szabad akaratodAz embereket egy életen át foglalkoztatja a szabad akarat kérdése. Mi az, ami kötött az életünkben, amiből nincs kilépés? Mi az, ami megváltoztatható? Mit kell megváltoztatnunk, hogy boldogan éljünk? Hogyan lehet ezt elérni?

Tény, egy bizonyos tér- idő ponton lépünk be a születésünkkor a földi dimenzióba. A belépési pont a lelkünk előre egyeztetett vállalása kapcsán alakul ki, amit a fejlődése érdekében tesz. Mi választjuk ki a kort és az országot, ahová születünk, a szüleinket, a születésünk dátuma kapcsán a bolygóállásokat, amelyek meghatároznak bizonyos dolgokat az életünkben. Ezek a keretek, amelyeket vállaltunk, és amelyeket születésünkkor elfelejtünk. Az életünk innentől kezdve arról szól, hogy felfedezzük, megismerjük a világunkat és önmagunkat, és hogy a lehető legjobbat hozzuk ki belőlük. Mindannyian az isteni színjáték részesei vagyunk, és kaptunk rendezői jogokat.

Mit is lehet rendeznünk? A saját életünket mindenképpen. A nemes cél az lenne, hogy a Lelkedszabad választásom minőségét éld, vagyis mindazt, ami jó érzéssel tölt el, amit szívesen csinálsz, amiben örömmel vagy benne. Honnan tudod meg melyek ezek a minőségek? Például onnan, hogy megfigyeled magad. Az élet különböző tapasztalásokhoz juttat, és ha tudatosan vagy bennük, akkor leszűröd a tanulságokat. Innentől már tudatosabb lehetsz a választásaidban is. Például, ha megtapasztaltad, hogy a tánc jó hatással van rád, szereted, és felszabadít, akkor több olyan lehetőséget keresel tudatosan, amikor mindezt újra tapasztalhatod. Ha megtalálod a célodat, elköteleződsz mellette, és teszel érte, akkor a valóság elemei úgy rendeződnek, hogy segítsenek téged a célod megélésében.

A leszületésed kapcsán létezik egy sor vállalásod, amelyek látszólag megakadályoznak abban, hogy a lélekminőségedet éld. Hogyan tudod ezeket előnyödre fordítani, és felhasználni arra, hogy eljuss a lélekminőség tapasztalásához? A recept ugyanaz: először is fel kell ismerned őket. A felismerésük viszonylag egyszerű: amit nehézségként, akadályként élsz meg, az mind- mind egy lehetőség is egyben.

Néhány dologra különösen figyelj oda, mint rendező: ismerd meg önmagad, és tudd, hogy milyen tapasztalásokban szárnyal a lelked. Az örömet, a szárnyalást tedd életed céljává, és az örömödön keresztül szolgálj másokat. Barátkozz meg az akadályaiddal, és tekints rájuk úgy, mint lehetőségekre. Tudd, hogy Isten gyermekeként áldott vagy, és nem vagy egyedül abban, hogy kiteljesítsd az életedet. Alakítsd Vele együtt a sorsodat, és adj hálát minden tapasztalásért, amit átélsz.

Ha elkezded a felfedezőmunkát, rádöbbensz, hogy számos blokk és szabad szárnyalásakadály benned létezik (és nem a külvilágban), ami gátolja a lélekminőséged élését. Az ébredés útján egyre több tudatalatti mintádat fedezed fel, és lehetőséget kapsz az elfogadásukra, és a tudatos életedbe való integrálásukra. Ez egy csodálatos felfedezőút, ahol megtapasztalhatod a teremtőerődet. Szerencsés korban élünk, mert most számos olyan módszer elérhető, amellyel felfedezheted önmagadat, és megváltoztathatod a végzetedet.

A programjaim mind azt a célt szolgálják, hogy közelebb juss önmagadhoz, jobban megértsd magadat és a sorsodat, és hogy tudatosan tegyél a boldogságodért. Olyan programokat hozok létre, amelyek nekem is rengeteget segítettek az utamon, ezért jó szívvel tudom ajánlani őket. Hamarosan két olyan együttlét is lesz, amelyek az én életemben is ugrásszerű változást és fejlődést hoztak. Az egyik a meditáció, a másik a jóga.

Jövő hétvégén szeretettel várlak az alábbi programokra:

belső erő medisuliMárcius 8-án, szombat délután még csatlakozhatsz a „Belső erő” meditációs iskola hallgatóihoz. Március 4-ig kedvezménnyel tudsz még jelentkezni, és fizetési könnyítést is kaphatsz. Ne hagyd ki a lehetőséget! 

Számos olyan módszer és lehetőség létezik, amelyek nélkül lehet élni, de nem érdemes. Az egyik ilyen módszer szerintem a meditáció. A meditáció segít abban, hogy kapcsolatba lépj a Lelkeddel, hogy folyamatosan észleld az útmutatásait, hiszen kommunikál veled, segít neked, hogy boldog és teljes életet élhess.

A meditációs iskola időpontjai és témái a következők:

1. találkozó: 2014. március 8. szombat, 14-től 18 óráig

• Koncentráció- Ha fókuszált vagyok, mindent könnyebben megvalósítok, amire vágyom

• Meditáció- Képes vagyok kapcsolódni az Univerzummal

2. találkozó: 2014. március 22. szombat, 14-től 18.30. óráig

• Kontempláció- Befogadok, feltöltődöm

• Megvilágosodás- Az intuíció megerősítése- Belső bölcsem vezet

• Inspiráció-Az Univerzum bennem van

Olvass tovább a meditációs iskoláról, és jelentkezz rá most!

bőségteremtő workshopMárcius 9-én, vasárnap délután a bőség érdekében találkozunk. Ha szeretnél szabadabban, nagyobb biztonságban, és könnyedségben élni, akkor arra hívlak, hogy tegyél érte, hogy a bőséget blokkoló mintáid átalakulhassanak, és szolgáljanak téged a tudatosan választott utadon.

Szeretettel várlak március 9-én vasárnap, 14- től 19 óráig a

„Workshop a bőség és anyagi biztonság megteremtéséért”

programon.

Ezen a workshopon:

• beazonosítjuk és elengedjük a régi, korlátozó blokkokat és mintákat

• elképzeljük, és megteremtjük új önmagunkat

• újjászületünk és megerősödünk életünk új, választott minőségében

• speciális jógagyakorlatokat végzünk a Kundalini jóga hagyományából, amelyek a bőség megtapasztalását segítik elő

• transzformáló hangokat, mantrákat, és shabad gurukat (tudatalattit felszabadító gyakorlatok) zengetünk a várt életminőség bevonzására

• támogató körben egymást erősítjük

Olvass tovább a programról, és jelentkezz itt!

Munay- Ki beavatásSzámomra is örömhír, hogy újra lesz Munay- Ki beavatás. Jelentkezhetsz egy napos energiaátadásra, és három napos oktatói képzésre is, mely lehetővé tesz, hogy továbbadd ezt a csodálatos megtapasztalást és energiát. A három napos oktatói képzésben társam is van a beavatások átadásában. Alig várom az áprilisi találkozásokat.

A Munay- Ki beavatásokról itt olvashatsz többet!

 

Szeretettel és Fénnyel,

Arató Mónika

 

Send this to a friend