A legtöbb ember úgy tekint a párkapcsolatára, mint egy olyan színtérre, ahol a szükségletei kielégülést nyernek, és az elvárásai beteljesülnek. Ebből aztán rengeteg csalódás származik, ha a partner nem az aktuális elvárásoknak megfelelően viselkedik. Márpedig ennek nagy az esélye, hiszen senki nem abból a célból született meg, hogy egy másik ember elvárásait szolgálja. Mindenki arra született, hogy a lehető legnemesebb életét élhesse, feltéve, ha ez a szándéka.

Van azonban a párkapcsolatoknak egy spirituális aspektusa, amely mégis szolgálat, de nem a fenti értelemben. Ez a szolgálat arról szól, hogy észleled a párod lélekminőségét, vagyis a legmagasabb rezgésszintű énjét, és segíted őt abban, hogy a legfényesebb énjét élhesse. Mit jelent ez a gyakorlatban? Ha félni kezd, akkor ahelyett, hogy emiatt megítélnéd, hagyod, hogy kibeszélhesse magából, és a félelem köddé váljon megtartó szeretetedben. Ha segítségedet kéri valamiben, ami számodra is vállalható, akkor szíved legmélyebb szeretetével segíted őt. Elfogadod úgy, ahogy van. Jó tulajdonságaira, és erősségeire fókuszálsz, és őszintén elismered őt. A spirituális párkapcsolat egyenlő társak közötti kapcsolatot jelent, amelyben mindketten elkötelezettek saját, és társuk fejlődése mellett. Jár ez lemondással? Igen, járhat. Minden olyan személyiségszintű igényünket jobb, ha felismerünk, és elengedünk, amely ellentétes azzal, amit társunk lélekfejlődése kíván. Ezért van az, hogy igazán sikeresek és boldogok akkor lehetünk a párkapcsolatunkban, ha jól ismerjük önmagunkat, és tudjuk, hogy mi származik a lekünk rezgésszintjéről, és mi a személysiégünkből.

Ha szeretnél mind az önismeretben, mind a szerelem témakörében fejlődni, akkor szívből ajánlom neked az augusztus 31-én induló

Unio Mystica

online kurzust.

„A legteljesebb beavatás a szerelem útja. A szerelem és a szeretet egyre finomabb tartományait megélni, és benne folyamatosan átlényegülni. A kettősség feloldásának szent útja…amin a legnagyobb kísértéseket kapjuk. ”- részlet Agnes Golenya Purisaca, A perui papnő című regényéből

Harmónia, egység, gyengédség, tisztelet, szenvedély, együttműködés- szavak, minőségek, amelyek az igazi utat mutatják. Ha szeretnéd végre megtalálni azt a kapcsolatot, amelyben önmagad lehetsz, szabadon szerethetsz és fejlődhetsz, akkor csatlakozz az

Unio Mystica

Út a teljességet adó szer-elemhez

online kurzushoz

6 hét- 6 lecke- meditáció- gyakorlatok-6 visszajelzés e-mailen

Az igazi szer-elem mély szereteten, elfogadáson és elismerésen alapszik. Több dimenzióban valósul meg, éppen ezért ebben a szerelemben mindkét fél fejlődik, és önmaga legfényesebb minőségét élheti meg, Unio Mystica- avagy misztikus egységben.

Mitől misztikus? Mit tehetsz azért, hogy megtaláld, feloldódj benne, és megtartsd? Megtudod, ha csatlakozol hozzánk!

Az Unio Mystica online kurzus 2012. augusztus 31-én, Teliholdkor indul.

Ebben az online kurzusban:

• megtudod, hogy melyek a misztikus szerelem ismérvei • felismered, hogy vonzhatod be • megtisztulhatsz a régi, fájdalmas emlékektől • megismered az oda vezető út „csapdahelyzeteit”, és elköszönhetsz tőlük • megnyílhatsz a Teljességet adó szerelem befogadására • eltalálhatsz az önmagadon belüli egységhez • megtalálhatod az utat a szerelemhez, amely a Teljességbe vezet • megtudod, hogy kerülheted el a kapcsolat buktatóit • megérted, hogyan tarthatod meg

A kurzus teljes díja 12 000 Ft.

Jelentkezz itt, a tárgymezőbe írd be: Unio Mystica!! >>> jelentkezem@simratyogaworld.com

A misztikus egység egy másik aspektusa az egység megtapasztalása a Lélekkel és rajta keresztül a mindent átölelő Forrásenergiával. A Lélek szintjéről induló, szívből születő hang segít kapcsolódni önmagunk legbelsőbb lényével, és egymással. Zengetése a szeretet rezgésszintjére repít, gyógyít, és feléleszti belső erőnket. Ha szeretnéd felszabadítani a benned élő örömöt, megtapasztalni az egységet a hangok áramlásának segítségével, akkor szeretettel várunk szeptember 19-én az első

Csendes- estén.

A Csendes- esték célja, hogy a spirituális fejlődést kifejezetten a hangok, a zene, és az éneklés segítségével támogassa. Az esték segítenek oldani a stresszt, feltöltődni energiával, méregteleníteni a szervezetet a hangok erejével, növelni a belső erőt, ezen kívül lehetőséget adnak arra, hogy megismerjünk egy- egy önfejlesztő technikát, megerősítsük a szándékunkat az egyes életterületekre vonatkozóan, és növeljük a teremtőerőnket.

Csendes – esték

Csendes Csabával és Arató Mónikával

Találkozunk: szeptember 19- én szerdán, 18-tól 20 óráig

Ezen az estén közös mantraénekléssel és tanulással megerősítjük a kapcsolatunkat a Teremtővel, a fizikai síkon pedig három életterület energiáját tisztítjuk meg: az egészségét, a párkapcsolatét, és az anyagi biztonságét. A mantrák mágikus, gyógyító, védelmező és felszabadító dallamok. Több ezer éve használják őket a keleti misztikus tradíciókban a test vitalizálására, a belső nyugalom és a szent célok eléréséhez. A hang és a lélekorientált zene képes gyógyítani a testet, megnyugtatni az elmét, az emóciókat, megnyitni szívet, és a szent szavak képesek kitárni a kapukat más dimenziókba.

Az egyik leghatásosabb eszköz a személyes transzformációhoz, és a legjobb gyógyító az érzelmi és pszichoszomatikus nehézségekre. Minden mantrának megvan a speciális célja, mindegyik inspirál, és segíti az összeköttetést más dimenziókkal. Ezen az estén megismerkedünk a kiválasztott mantrák jelentésével, céljával, megtanuljuk őket zengetni, megismerjük mindennapi használatuk módját, és hogy hogyan képesek átalakítani az életünket. Segítségükkel kibontjuk többdimenziós lényünket.

Az este létszáma korlátozott, kérünk, időben jelezd részvételi szándékodat. A jelentkezések rögzítése a beérkezés sorrendjében történik!

Az est helyszíne: Budapest. A pontos helyszínt később jelöljük meg, és minden résztvevőnek megküldjük.

Az est részvételi díja: 3 300 Ft/ fő

Kedvezmény!

A jegyek elővételben 2 500 Ft/fő, ha részvételi szándékodat augusztus 25-ig jelzed.

Jelentkezni itt tudsz: jelentkezem@simratyogaworld.com , a tárgysorba írd be kérlek: Csendes- esték

A válasz e-mailben minden tudnivalót megírunk számodra!

Szeretettel várunk!

Arató Mónika és Csendes Csaba

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

Send this to a friend