Megérkeztünk a két hetes, csodálatos egyiptomi expedíciónkról, mely Ízisz és Ozirisz misztériumának nyomában járt. Voltunk Kairóban a Nagy Piramisban és a Szfinxnél, a szakkarai piramisnál, Núbiában, ellátogattunk a Rák- térítő közelében található Abu Simbelbe, meglátogattuk a Nasser tó melletti templomokat, majd a Níluson vitorlázva közelítettük meg a folyó melletti gyönyörű karnaki, luxori templomokat. Voltunk Akhenaten fáraó egykori városában, végül két napot pihentünk a Vörös tengernél Al Gounán. 15 szakrális helyszínen járunk, ahol a nagyon magas energiájú terek, és az ott megtapasztalt szertartások felejthetetlen élményt és emléket adtak a csapatunknak.

Biztos vagyok benne, hogy még hónapokig töltődünk az út energiájából; emeli az életünket, és  a kapcsolatainkat. Az út számomra legcsodálatosabb tapasztalása az volt, hogy a Párommal élhettem át. Mindketten érezzük, hogy emelte a teremtőerőnket, és a kapcsolatunk energiáját is. Szerelmesen utaztam Egyiptomba, de még szerelmesebben tértem vissza. A királynők és a fáraók szent házasságának helyszínei pedig a mi kapcsolatunkat is a szent házasság rezgésszintjére emelték.

Csodálatos volt azt is megtapasztalni, így visszatekintve az elmúlt évekre, hogy az elköteleződés férfi és nő szent párosságának témája mellett, amivel 2013 óta dolgozom tudatosabban, az én életembe is elhozta a teljes és boldog párkapcsolatot. Veres Kriszta barátnőmnél, aki teremtő társam volt ennél az expedíciónál és a 2018-as egyiptomi zarándoklatunknál  is, ugyanezt a párkapcsolati kiteljesedést figyelhetem meg. Kriszta Egyiptom szakrális helyszíneinek energiájával és a szufi bölcsességgel fejlődött, hiszen már 10 éve Egyiptom földjén él,  én pedig a kundalini jóga segítségével, és közben Indiát és Egyiptomot is meglátogattam. Most értem meg igazán jógamesterem tanítását: a Vízöntő kor legnagyobb erénye az állhatatosság. Ha kitartóan fókuszálsz a célodra, és mindent megteszel azért, hogy magad emeld arra a rezgésszintre, amin élni szeretnél, akkor mindaz, ami ezen kívül történik, csak következménye önmagad iránti elkötelezettségednek, és az isteni kegyelemnek, melynek befogadására alkalmassá válsz.

A mostani egyiptomi utunkra való készülés, Ízisz és Ozirisz energiája és a magánéletünkben bekövetkezett pozitív változások arra hívtak minket Krisztával, hogy újra közzétegyük az Egy erő online kurzusunkat, de most megújult formában. A mostani kurzusba belefoglaljuk új tudásunkat és tapasztalatainkat, hiszen sokat fejlődtünk mi magunk is az utóbbi években. Újra forgatjuk a videókat, megújítjuk a hanganyagokat, és a párjaink is kapcsolódnak hozzánk. Egy- egy plusz videót kapnak a részvevők Krisztától és párjától, illetve tőlem és páromtól, Balogh Bélától.

 

Az egyéni és párkapcsolati emelkedésnek nagyon szép, sok ajándékot adó időszaka van most. Ha ráülsz az Univerzum segítő energiájának hullámára, akkor te is részesülhetsz az ajándékokból. Ezért azonban tenni kell, és az önmagadba fektetett tudás és energia busásan megtérül. Én ezt látom az életemben működőképes ösvénynek, és erre hívlak Téged is! Tanulj az Egy erőről, integráld magadba a tudást és a varázslatot, majd nyisd meg a szíved a befogadásra.

Az eredmény a fizikai síkon sem marad el.
A földi szerelmet átszínezi az égi szerelem, amitől te és a párod is
a Paradicsomban érezhetitek magatokat.

 

Köszönjük mindazoknak, akik követték egyptomi utunkat a Facebookon május 1. és 15 között, és a sok pozitív visszajelzést!

 

Áldás!

 

Send this to a friend