szépség mindenben előre2Év eleje van, és már rengeteg pozitív változás elindult az életünkben. Persze ennek előidézői, generátorai nagyrészt mi vagyunk. Én is éppen egy nagyon erőteljes megújulásban vagyok, ahogy ez időszerű is.

A november, december arról szólt az életemben, hogy olyan tudatos változásokat, blokkoldásokat végezzek, ami gátolta egy pár, általam nagyon vágyott változás bekövetkezését. Nagyon szép időszak volt, sok minden meggyógyult, és nagyon aktívvá vált az intuícióm, azóta is az. Tulajdonképpen mást sem csinálok, mint az intuícióm által leadott „rendeléseket” teljesítem. Meghallgatom, hogy belső hang mit mond, nem játszom azt, hogy bár hallom, mégsem figyelek oda igazán a súgásokra. Ami jön, azt meghallom, és nekikezdek a megvalósításnak. Nem halogatok, csak csinálom, amit kér tőlem a belső hangom. 

Ebben a múlt év végi változásban, ami főleg szellemi, érzelmi, és kapcsolati szinten zajlott, kicsit lemaradt a fizikai testem. Úgy érzem, most meg kell adnom neki a kitüntetett figyelmet, hogy újra erőteljes, ragyogó és szép legyen.

„Szépség és Kegyelem: Az egyetlen dolog, amit tenned kell, hogy légy szép és kegyelemmel teljes. Ha ezt megteszed, Isten meg fog találni téged.”

Ez egy nagyobb változási folyamat része, hiszen ahogy rendet rakok az életem területein, úgy szabadulnak fel eddig lekötött energiák, és több idő, erő és figyelem jut arra, amit igazából szeretnék. Amit egyre inkább élek, az a valódi női minőség megtestesítése a saját életemen keresztül. Csodás felfedezeőút, amiben úgy érzem, végtelenek a lehetőségeim. A Nő a szépség megtestesítője, az öröm forrása, a mindennapok megédesítője, az otthon őrzője, a Férfi múzsája.

Mindehhez kaptunk egy csodálatos testet, amely a szépséget közvetíti, vágyat kelt, életet ad, táplál. Kellőképpen erősnek kell lennie, hogy elbírjuk a női lét össze kihívását (gyermeknevelés, háztartás vezetés, főzés, munka, stb.). Örömhöz juttat minket, ha mi is ezt szeretnénk. Ha gondoskodunk a rugalmasságáról, fiatalságától és erejéről, akkor szinte bármit képes megvalósítani, és örömöt jelent benne tapasztalni az életet.

„Imádd a tested, mint Isten ajándékát! Belül és kívül.”

A test az emberi kifejeződés, és fejlődés temploma. Bár a média, és néha az embertársaink is arról akarnak minket meggyőzni, hogy a test betegségre hajlamos, és törékeny, de ez nem igaz. A test érzékeny, és öngyógyító. Ha kellő figyelemmel és tisztelettel bánsz vele, az életed templomává szenteled fel, és így a benne tapasztalt élet is áldott lesz.

„Kegyelem: Isten felfedezése a testedben az, hogy mennyire érzed kegyelemmel telinek, mennyire élsz kegyelemmel telve, és mennyire cselekszel kegyelemmel átitatva.”

Mi is teremtők vagyunk, teremtjük a saját valóságunkat, és vannak olyan képességeink, amelyekkel a körülményeinket teremtjük, amiben élni kívánunk. Nagyon szerencsésnek érzem magam, mert egyre inkább élem, amit a tanításokban összefoglaltam. Ha te is szeretnéd megismerni a női lét titkait, ha szeretnél ura lenni a testednek, szeretnéd megélni mindazt az örömöt, amit nyújthat neked, akkor légy résztvevője „A Nő 6Alma” online kurzusnak, haladj velem, éljük át együtt a női lét ajándékait!

unnamed

Nézd meg, milyen csodás változásokat indít el mindez a megjelenésedben, kisugárzásodban, párkapcsolatodban és a hivatásodban. Tapasztald meg, hogy mennyivel tágasabb valóságot hozhatsz létre, mint amiben eddig éltél, pusztán attól, hogy tápláló gondolatokra, szokásokra, kommunikációra és tudásanyagra figyelsz.

Lassan tavaszodik. Ahogy a természet is éledni kezd, bennünk is megjelennek a vágyak szikrái, a víziók, amelyeket megvalósítanánk ebben az évben. Erős alapra jó építkezni, az alapja pedig te vagy az életednek! Tekints tehát magadra, köteleződj el a saját jóléted mellett, és indulj el a belső hangod útmutatásai alapján!

*   Az idézetek Yogi Bhajantól származnak.  

   

Szeretettel,

Arató Mónika

 

Send this to a friend