Szekhem

 

Női elvonulás az Álomvölgyben

 

2023. augusztus 18-19-20.

 

 

„Amikor elragadtatottak vagyunk, amikor szabad áramlásban követjük szívünk vágyait, és megéljük őket,
akkor minden erőnkkel és örömünkkel táncolunk, és a szekhem áramlatában vagyunk.”

Anaiya Sophia

 

A szekhem, akárcsak a shakti, a kreatív erő és élet-erő áramlat, amely összekapcsolja egymással a testet, lelket és szellemet. Ez az Istennő élő ereje. Ezen az elvonuláson gyöngéd megtartó női körben találkozunk, hogy az Anyaistennő időszakában, az Oroszlán havában, augusztusban megadjuk egymásnak a gondoskodó, szerető, elfogadó anyai figyelmet, bármiben is legyen egy- egy résztvevő.

Ez a tér, amelyet együtt megalkotunk tehát az elfogadáson, a feltétel nélküli szereteten keresztül teszi lehetővé, hogy el tudd engedni a régi minőségeidet, és lelked küldetése a szekhem tűzenergia segítségével beteljesedhessen a továbbiakban.

A szekhem az élet iránti szenvedély, az élet befogadása és ünneplése. Az elvonuláson felébresztett szekhem segít, hogy nyerget vessünk az életre, és a hátára pattanva bátran vágtassunk mindazzal a kegyelemmel és szépséggel, amit nőként ajándékba kaptunk. 

 

Az elvonulást vezeti:

 
Arató Mónika * kundalini és yin jóga intstruktor, író, papnő

 

Ezzel a női elvonulással hívok életre egy személyes küldetést: az álomvölgyi Vörös sátor energiáját. Ebben a térben integrálom mindazt a tudást és tapasztalatot, amit nőként, anyaként, papnőként, kundalini és yin jóga tanárként a női lét misztériumáról tovább szeretnék adni.

 

 

 

 

Vendégtanár:

 

Kerekesné Molnár Zsuzsanna * barnaöves Nia tanár, rehabilitációs és prevenciós tréner

 

Zsuzsi az álomvölgyi közösség tagja, feleség, anya, tapasztalt Nia tánctanár, rehabilitációs és prevenciós tréner. Az elvonuláson abban segít, hogy a tánc felszabadító energiája tudatosabbá tegyen minket a szekhem energia örömének és bátorságának megélésére.

 

 

 

 

 

Kiket várunk?

 

18 év feletti hölgyeket. 

 

 

Az elvonulás semmilyen előképzettséget nem igényel!

 

Az elvonulás helyszíne:

 

Álomvölgy Meditációs Központ, Piliscsaba, Bérc utca vagy Panoráma utca 15.   Térképen itt nézheted meg!  

 

   

 

Megközelítés:

 

Autóval: Telekocsik megszervezésében segítünk Budapestről vagy Piliscsaba vasútállomásról! 10-es úton Piliscsaba, Templom térig, onnan balra Tinnye, Perbál felé, majd kb. 1,3 km után jobbra, Álomvölgy M1- felől Zsámbéki letérőnél Zsámbék-Tök-Perbál-Tinnye-Piliscsaba. Az Isten hozott Piliscsabán tábla után balra (elég nehezen észrevehető leágazás), Álomvölgy felé.

Tervezd meg az utat itt!

Vasút: Nyugatiból induló vonatok, Piliscsaba vasútállomásig. Onnan előzetes e- mailes egyeztetés esetén igyekszünk autóval segíteni.

Busz: 800-as és 8001-es járat az Árpád híd pesti hídfőnél lévő buszállomástól Piliscsaba „Iskola” megállóig. Onnan vagy gyalog, vagy e- mailes előzetes egyeztetéssel telekocsik szervezésében segítünk.

Parkolás: Az Álomvölgy Meditációs Központ belső parkolójában, valamint a Bérc utcában a bejárati kapu fölötti szakaszon.  

A Meditációs Központ honlapja: www.alomvolgykozpont.hu   

 

 

Szállás:

 

Elhelyezés összkomfortos mobilházakban, két ágyas szobákban, illetve jurtákban.

 

 

Étkezés:

 

Napi háromszori, bőséges vegetáriánus étkezés. Lehetőség van vegán és gluténmentes étkezésre is! Kérünk, a jelentkezésnél jelezd igényedet!  

 

 

Az elvonulás programja:

 

Az elvonulás augusztus 18-án, pénteken 15.30-kor kezdődik. Tanítások, Kundalini és yin jóga gyakorlatok, meditációk, tánc, szertartások, kirándulások várnak ránk a közös megtapasztalásra. 

19- én este Vörös Ákos tűzönjárást tart az Álomvölgy Központban. Az elvonuláson résztvevők is részt vehetnek a programon, ha szeretnének. Ez szabadon választott, és a program díjában benne foglaltatik.

Az elvonulás vasárnap ebéd után ér véget kb. 15 órakor.

 

 

Részvételi hozzájárulás:

 

69 000 Ft/fő- mobilházas elhelyezéssel két ágyas szobákban, teljes programmal és étkezéssel

64 000 Ft/fő– jurtás elhelyezéssel, teljes programmal és étkezéssel

 

Fizetés:

 

Jelentkezéskor 40 000 Ft bankkártyás fizetéssel vagy átutalással.

 

A fennmaradó összeget a program kezdetekor a helyszínen.  

 

A részvételi díj tartalmazza az elvonulás teljes költségét!

 

Ha hív a program, jelentkezz itt!

 

Jelentkezem az elvonulásra!

 

 

Send this to a friend