A legutóbbi blogbejegyzésem a tettek mezejéről hozzászólásokat és kérdéseket váltott ki. Ezért úgy gondoltam írok még róla. Ez a kérdéskör egyébként is a kedvencem, nagyon szívesen foglalkozom vele. Ezért is hoztuk létre Veres Krisztával a VAN tábort június 18 és 22. között, mert mindketten szeretjük megtapasztalni a VAN- t és mindazt az örömöt, ami hozzá kapcsolódik.

Amit a következőkben leírok, néhány gondolat, és személyes tapasztalat. Sorvezetőként használhatod, mégis arra biztatlak, hogy inkább találd meg a saját válaszaidat. A kép egyre tisztább és tisztább lesz számomra is, amihez a ti kérdéseitek is hozzájárulnak. Köszönet érte. Ha eszmecserét folytatunk, az segít tudatosítani, hogy kinek- kinek mi rejlik a gondolati és érzelemvilágában ezekről a kérdésekről.

Tehát a kérdések, amik felmerültek, hogy várjunk-e a sült galambra vagy lépjünk a tettek mezejére?

Nos, az első, ami erről eszembe jutott a következő:

„Vannak, akik azt mondják: „hiszem, ha látom”.
Én azt mondom, hogy ha hiszed, látod.”- Neale Donald Walsch

A másik pedig: A nézőpontod fogja megteremteni az érzékelésedet.

Tehát kérdés, hogy mit hiszel és érzékelsz a tettek mezejéről? Ha úgy gondolod, hogy a tettek fárasztóak és szenvedéssel járnak, nehezek, akkor azt fogod megtapasztalni.

Viszont, ha abban hiszel, hogy a tettek mezején örömteli tapasztalások várnak, rengeteg segítőerő vesz körül, hogy boldogan éld meg azt a feladatot, amiért a lelked leszületett, és megnyilvánul ebben a fizikai valóságban, akkor azt fogod megtapasztalni.

Mi az, amit én tapasztalok? Vannak céljaim. Arra hívnám fel a figyelmed, hogy szavakon keresztül kommunikálunk egy olyan témában, ami túlmutat a szavakon. Mivel szeretem a céljaim, számomra egyet jelentenek a szándékkal, illetve a kérésekkel, amit az Univerzum felé elküldök.

Azt is egyre inkább érzékelem, hogy minél tisztábban látom, hogy ki vagyok, és mit szeretnék megtapasztalni, annál inkább megértem, hogy semmit nem kell megtennem. Minden döntésem a szabad akaratomból fakad. Azért jöttem ebbe a fizikai világba, hogy tetteken és létállopotokon (érzékelésen és érzelmeken) keresztül megtapasztaljam önmagam.

Szeretek olyan dolgokat tenni, amelyekben örömömet lelem, és tapasztalom, hogy ezek közül néhány másoknak is örömet okoz. Szeretem a „sült galambokat” is, vagyis azokat a csodákat, amelyeket úgy élek meg, hogy szinte semmit vagy semmit nem teszek értük. Azt is szeretem azonban, ha saját erőmből létrehozok valamit, és örülök az alkotás folyamatának, és az eredménynek is. Azt tapasztalom, hogy egyre több „sült galamb” érkezik az életembe, és hálás vagyok értük.

Szóval mi a helyzet a tettekkel? Ha szeretnél tenni, tegyél, ha kevesebb tettel szeretnél teremteni, válaszd azt. Ennek az érzékelése is változhat időben. Vannak periódusok, mikor tele vagy tetterővel, és szeretnéd azt az erőt működtetni, és vannak időszakok, amikor jobban esik visszavonulni, szemlélődni, befelé figyelni, és ott megpihenni.

Erről is fogunk beszélgetni, játszani, teremteni a VAN táborban, ahová szeretettel várunk, ha úgy érzed, eljött az idő, hogy megtaláld a saját válaszaid, és a teremtésed tudatosan és az általad választott módon történjen.

VAN tábor a Velencei- tónál
Arató Mónikával és Veres Krisztával
2011. június 18- 22-ig

Teremts meg mindent az életedben, amire vágysz! = Vedd észre, hogy már abban a pillanatban a tiéd, hogy a vágy megjelent

Tarts velünk a VAN táborba Sukoróra június 18-tól 22-ig, hogy együtt felfedhessük azt, amit a még rejtőző a VAN-ról nekünk átadni akar. Tarts velünk ezen a beavató ösvényen, ami oda visz, hogy mindig minden VAN, és neked csak választani kell belőle, hogy mit szeretnél megtapasztalni!

Az életedben rengeteg minden akadályozhatja, hogy azt érzékeld valóságként, amit szeretnél. Nincs időd, nincs erőd, nincs pénzed, nem kapsz elég szeretetet, nem kapsz elég figyelmet és támogatást, nincs szerelem, nincs siker, nincs elégedettség.

Ha azt érzed, hogy valami nincs, akkor kaptál egy esélyt, hogy megváltoztasd az érzékelésedet, és ezzel megváltoztasd az életedet!  Azaz megnyílj annak befogadására, amire vágysz.

 
 
Varázslatos környezetben, a Velencei- tónál, Sukorón tapasztalhatod meg azt az érzékelést, ami elvezet ahhoz, hogy az életedben is megteremtsd a VAN érzését, és megtapasztald fizikai valóságodban is, hogy minden körülötted VAN, és minden a tiéd lehet, amire vágysz.

  • van szerelem
  • van bőség
  • van egészség
  • van szépség
  • van harmónia
  • van egység
  • van bizonyosság

Elvezetünk téged a mindent megadó válaszig. Addig a válaszig, amely megmutatja számodra a lehetőséget, hogy a Létben gyökerezzen mindaz, amit létrehozol, az elméd mesterséges válaszai helyett.

„Engeded magad csatlakozni Éned újonnan megteremtett, kiterjesztett változatához?… Minél jobban érzed magad, annál inkább elfogadod ezt a Kapcsolatot, minél rosszabbul érzed magad, annál kevésbé fogadod el, vagyis annál jobban ellenállsz neki.” (Esther és Jerry Hicks)
 
Velünk megtalálhatod az erőt, amely segít, hogy megerősítésként értékelj minden nehezítésnek tűnő helyzetet az utadon. Velünk megváltoztathatod az érzékelésedet, amely segítségével felfedezheted az előtted nyíló arany ösvényt. Velünk átléphetsz oda, hogy képes vagy a jóérzés mellett dönteni, és így azonosulni a VAN-nal.

Együtt megtapasztalhatjuk a körülöttünk lévő és bennünk élő lehetőségek végtelen tárházát, mindent, amire vágyunk, ami ott VAN, csak az érzékelésünket változtatjuk oly módon, hogy ez a VAN mindig velünk legyen.

Jelentkezés és részletek

A részvételi díj 69 000 Ft/fő.

A részvételi díj tartalmazza a szállást 4 éjszakára 2-3 ágyas apartmanokban, közel a Velencei- tóhoz, napi háromszori étkezést, az elvonulás szertartásait, foglalkozásait, a kirándulásokat, és a nyári napforduló- szertartást.

Jelentkezéseket legkésőbb június 15-ig fogadunk el.

Jelentkezésedet a részvételi díj befizetésével véglegesítheted.

Jelentkezéshez küldd el nekem a VAN szót, a nevedet és a címedet  emailben, és elküldjük számodra a részleteket: szilvi@simratyogaworld.com

 
Szeretettel várunk!

 

Send this to a friend