Access BarsAngélát kezelem Access Bars és Body kezeléssel. A Bars kezelés alatt, amíg a fején lévő  pontokat érintem, sokat beszél, minden érdekli, mindent megkérdez. Ez rendben van így, az Access-ben nincsenek tiltások. Mégis, érzem, ahogyan a gyógyítás elmélyül, amikor „Az akusztikus, molekuláris szerkezet generálása” Body kezelést elkezdjük a testén végezni. Érintem a csecsemőmirigy és harmadik szem területét. Angéla elcsendesedik. A teste szinte szívja magába az energiát, mint a szivacs a vizet. Szinte érezhető, hallható, ahogy a gyógyító energia kiigazítja az idegpályákat. Ez az állapot végig megmarad, mikor a gyomor, és máj területét, valamint a veséket kezelem. A kezelés végére lénye teljes mértékben ellazult, kisimult, nyugodt és felszabadult.

Ismerjük magunkat, mint bioenergiával működő lényeket. Ez az elektromos vibrációnk. Amikor azonban a testet, értelmünket, lelkünket valamilyen trauma vagy sokk éri, akkor ez a bioáram rövidzárlatot produkálhat, a trauma nagyságától, mélységétől függően. Amit aztán a test nem csupán feljegyez, de be is rögzít. Így keletkeznek a testünkben, pszichénkben elektromos szakadások, dugók, ahonnan nem áramlik, vagy csak összeszűkülve folydogál tovább a csapdába esett életerő energiánk.

Az akusztikus vibráció feloldja a zárványainkat, csapdába esett szakaszainkat, lelki megrázkódtatásainkat. Majd kiterjeszti a testet eredendő vibrációjára. Ez az akusztikus vibráció nem lineáris, hanem hullámszerű és egyre táguló, térbe lépő.

Fokozatosan felszámolódnak a félelmek, akadályok. Szelíden terjed, mint ahogyan a vízbe dobott kavics körhullámai. Az akusztikus vibráció egy nyugodtabb és átfogóbb kiterjedést enged számodra, körkörösen, bármely irányba.  hullámok2

Így nem maradnak rejtve előled információk, lehetőségek a változásaiddal, változtatásaiddal való összekapcsolódásra. Térben tudsz gondolkodni, látni, élni, választani, szűk határok, skatulyák, berögzött, lefagyott állapotok helyett.

Lényege a lényed teljességének megnövelése, azaz eredeti állapotának érzékelése, visszaállítása, és ismételt használatban vétele. Ennek hatására terjednek ki lehetőségeid határai, és épülnek le nehézségeid falai.

Akusztikus lényként hamarabb funkcionálsz éber tudatosan, mint kontrollból. A kontroll mindig egy csomó energiádat veszi igénybe, míg az éber tudatosságra váltott akusztikus funkcionálásod egyre inkább élvezni tudja az életet, az által, hogy éppen akkor reagál, amikor számára megfelelő a helyzet. Ez egyben elégedettséget és egyre stabilabb kiegyensúlyozottságot teremt az akusztikus vibrációra hangolódottak testében, tudatában.

Az Access Bars és Body kezelések fajtáiról, bérletes kedvezményekről, és elérhető időpontokról tájékozódj itt!

Szeretettel várlak,

Arató Mónika

 

Send this to a friend