érdekes hozzászólásokat kapok mostanában szerelem ügyben. A múltkori blogban már írtam, hogy egy kedves olvasó ezt az üzenetet küldte nekem:

Nem biztos, hogy a szerelmet érdemes úgy említeni, mint az életben az egyik legfontosabb dolgot. Vannak olyanok, akik már ismerik ennek időleges (leginkább gyorsan elillanó és illuzórikus) voltát, illetve mint olyan valamit, aminek semmi köze a tiszta gondolkodáshoz. „

A napokban pedig a weboldalon szereplő egyik hozzászólásra írt válaszomra érkezett ez a megjegyzés:

Olvastam a Juliannának írt válaszodat. Ne haragudj meg az őszinteségemért. Nem értek veled egyet. Juliannának már két sikertelen kapcsolata volt, és amit te javasoltál neki, a várható harmadik sikertelen párkapcsolat lesz tele csalódással, fájdalommal. Tudod-e miért? Mert olyan magatartásformát javasolsz neki, ami egyértelműen Isten haragját, nem tetszését vonja magára, sőt még magadra is, mivel részestársa leszel a bűnében annak, aki paráznaságot gyakorol.”

Azt gondolom erről, hogy mindenkinek szíve joga a végtelen számú lehetőség közül azt választani, amit szeretne. Az Istenhez tartozó minőségek a szeretet, a megbocsátás és a tudatosság, szerintem, nem pedig a harag, és a büntetés. Ha két ember szereti egymást az pedig nem paráznaság, hanem szerelem. A fizikai síkon, ha valaki teljes és boldog életre vágyik, akkor általában három pillér az, amit az emberek megneveznek, mint életünk alapjait. Ezek az egészség, a szerelem, és a bőség. Bárki választhatja azt is, hogy lemond ezek bármelyikéről, vagy azt, hogy megéli őket. A választás szabad. Te mit gondolsz erről?

Mint mindennek, a szerelemnek is vannak különböző rezgésszintű megvalósulási formái. Valaki azt a kapcsolatot nevezi szerelemnek, amely intenzív érzelmi megélésekkel jár, amibe belefér a féltékenység, a bosszú, a harag, és az öröm, és gyengédség is. Van, aki pedig azt tűzi ki célul, hogy megtapasztalja a fizikai síkon is azt az összekapcsolódást a párjával, amely lélekszintről indul, és amely magával hozza azt az élményt, hogy testi, érzelmi, gondolati síkon is teljes összhang jön létre a szerelmesek között, és egy magasabb dimenzió áldása kíséri a kapcsolatot. Erről még bővebben fogok írni a következő blogban.

Hamarosan négyszemközti találkozókon is várom újra azokat, akik gyógyulni szeretnének, illetve szabadon választani az rendelkezésre álló lehetőségek közül, megtalálni a sajá teremtésük egyedi receptjét.

Blokkoldó beszélgetés és gyógyítás a szerelem bevonzásáért

Ezen a négyszemközti találkozón:

  • beszélgetünk arról, hogy eddig mit tapasztaltál a szerelemben

  • elengedjük mindazokat a blokkokat fizikai, érzelmi és gondolati szinten, amelyek eddig meggátolták a boldogságod megteremtését

  • meggyógyítjuk a fájó emlékeket

  • megnézzük, hogy az eddigi tapasztalatok merre szeretnének terelni, mit akarnak a számodra megmutatni

  • megfogalmazzuk a vágyaidat, és beépítjük őket az energiarendszeredbe, ahol el is kezdik bevonzani azt, amit szeretnél

A beszélgetés és gyógyítás hatására megnyugszol, magabiztosabbá válsz, könnyebbnek fogod érezni magad, hiszen megszabadulsz a visszahúzó blokkoktól. Tisztábban fogod látni a vágyaidat, és bátrabban vállalni fogod az igényeidet. Hamarosan pedig az is megjelenik az életedben, akivel megélheted a teljességet a szerelemben is.

Mennyivel egyszerűbb, ha az érzéseiden változtatsz, mintha egy helyben toporogsz, és várod, hogy a külső körülmények megváltozzanak! Változtass az érzéseiden, és a helyzet is megváltozik!”- Rhonda Byrne

Az egyéni ülések kb. 1 és negyed órásak, előre bejelentkezés szükséges.

A gyógyítás részvételi díja 15 000 Ft helyett kedvezményesen most csak 12 500 Ft.

Kedvezményes gyógyításra fenntartott időpontjaim a közeljövőben:

július 17., kedd, 15-től 16. 15-ig; 16.35.-től 17.50-ig

július 24., kedd, 15-től 16. 15-ig; 16.35.-től 17.50-ig

július 31., kedd, 15-től 16. 15-ig; 16.35.-től 17.50-ig

Kérlek, részvételi szándékodat jelezd itt, a tárgy mezőbe beírva: BLOKKOLDÁS

Egy új, elérhető program a

Lélektárs és szerelem behívó szertartás

Szeretnél kiteljesedni a szerelem területén? Szeretnéd megélni egy vonzó, megértő, szerető társ oldalán a szerelmet, megtalálni a Lélektársad? Szeretnéd, ha együtt fejlődhetnétek, megtapasztalva életetek legmagasabb rezgésszintű minőségét?

Ha vágysz ezekre az értékekre, akkor hangolódj rájuk! Hangolódj rá arra a férfira vagy nőre, akit szeretnél bevonzani az életedbe. Találd meg a Lélektársadat és a szerelmedet.

A szertartás egy tudatosan felépített 3 órás találkozó négyszemközt velem, amely során:

  • beazonosítjuk a céljaidat

  • tudatosítjuk jelenlegi élethelyzetedet és érzelmeidet

  • hálát adunk minden eddigi tapasztalásodért

  • elköszönünk minden olyan emléktől, és akadályozó érzelmi vagy gondolati mintától, amely még benned él, és eddig megakadályozott abban, hogy kiteljesedj a szerelemben

  • egészen pontossá tesszük a vágyaidat, hogy elősegítsük fizikai síkon való megjelenésüket

  • felszentelünk téged és a leendő kapcsolatodat, hogy minden úgy válhasson valóra, ahogy szeretnéd, és még azt a jót is megkaphasd, amire nem is gondoltál eddig

A szertartás hatására megérkezel a legbelsőbb bizonyossághoz, nyugalomhoz és erőhöz, amely képes bevonzani a számodra legideálisabb társat.

Ha útnak indulsz, engedd, hogy a szíved vezessen, és mindennap összefutsz a szerelemmel.”

A szertartás a Teljesség kertjében zajlik Budapesten, jelentkezésed esetén pontos eligazítást kapsz, hogy hova kell jönnöd, és hogy mit hozz magaddal.

A szertartás előtt küldök néhány kérdést, amelyre felkészülésként megkérlek, hogy válaszolj, utána rajtam a sor, hogy összeállítsam számodra a szertartást, és végigkísérjelek a folyamaton.

Olvasd el Ági visszajelzését, hogy ő hogyan érezte magát a szertartáson:

A szertartás minden egyes pillanatát nagyon élveztem,  a partnereim +/- tulajdonságainak felsorolásán keresztül egészen a virág ültetéséig. Érdekes volt papírra vetve látni és észrevenni, hogy sorra ugyanazt a férfitípust vonzottam be az elmúlt évek során. (Lássuk be, ez igen tanulságos a részemről:)

Azt hiszem sok általam ‘rossznak’ vélt tulajdonságom felszínre jött a szertartás  pár órájában, ami egész életemet végigkísérte és a jövőben arra figyelek, hogy ezektől végleg megszabaduljak. Gondolok itt elsősorban az elégedetlenségre, a bizonytalanságra és az önbizalomhiányra. 

Az egész szertartás felemelő és felszabadító érzéssel töltött el, hiszen a nyugalom és a béke érzése járt át mindvégig:)  Remek volt átélni, hogy biztonságban vagyok, hiszen mellettem vagy, és hálás voltam magamnak azért, hogy mindezt a folyamatot végigcsinálom.  

A szertartást követő napokban megszabadultam a negatív berögzüléseimtől és a partnereim ‘által’ generált rossz érzésektől. A Lánchíd lábánál ‘szórtam’ őket bele a Dunába és miután végeztem, képzeld el, hogy egy fekete holló repült el előttem; majd a következő pillanatban egy úszó kacsa párra lettem figyelmes:) azt hiszem, a jelenet magáért beszél:) múlt és jövő… A virág pedig a teraszt díszíti 🙂

Hogy mi indult el bennem? Azóta azt érzem, hogy nem kell aggódnom vagy akár csak állandóan résen lennem, hogy esetleg elszalasztom a vágyott partnert. Hiszen tudom, hogy megtalálom az igazit és ez az érzés az, ami önbizalommal és nyugalommal tölt el és azt tapasztalom, hogy ezt mások is látják rajtam:). Be kell valljam, hogy soha nem éreztem még ilyet!  Még egyszer nagyon köszönöm! Varázslatos élmény volt!”- Tóth Ágnes

A szertartás lehetséges időpontjai a közeljövőben:

  • július 13., péntek 15-től 18 óráig

  • július 19., csütörtök 15-től 18 óráig

  • július 26., csütörtök, 15-től 18 óráig

Ha gyógyulni is szeretnél, és egy szertartással megszentelni magad mindarra az örömre, ami vár rád, akkor választhatsz a Liliom és a Rózsa csomagok közül, amelyek kedvezményesen tartalmazzák a gyógyítást és a szertartást is egyben.

A szertartásról és a kedvezményes csomagokról bővebben itt olvashatsz!

Kérdéseidet itt teheted fel, és jelentkezhetsz is gyógyításra a csomagok valamelyikére: info@simratyogaworld.com, a tárgysorba írd be, kérlek,  BLOKKOLDÁS (ha csak a gyógyításra szeretnél jönni) , LILIOM vagy RÓZSA (ha szertartást is szeretnél)- választásod szerint. 

Szeretettel,

Arató Mónika

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

Send this to a friend