A Teremtő hatalmas lehetőséget adott a kezünkbe: a szabad akaratot. A szabad akarat teszi lehetővé a választás hatalmát. Rengeteg mindent eldönthetsz szabadon, és látszólag rengeteg mindent nem. Ha a kész megoldásokért nyúlsz, amit a társadalom szolgáltat számodra, akkor egy rendszert szolgálsz, amelynek az az érdeke, hogy „buta” fogyasztó maradj. Ha minőségi életet akarsz élni, akkor keresned kell. Keresned kell azokat a forrásokat, amelyek magasabb rezgésszintű életet kínálnak neked.

Kiállhatsz a rendszer szolgálatából, bár ez néha nehéznek tűnik, de hidd el, mindenre van megoldás. Az utóbbi időben én is nehéznek éreztem, hogy gyakoroljam a szabad akaratomat, de keresem a megoldásokat, és találok is. Nagyon gyors változásban van a világunk, a rendszer falai omladoznak. „Kilóg a lóláb”- szokták erre mondani. Mondok egy példát: a kislányom megszületésekor tisztában voltunk vele, hogy az első kötelező védőoltást a kórházban be akarják majd adni. Mi szóltunk, hogy nem kérjük, mert el nem tudtuk képzelni, hogy egy újonnan ideszületett lelket ilyen módon fogadjunk. Ezen kívül tájékozódtunk, és tudtuk, hogy ez az oltás többet árt, mint használ a gyermek szervezetének. Ennek az oltásnak van egy ismétlő oltása, amit kicsit később kell beadni a gyermeknek, az első oltás után. A döntésünk az, hogy egy éves kora alatt a gyermekünknek nem akarunk semmilyen védőoltást beadatni. Ez a gondolkodás nem nagyon illik a jelenlegi rendszerhez, de a falak leomlóban, és a tudomásunkra jutott, hogy a fentebb említett ismétlő oltást mégsem tartják már annyira fontosnak a szabályok megalkotói. Hmm…

Szabad akaratod van eldönteni, hogy a hiperekben veszed-e meg a családodnak a zöldséget, piacon, faluról szerzed vagy magad termeled. Eldöntheted, hogy csapvizet iszol vagy utánanézel a beszerzési lehetőségeknek, és forrásvizet fogyasztasz. Lemondhatsz arról, hogy a tested tudatosságát növeld, de úgy is dönthetsz, hogy például jógázol. Töltheted az időt televízió nézéssel, átadva magad sok „agymosó” törekvésnek, de olvashatsz értékes könyveket is helyettük. Te dönthetsz, hogy milyen minőségű életet akarsz élni, és ez sok esetben nem pénzkérdés. Sok mindenben akarnak korlátozni, amiben azt érezzük, hogy nem vagyunk szabadok. Hallgass mindig a szívedre, és higgy a belső erődben. Ha akarod, megtalálod a megoldásokat a szabadabb élethez. Van egy kulcs, amitől a saját utadat könnyebben találhatod meg, és ez a következő:

Soha ne az ellen harcolj, amit el akarsz kerülni, hanem arra figyelj, amit el akarsz érni! Így sokkal könnyebbé teheted az életed!

Ilyen módon fogunk teremteni például a szeptember 22-én, szombaton megrendezésre kerülő

„Aggódás helyett Örömteli Teremtés”

gyógyító és energizáló workshopon.

…mert mikor azt hiszed, hogy már eléggé bízol önmagadban és a Teremtésben, rádöbbensz, hogy az út még mindig vezet tovább…

Ezen a worskhopon:

 • megbeszéljük az aggódás és a teremtés anatómiáját, tudatosítjuk az energetikájukat, és a saját energiarendszerünkben való jelenlétük minőségét.
 • megtanuljuk azt a 4 egyszerű lépést, amely segítségével minden aggódásra okot adó helyzetet átalakíthatunk teremtéssé, vagyis előnyt kovácsolhatunk belőle.
 • gyakorlatias lépéseket teszünk a 4 lépéses, „aggódás helyett teremtés” módszer elsajátításával saját, konkrét, jelenlegi élethelyzeteink átalakítására
 • beazonosítjuk a gyökerét, és meggyógyítjuk önmagunkban az aggódás régi mintáját
 • támogatjuk egymást
 • feltöltődünk energiával, és szeretettel
 • megtanulunk pozitív élethelyzeteket teremteni, hogy életünk a vágyott irányban alakulhasson

A workshop időpontja:

2012. szeptember 22., szombat, 14-től 18 óráig

A workshop helyszíne:

Budapest, XII. kerület

A workshop részvételi díja:

5 500 Ft/fő

Kedvezményes jelentkezési lehetőség!!!

Amennyiben jelentkezésedet legkésőbb augusztus 22-ig jelzed, a te részvételi díjad 5 500 Ft helyett csak 4 500 Ft.

Jelentkezésedet kérjük, jelezd itt: jelentkezem@simratyogaworld.com , a tárgysorba írd be: worskhop 

A hivatásod terén jelenleg mi a helyzet? Azzal foglalkozol, és úgy, ahogy szeretnéd, vagy vannak még beteljesületlen vágyaid? Lehetnél még tudatosabb és sikeresebb is? Itt is fejlődhetsz tovább, ha megismersz és alkalmazol néhány egyszerű alapelvet. Eljuthatsz ezen a téren is az örömteli teremtésig.

Szeretettel várlak a négyszemközti

Énmárka tanácsadáson 

két szabad, kedvezményes időpontban augusztus 30-án, és szeptember 6-án. 

Mi történik ezen a személyes, négyszemközti találkozón?

Beszélgetésünk során választ kapsz a következő kérdésekre:

 • Milyen célokat állíts fel, amelyekben megnyilvánulhat mindaz, amire valójában vágysz?
 • Milyen képességeidre érdemes figyelned?
 • Milyen értékek mozgatnak?
 • Mi az életcélod?
 • Életcélod alapján milyen hivatás illik hozzád?
 • Hogyan alakítsd életedet és kapcsolataidat életcélod tükrében?
 • Mi az énmárka, és mi a szerepe az életünkben?
 • Hogyan alakítsd ki személyes márkádat?
 • Hogyan kezdj hozzá?
 • Mit üzenj magadról, kinek, és hogyan?

Milyen hatásai lesznek az életedben?

 • Tudatosabbá válsz
 • Jobban megérted és elfogadod önmagad
 • az önbizalmad
 • Fejlődik az emberismereted
 • Egyértelművé válik, hogy mit és hogyan tegyél, hogy megteremtsd hozzád illő hivatásodat
 • A segítségek vonzásod növekedésével folyamatosan megjelennek az életedben
 • Megkapod a szükséges tudást, hogy anyagi bőséget teremts
 • Felismered, hogy milyen típusú emberekkel érdemes együttműködnöd

Mire számíts a találkozón?

Biztonságos, és békés környezetben beszélgetünk rólad 3 órán keresztül. Azért ennyi idő, mert kérdések során haladunk, amire közösen megtaláljuk a választ, majd elmesélem neked, hogy mindazt, amire közösen rájöttünk, hogyan tudod kamatoztatni az életedben.

Sok mindenre rádöbbensz majd, olyan dolgokra, amit már gyermekkorunktól kezdve tudatosítanunk kellene, mégsem erről szól a mai tanítás és nevelés az iskolákban, és a családokban sem.

Hogyan vélekedik róla, aki már megtapasztalta?

„Az énmárka tanácsadást először túlzónak éreztem magamra nézve, hogyan jövök én ahhoz, hogy saját énmárkám legyen és egyáltalán, nem inkább egy nagy cég vezetőjének, vagy híres embereknek van csak szükségük énmárkára?

E sorokat írva gondolkodom most el rajta, hogy hiszen az ember már egész kicsi korától a körülötte látott emberekről, rokonokról, barátokról, s ha értelme még inkább kitágult, a híres emberekről vesz példát. Miért is ne lehetne, sőt, miért is ne lehetne hasznos, ha tudatosan teremteném meg az én hiteles énmárkám, ami ráadásul nem csupán mások, de magam előtt is amolyan jó példává lenne, amivel megéri törődni, ápolgatni és nem utolsó sorban tisztában lenni vele, azaz önmagammal?

Visszahozott egy csodálatos érzést bennem, hogy újra magamra találtam és én mennyire örülök mindannak, amit ez jelent. S van még egy érdekes vonzata a dolognak, mégpedig az, hogy ismerős ez a jóérzés. Ismerős az érzés, hogy én már voltam ebben az állapotban s most nem valami gyökeresen újat találtam meg, hanem egy, gyermekkorból már ismerős jó érzés éledt fel bennem újra.

Elmondhatatlanul jó érzés, összesűrűsödik benne az a rengeteg energia és tudás, ami – most már hiszem, hogy – gyermekként a sajátom volt, de valahogy megkopott és a feledés homályába veszett. Köszönöm, drága Móni, hogy segítettél emlékezni!

Tudom, érzem, hogy még csupán most indultam, most tértem vissza az én utamra s az úton maradni bizony „melós”… De ha egyszer már megtapasztalom felnőtt fejjel is ezt a magamra találást, nem akarom elengedni semmi pénzért sem.” – Beáta

A pontos időpontokról, és a tanácsadás további részleteiről itt olvashatsz tovább, és jelentkezhetsz is! 

Szeretettel ajánlok neked a szabad akarat, és a lehetőségek témakörében egy filmet is, amelynek az a címe „ Az Ébredés”. A film egy órás, ajánlom, hogy nézd meg, és gondolkodj el, miben is rezeghetnénk együtt mi emberek gondolatainkban és érzelmeinkben, hogy jobb legyen a világ, és könnyebben juthassunk szabad akaratunkhoz, ha többen gondolkodunk egyformán.

Szeretettel,

 

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

Send this to a friend