Gimnazista koromban nem szerettem a fizikát. Végigszenvedtem magam az első három éven valahogy, aztán negyedikben csoda történt. Csak jó jegyeket kaptam fizikából, és nagyon élveztem, szinte vártam az órákat. Köszönhető ez annak, hogy új tanárt kaptunk, Simon tanárnőt, aki szerelmes volt a szakmájába, és a témának is. A negyedik év anyaga a kvantumfizika volt. Imádtam. A mai fejemmel már értem, hogy tudományos alapokon néztük meg azt, ami a mai ezoterikus tanítások alapja: a mátrixenergiát.

Ezért talán nem csoda, hogy az lett a hivatásom, hogy megtanítsam az embereknek, hogy hogyan érzékeljék a mátrixot, hogyan gyógyuljanak és teremtsenek a mátrixon belül az energiák és a szándékimpulzusok működtetésével.

A nyári napfordulóval átléptünk a tűz, a szenvedély, a kreativitás, és a teremtőerő időszakába. Most a természet energiái is támogatnak bennünket, hogy ezt a teremtőerőt felébresszük, tápláljuk a szenvedély lángját.

A teremtés háromszöge az, amit újra és újra lehetőségünk van megérteni, egyre magasabb szinten, és gyógyítani a mátrixunkat, amelyet a téves érzékelésünk torzított eddig. Mi a teremtés háromszöge?

 
 

 • Lenni: Tedd fel magadnak a kérdést újra és újra: Ki akarsz lenni? Egyre igazabb válaszokat fogsz találni, ahogy fejlődsz, ahogy haladsz felfelé a spirálon.
 • Tenni: Mit akarsz tenni? A karma alapeleme a tett. Akkor teremtesz rossz karmát, ha nem az első kérdésre adott válaszoddal összhangban cselekedsz, vagy hiányos önismereteddel nem jól határozod meg a célt. Szabad akaratod van abban, hogy fejlődj, és cselekedj.
 • Birtokolni: A tettek következményeként olyan fizikai, érzelmi, gondolati, és spirituális tapasztalatok birtokába jutsz, amelyek örömhöz és sikerélményhez juttatnak. Megtapasztalod a saját teremtőerődet, és megérted a mátrix végtelen egyszerű működését: amilyen szándékimpulzusokat nyilvánítasz ki, olyan módon változik a valóságod.

Ez az ok- okozat, a karma törvénye. Ha szenvedéllyel és örömmel teremtesz, szenvedélyt és örömet tapasztalsz. Köszönöm Attilának, hogy újra felidézte bennem ezt a tudást.

Mikor elhatározod, hogy emeled a rezgésszinted, elindulsz tenni is ezért, akkor az árnyék – éneid ellenállhatnak a változásnak. Ezért nagyon fontos, hogy ezeknek az elengedését is megengedd, hiszen amíg magadban hordozod a régi minőségeidet, nehezebb megteremteni az újat.

Újhold alkalmával június 29-én szerdán Valóságteremtő Mátrixgyógyítást tartok, amely támogatja a régi érzelmi, gondolati minták elengedését, új dolgok elindítását, és az új szándékimpulzusok kiküldését az Univerzum felé.

Várlak téged szeretettel:

 • ha bármilyen testi vagy lelki betegséget szeretnél elengedni
 • ha át szeretnéd alakítani egészséggé és életerővé
 • ha régóta azonos mintákat ismételgetsz a párkapcsolatodban, és ezt már többet nem így szeretnéd tenni
 • ha meg szeretnéd tapasztalni a valódi szerelmet
 • ha sikeresebb, és boldogabb szeretnél lenni
 • ha valami régóta nem sikerül, amit szeretnél
 • ha javítani szeretnéd a kapcsolataidat
 • ha anyagi bőséget szeretnél teremteni
 • ha új képességekre szeretnél szert tenni
 • ha több életerőt, és energiát szeretnél magadban megtapasztalni.

Az egyéni ülések másfél órásak, előre bejelentkezés szükséges.

A gyógyítás részvételi díja most 15 000 Ft helyett kedvezményesen csak 12 500 Ft.

Kérlek, részvételi szándékodat jelezd itt, a tárgy mezőbe beírva: ÚJHOLD. E-mailben tájékoztatlak a helyszínről és a részletekről.

Szenvedély. Szerelem. Szer- elem. Az ötödik elem. Izgalmas energia, olyan, mint az Élet. Ha hiszel benne, eljön. Ha hiszel magadban, megtartod. Ha hiszel egy magasabb dimenzióban, felemeled. Amikor felemeled, az olyan, mint amikor te és a szerelmed összeölelkezve emelkedtek a Fénybe.

Nincs ennél szebb érzés, mindannyian ezt keressük: az eggyé válást a Mindenséggel. Ahhoz, hogy eggyé válj a Mindenséggel, előbb fel kell ismerned, hogy mi az, ami eltávolít a szerelemtől, mi az benned, ami a különállóságot hiteti el veled az összetartozás helyett. Milyen szerepeket hordozol magadban, ami az ego gyártmánya. Jégkirálynő – jégkirályfi. Ismerős? Benned is él egy ilyen szerep? Önbizalom hiányos kisgyermek, aki kívülről várja a megerősítést? Mindannyiunkban van ilyen is.

A kérdés az, hogy meddig hagyjuk a szerepeket eluralkodni az Életünk felett, ahelyett, hogy elhinnénk, hogy pont úgy vagyunk jók, ahogy vagyunk, és engednénk, hogy a Fény átragyogjon rajtunk, és beragyogja annak az életét is, akit társul választottunk. Tudatosan dönthetünk úgy, hogy ránézünk, és felismerjük, hogy milyen szerepeket játszunk, és elbúcsúzhatunk mindazoktól, amelyek nem a boldogságunkat szolgálják. Ugyanennyi energiával már olyan szerepet is játszhatnánk a saját életünkben, amelyek boldoggá tesznek. Jégkirálynő helyett sugárzó Napkorong, amely árasztja a szeretetét. Megváltozott érzékeléssel nem kerül több energiába ezt adnunk magunkból, mégis sorsfordító a hatása.

Belső vizualizációval képesek vagyunk a szerepeket tudatosítani, és elköszönni tőlük, felismerni a saját teremtőerőnket. Felelősséget vállalni az életünkért, mások hibáztatása helyett. Megbocsátani másoknak, és önmagunknak a téves szerepeinkért, amit eddig játszottunk. Ha a mátrixban egy elem, vagyis te változol, az egész mátrix változik. Ha úgy döntesz, hogy az eddigi csalódások ellenére is megnyitod magad a szer- elemnek, és esélyt adsz, hogy általad is érzékelhetővé váljon az Univerzum éltető ereje, akkor soha többé nem lesz szükséged arra, hogy felelősöket keress, és élvezheted saját teremtésed gyümölcseit.

Most egy olyan lehetőséget érhetsz el egy gyönyörű Szer – elem behívó teremtő meditációval, amely segít elengedni a régi szerepeidet, tisztázni magadban, hogy mit is szeretnél megteremteni ezen a téren, és segít emelni a rezgésszintedet. A rezgésszinted emelkedésével pedig képes vagy behívni azt a társat, aki veled emelkedik a Fénybe.

 

 

 

 

 

 

 

A Szer- elem behívó meditáció ára 2 500 Ft, ide kattintva tudod megrendelni.

Gyönyörű utazást kívánok a szer- elem és szenvedély energiájával!

 

 

Send this to a friend