Írta: Nam Hari Kaur ( Forrás)

Fordította: Arató Mónika (Simrat Kaur

 

Most a lehetőségek időszakába lépünk, amelyeket azzal a képességünkkel tökéletesíthetünk, hogy finomítjuk kiváló jövőbeli víziónkat. A kollektív pszichében manapság nagyobb spirituális meghittségre vágyunk, és a „rejtélyek őrzője”, a 9- es szám hozza el a lehetőségét és az ígéretét ezeknek az álmoknak.

Szeptember 9- es száma a magasabb víziók, a kifinomultság, a pontosság témáit jeleníti meg, és a mély, belső tudást, amely minden körülményen keresztül vezet.

Ennek a tudásnak a része, hogy befejezünk valamit, amiről bebizonyosodott, hogy érzelmi illúzióhoz vagy energiavesztéshez vezet. Amint elengedjük azt, amely nincs összhangban az életünk legjobb lehetőségével, tér jön létre az isteni szinkronisztikus varázslat megvalósulására.  

Igen, a 9-es szám a varászlat és a rejtélyek birodalma, annak ellenére, hogy a varázslat szót gyakran félreértik.

Én a Finomtest kontextusában használom, ami tér és idő felett áll, és megvan az a képessége, hogy a lineáris információk nélkül érzékelje és tudja a dolgokat. Egy erős Finomtest lehetővé teszi, hogy megkülönböztesd a barátot az ellenségtől, az igazságot a hazugságtól, és a képességet is, hogy olvass a sorok között, és érzékeld egy másik emberi lény energetikai terét.

Miközben mostanában a Youtube- on szörföltem, rábukkantam a legerőteljesebb párbeszédre, amit eddigi életemben valaha hallottam. Ez egy James Taylorral folytatott interjúból származik, ahol ő egy nehéz időszakról beszél korai éveiből, mielőtt gazdaggá és híressé vált volna. Ez a videoklip bemutatja édesapja érzékeny tudatosságának erejét és azt, hogy egy kritikus pillanatban végrehajtott, pontos cselekedet hogyan tudja megelőzni azt, hogy valaki megcsússzon az életben, és ragyogó sorsra legyen esélye. Érdemes megnézni. 

Mindenekelőtt szeptember magas frekvenciájára hangolva, nézzünk egy csodálatos lejátszási listát a szerencsés napokból!

A 6., 7., 8., 15., 16., 17., 24., 25. és 26. napok mindegyike különleges mágiát tartalmaz az új, személyesen inspirált jellegű vállalkozások számára. Annyira egyszerű lehet, mint egy 40 napos meditáció elindítása, zellerlé ivása tisztításhoz, vagy egy mindennapi megerősítés:

 

„Most spirituális sorsom jelenlétében, és alkotó erőiben élek; minden rendben van velem. ”

 

A 9. szám a hozzáértés területe, és néha kissé zavarban érezzük magunkat, ha ezt a fogalmat magunkra értelmezzük. Jó hír: ne légy zavarban! Minden szent és bölcs elkezdte valahol, és ez általában  nem a legteteje volt a dolgoknak.

Egyszer Új Mexikóban, amikor Yogi Bhajan tanított, egy zavarba ejtő kérdést tett fel: Mi egy szent első jele? Sokan vakmerően megkockáztatták a választ, egészen addig, amíg ő egyszerűen megválaszolta a kérdést:  „A Szent első jele az, hogy eredeti.” Úgy gondolom, ez egy briliáns meghatározás, mivel ellentmond a szentség szokásos bekorlátozásainak.

Nos, amit tudunk most az az, hogy a személyes hozzáértésünk és finom kiválóságunk az eredetiség tenyerében pihen. Nézzünk erre egy kis támogatást.  Gyakorold a „ Tapasztald meg eredeti önmagad” meditációt, (fordítása folyamatban, nézz vissza 1-2 nap múlva) amely meg fogja adni számodra a képességet és lehetőséget  arra, hogy minden körülmények között felismerd a helyes cselekedetet – amely számodra megfelelő – és így nem a bűntudat vagy a manipuláció hangjai fognak vezetni.

Mindannyian halljuk ezeket a visszhangokat időnként, gyakran gyermekkori programozásból. Töröld ezeket, és frissítsd a mágikus éneddel, amelyet élni és kifejezni születtél.

Most, amikor olyan frekvenciát bocsátunk ki, amely megtartja az eredeti szellemünk lényegét, jó tudni, hogy szeptember az az időszak, ahol nagy lehetősége van az új kapcsolatoknak.

Ha egyedülálló vagy, sugározd ragyogó mosolyod és jelentsd ki:

 

„Kristálytiszta, eredeti énemet meglátja, és meghallja méltányló éned.”

 

Mindig az elméd szelíd szűrőjével vizsgáld önmagadat, és mindeközben tudd, hogy az Angyali birodalom folyamatosan azon dolgozik, hogy segítse az embereket a sorspartnereikkel való találkozásban.

Állhatatosan egy nagyszerű tudatosság váltás előkészítésén dolgozunk, ami 2020- ban következik be, és ezt a váltást kimért léptekkel kell véghezvinnünk.   A megfelelő emberek információs zsongása, a lakóhely, és egyéb fontos élet- témák mind terítéken vannak, úgy, mint mikor az elfoglalt méhek keresztbe porozzák a lényegét mindannak, amit tudnunk érdemes.

A finom tudatosságod a legnagyszerűbb bevezető a magasabb frekvenciába, amit viszont a spirituális gyakorlásod támogat.

Túl kell lépnünk egy ötlet puszta intellektuális megértésén, a belső tudás érzékszervi megtapasztalásába. Ez a 9- es szám ajándéka, és ez az ajándék a tiéd lehet, hogy élvezd és dédelgesd.

Mindezekhez lábjegyzeteként inspirálva érzem magam, hogy elmondjam, hogy mindig mantrákat hallgatok, miközben ezeket az előrejelzéseket írom.

Ha bármikor elakadok, csak Yogi Bhajan meditációs fotójára nézek, és azt mondom: „ Mit gondolsz, Uram? „ Gyakran megkérdezem az éteri birodalom őrzőit, hogy mi a legjobb segítség számukra?

Az a véleményem, hogy senki sem halad át ezen a világon egymagában. Senki sem olyan okos, senkinek sem szerzett olyan sok pénzt, vagy néz ki annyira jól (bár én ezen dolgozom!).

 

Most van itt az ideje, hogy megengedd a Lelked vágyának, hogy gyengéden vezessen az angyalok által előkészített, biztonságos ösvényen, mindvégig az eredeti önvalód hitében, és tudásában bízva. Sat Nam.

 

Send this to a friend