MarsA hétvége intenzív energiák közt telt. Talán azért, mert meghatározó helyzetben van manapság a Mars, és e tüzes bolygó többek között befolyásolja az életerőt, az akaratot, a cselekvő- és küzdőképességet, és a szexuális energiánk jellegét, az agresszivitást és az önérvényesítési stílusunkat is. Talán azért, mert most tartottuk meg az Egy nap önMAGadért- szakrális csakra hétvégét, amely csakra egyébként is az ellentétes érzelmek központja. A segítők között behívtuk Istárt, aki nemcsak a szerelem, de a viszály istennője is. A program végi megosztókörben  néhány résztvevő azt jelezte vissza, hogy nem teljesen azt kapta, amit várt.

10244630_l-1024x685Nem szoktam az elvárások listáját a programokon megkérdezni. Nemcsak azért, mert én magam semmilyen elvárásnak nem szeretnék megfelelni, különösen nem annyinak, ahányan részt vesznek egy programon, hanem azért sem, mert a boldogság egyik kulcsa tapasztalatom szerint éppen az elvárások elengedése. Így utólag, a legfontosabb, és az életemet megváltoztató spirituális képzések szinte mindegyikén találkoztam a saját komfortzónám határaival, és azokat átlépni egyik esetben sem volt különösebben szórakoztató.

A saját komfortzónámat is át kellett lépni ezen a programon, hiszen a sokszínű csapat szivárványenergiáinak észlelése, és kezelése energetikailag igénybe vett.  A program végén az áramló energiáktól szinte szédültem, és a szédülés később is, még napokig jelentkezett.

Tegnap délelőtt megérkezett hozzánk Judó, aki a kislányomra szokott vigyázni, mikor dolgozom. Általában, ahogy megérkezik, én eltűnök a dolgozószobámban a számítógépemmel, és egészen addig ott vagyok, míg ő el nem megy. De tegnap, mikor megjött úgy éreztem, hogy most nem tudok dolgozni, és minden sejtem tiltakozik az ellen, hogy a számítógép mellé üljek. Én a helyedben – mondta Judó- kimennék az erdőbe, Máriához feltöltődni. Igen, ehhez nagyon is volt kedvem, de nem egyedül. Megkérdeztem a szintén dolgozó Kedvesemet, hogy szeretne-e velem jönni, és csillogó szemmel csatlakozott hozzám.

Kézen fogva,szerelem az erdőben  összebújva andalogtunk az erdőben a napsütésben, egészen a Mária kegyhelyig, ami a kedvenc helyünk a környéken. Ott maradtunk órákig, szerelmesen összebújva, töltődve a szent hely erejével, a simogató szellő ölelésében. Kakaó ízű volt a csókja, és eperillatot éreztem a vállgödrébe bújva. A szédülést most is éreztem, de  mostmár attól, hogy az energia átalakult a Párom ölelésében.

Végtelenül hálás vagyok ennek a hétvégének, a különböző áramló energiáknak, a szédülésnek, és a szerelmemnek ezért az élményért.

A szédülés amiatt is lehet, hogy egy nagyon intenzív Teliholdhoz közeledünk, ami a mai napon keredekedik ki teljesen, 21.47-kor.  Ennél a Teliholdnál egy dimenziókapun léphetünk át egy magasabb tudatosság felé.. „E napon a megvilágosodás erői, melyek Isten szívéből áradnak, beáramlanak az emberi tudatba.” Ezért is volt érezhető az utóbbi napokban a különösen feszítő energia, amiről többen is kérdeztetek levélben. A mai Bika hava, skorpió Teliholdnál, ha meditálsz,a következő maggondolat segít átlépni a dimenziókapun:

” Látok, és mikor a Szem kinyílik, minden fény.”

Legközelebb, május 18-án a napfonat csakránkat tisztítjuk, gyógyítjuk és töltjük majd energiával az Egy nap önMAGadért- napfonat csakra programon. Ha szeretnél köztünk lenni, jöhetsz az elvárásaiddal vagy a nélkül, ahogy jónak látod. Én biztosan jól fogom érezni magam, mert így döntöttem. A program sikeréről pedig az életedben bekövetkező változások mesélnek majd.

Olvass tovább a programról!

37170_no-ferfi-hatan-viszi-625-d0002F77Bd03addedc72fHamarosan belépünk a májusi energiákba, ami a szerelem hónapja, és ez az időszak különösen jó arra, hogy tudatosítsd, hogy mit szeretnél a szerelem terén bevonzani az életedbe. Egy olyan online programot ajánlok neked, amit saját tapasztatom alapján állítottam össze, és a Kedvesem támogatott benne zeneszerzőként. Az Unio Mystica online kurzus olyan alapelveket, technikákat és gyakorlatokat tartalmaz, ami nekünk is nap, mint nap segít megteremteni a párkapcsolati harmóniát az életünkben.

6 hét- 6 lecke- meditáció- gyakorlatok-6 visszajelzés e-mailen

Az igazi szer-elem mély szereteten, elfogadáson és elismerésen alapszik. Több dimenzióban valósul meg, éppen ezért ebben a szerelemben mindkét fél fejlődik, és önmaga legfényesebb minőségét élheti meg, Unio Mystica- avagy misztikus egységben.

Mitől misztikus? Mit tehetsz azért, hogy megtaláld, feloldódj benne, és megtartsd? Megtudod, ha csatlakozol hozzánk!

Az Unio Mystica online kurzus 2013. június 5 -én indul.

Ebben az online kurzusban:

  • boldogok_orszaga_vagott.jpg__20110504_165526megtudod, hogy melyek a misztikus szerelem ismérvei
  • felismered, hogy vonzhatod be
  • megtisztulhatsz a régi, fájdalmas emlékektől
  • megismered az oda vezető út „csapdahelyzeteit”, és elköszönhetsz tőlük
  • megnyílhatsz a Teljességet adó szerelem befogadására
  • eltalálhatsz az önmagadon belüli egységhez
  • megtalálhatod az utat a szerelemhez, amely a Teljességbe vezet
  • megtudod, hogy kerülheted el a kapcsolat buktatóit
  • megérted, hogyan tarthatod meg

A kurzus teljes díja 12 000 Ft.

Ha jelentkezésedet április 30 -ig jelzed, és befizeted a részvételi díjat, akkor a 6 lecke 12 000 Ft helyett 8 800 Ft- ért a tiéd!

Jelentkezz itt, a tárgymezőbe írd be: Unio Mystica!! >>> jelentkezem@simratyogaworld.com

A szerelemhez és a májusi energiához tökéletesen illő anyag a selyem. A most hétvégén Bozó Edit Liza által tartott selyemfestő tanfolyam segít gyönyörű alkotások formájába transzformálni a teremtőerődet, az alkotásaiddal díszítheted önmagadat és a lakásodat. Az alkotás eljuttat a belső béke és öröm állapotába, és megjeleníti belső szépségedet mások által is érzékelhető formában. Az önkifejezés egyik legszebb eszköze.

Mandalafestés – lelkünk képei selymen – ápr. 27-28. szombat-vasárnap

selyem

Selyemre festeni, élvezni a gyönyörű színeket, anyagokat, belemerülni a selymen futó festékek játékába – ez önmagában is csodálatos élmény, élvezet és öröm. Selyemre mandalát festeni – könnyed, játékos, és egyben meditatív és gyógyító tevékenység. Az elkészült mandala kép varázskép – a középre, lelkünkre találás útját közvetíti számunkra.

A tanfolyam felépítése:

Katalin selyemképe 0031. nap: Ismerkedő kör után meditáció, melyben önmagunkra és a színekre hangolódunk. A következőkben megismerkedünk a selyemfestés alapvető eszközeivel, különleges tulajdonságaival játékos gyakorlatok során. Festünk száraz és nedves selyemre, kontúrozunk, játszunk, és felfedezzük a lehetőségeket, amelyek a selyem, a festékek, a só és a víz használatával tárulnak elénk. Előbb kisebb (kb. A/4-es) méretben dolgozunk, aztán kendők, sálak, ablakképek is készülhetnek. Hagyományos csakra mandala minták alapján is lehet majd festeni. A nap végén megnézzük, mire jutottunk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA2. nap: Meditáció után a mandalák alap formáit vizsgáljuk, rajzoljuk, ráhangolódunk, érzékeljük. Utána egyszerű módszerek alapján mindenki megrajzolja saját mandala képét. A már megismert kontúrozós technika segítségével selyemre festés következik, ehhez többnyire 25 cm átmérőjű ablakképet használunk. A nap végére mindenkinek elkészül a saját mandalája és birtokában lesz a módszer, ami alapján önállóan is rajzolhat és festhet selyem mandalákat. Az elkészült kép még sokáig „beszél” alkotójának, segít a középpont körüli táncban.

A tanfolyam részvételi díja 14000 Ft. A felhasznált anyagok költsége ezen felül fizetendő, kb. 3-5000 Ft. (A/4-es 400Ft, sál 1800Ft, stb.)

Jelentkezésért kattints Liza oldalára!!! 

 

Szeretettel,

 

Arató Mónika

Send this to a friend