Írta: Nam Hari Kaur (Forrás)

Fordította: Arató Mónika

Szeptember hónap elbűvölő pillanatát fedi fel annak a pontnak, amikor két, teljesen különböző világot elválasztó szakadék szélén állunk: a múltbéli kapcsolataink világa és azon jövőkép között, ahová most szeretnénk eljutni a jövendő kapcsolataink kibontakozó táján.

A szeptember 9- es száma játékba emeli a befejezés, a spirituális érzékenység, és az érzelmi beteljesülésre vonatkozó vágyaink finomhangolásának témáit. Többet akarunk, és néha még frusztráltnak érezzük magunkat, mint a nyár folyamán, amikor a „több” nem pont úgy valósult meg, ahogyan szerettük volna.

Ez amiatt van, mert sok bolygó van „retrográd” mozgásban, ami blokkokat és késedelmet okozhat még a legjobban kigondolt tervekben is. A Merkúr és a Mars most már direkt irányban halad, ami azt jelenti, hogy a kommunikációnk és az összpontosított erőfeszítéseink nagyobb eséllyel valósulnak meg könnyedén, és a legjobb eredménnyel. Még mindig van azonban egy kis tisztázni való, mielőtt biztonsággal navigálhatnánk előre az előttünk álló hónapokban.

Szeptember legfontosabb aspektusa felismerni ”Vége van, ha azt akarom, hogy vége legyen.” A 9- es számnak hatalmas ereje van, és most dupla 9- es hatásra számíthatunk, mivel a hónap száma, és az év ajándékszáma is 9 (az ajándék szám a 2018- as év utolsó két számjegyének összege). Ez a dupla 9-es a Szív kalkulációban (hónap+ Ajándék= Szív) egy megállíthatatlan intenzitást hoz létre időnként, amikor képesek vagyunk megállni és kijelenteni: „Ezt tovább nem viselem el, tovább lépek, tudom, hogy vár rám valami jobb.”

Igen, teljes mértékben van jobb számodra, különösen akkor, ha visszaemlékszel mindazokra a leckékre, amit megtanultál ezen a nyáron a határokról. A határok megtartásának témája a kapcsolatokban, az üzleti ügyekben, a kötelezettségekben és a személyes időben voltak mostanában a személyes növekedés legfontosabb sarok kövei. Senki nem volt mentes ettől, és még mindig válogatjuk mindezen témáknak a számunkra legjobb pontjait.

Amit a legfontosabb tudni Szeptemberről az, hogy amint tisztán kimondod, hogy: „Nem!” mindarra, ami tovább már nem működik, bekövetkezik egy azonnali fordító hatás. Ez azt jelenti, hogy éppen abba az irányba fordulsz, amelyben legmagasabb és legtisztább szándékú imáid és szándékaid megvalósulnak. Az angyalok erősen megtartanak a 9- es szám birodalmában, így készülj fel a támogató vezettetésre, amit csak elsuttognak számodra.

A 9 -es szám a Finomtestet jelöli, ami az idő és a tér felett áll. A Finomtestünknek megvan az ereje, hogy egy szempillantás alatt kommunikáljon valakivel, aki a világ másik felén van. A 9- es a varázslat és a rejtély száma is, ami egy pozitív fényt kölcsönöz annak az élménynek, hogy „Hú, nem tudom elhinni, hogy a dolgok jobban működnek, mint akkor, amikor erőltettem őket korábban, ebben az évben.”.

E hónap során az isteni kapcsolódások hatalmas mennyiségben vannak jelen, mely minden szinten elrendeltetett kapcsolatokat hozhat létre. Ez egy másik pozitív frekvenciájú dupla- hatás miatt történik, amelyben a 20- as szám jelenik meg az Alapkalkulációban (9 hónap + 11 év = 20), és az Értékkalkulációban (9 ajándék + 11 év = 20).

A 2- es szám a 0- val kiegészülve egy szuper- vágyódást hoz létre, hogy kapcsolódj és megbecsülve érezd magad azokkal, akik a legjobban megértenek téged. Ez a kapunyitó energia nyílik ki most a Földbolygón, és az egyetlen tennivalónk az, hogy beengedjük az újat és tudatosan kizárjuk a karmikus visszatérő forgatókönyveket.

“Uralom a rejtély felett” a mottója a 9- es számnak, és ha el szeretnéd távolítani az összezavarodottságot és elveszettség érzést az életedből, akkor itt egy meditáció. A Dhrib Dhrishti Krija a jövőbe való betekintést képességét adja számodra.

Jó nénány erőteljes nap van ebben a hónapban, amelyekre érdemes ébernek lenni, és kezdjük a legjobbakkal. Az alábbi napokat a jószerencse és az isteni szinkroniticitás hatja át: 6., 8., 15.,17., 24., 26. Játszd a játékot, mert aranyat rejteget!

A 9- e, 18- a, 27- e jó napok lehetnek, ha toppon vagy a spirituális gyakorlásodban és helyesen olvasol az energiák sorai között, illetve tökéletesen a homályban tapogatózhatsz, ha nem. Amit számításba kell vennünk, hogy vannak emberek, akik egyáltalán nem meditálnak, és mit sem törődnek az érzékenységgel. Szóval ezek azok a dátumok egyben, amikor jobb tisztában lennünk az ‘elefánt a porcelánboltban’ jelenséggel. Amikor a 9- es szám negatívvá válik, akkor a viselkedés és a kommunikáció nagyon kellemetlenné tud válni. Tudd, hogy a tudatosság által, amit a meditációs gyakorlatoddal fejlesztesz ki, képes vagy ezeket a helyzetek elkerülni vagy távol maradni tőlük. Egyszer, amikor Yogi Bhajan tanácsot adott ez fiatalembernek a jelenlétemben, azt mondta neki, hogy nem mindig az számít, hogy milyen spirituális vagy, hanem hogy mennyire vagy éber.

A Finomtest kiegyensúlyozását egy gyöngéd éberséggel fűszerezve a környezet felé, szerencsésen átnavigálhatunk a Szeptember hónapon.

A kiválóság egy mód felett szép tere annak, ahonnan az életünket irányíthatjuk. Mindannyian értékeljük a kiválóságot, amikor zenében halljuk, táncban vagy színházban látjuk, vagy a művészetek világában tapasztaljuk. Még mindig emlékszem, mikor gyermekként a new yorki Metropolitan Múzeumba látogattam, és az alkotások megragadó szépségétől szinte megigézve, hosszú ideig bámultam a festményeket.

Mindannyiunknak megvan az alkotóerőnk, és a múlt halott súlyát elengedve újrateremthetjük önmagunkat a legjobb, legbriliánsabb megjelenési formánkban. A kiválóságod vár rád, és egyszerű és következetes erőkifejtéssel létrehozhatsz projektet, életet, vagy egy létformát, amely téged és másokat is inspirál. A kilences a jövőkép alkotó képességünk, az álom a valóság előtt, a csillogás a misztikus szemében.

Higgy magadban most már, a kreativitásod szikrája esszenciális része az emberiség beteljesülő imáinak. Sat Nam, és sok áldásban legyen részed!

 

Send this to a friend