stresszA mai modern kor, és a gyorsuló idő jellemzője, hogy számtalan stresszhelyzet ér minket. A stresszhelyzet olyan külső nyomást jelent, amiben meg kell felelned, de ez az idegrendszeredet és a belső energiarendszeredet erőteljesen leterheli. Stresszhelyzetben öntudatlanul megváltozik a légzésed, felszínesebben szívod be, és fújjod ki a levegőt, ezáltal csökken az életenergiád. A csökkenő életenergiával csökken a teljesítőképességed, így még inkább stresszesnek éled meg az életet, az összes megoldandó kihívásával együtt. Szép kis ördögi kör.

Azt hiszem a nyugati orvoslásban nagyon kevesen „írnának fel” a stressz kezelésére önbecsülést. Az önbecsülésed táplálni tudod a fizikai test elnyomott energiáinak kiegyensúlyozásával. Amikor az idegrendszer és az izomrendszer nem tudja kezelni a kívülről érkező nyomást, a belső énnek elegendő többlet energiát kell kibocsátania, hogy kezelje a kihívásokat, és visszaállítsa az egyensúlyt. Az önbönbecsülésecsülés könnyen és tartósan visszaállítható, ha összhangba hozzuk a tudatos és tudat alatti érzelmeket. A tudatos és tudatalatti érzelmek kibékítése az energia áramlását hozza, és a tudatalatti érzelmek nem hiúsítják meg többé a tudatos célokat. Többlet energia raktározódik el a test tereiben, és ezt fel tudjuk használni stressszes időszakokban. Ez a többlet energia segít törölni a gyermekkor fájdalmait, segít, hogy túljuss negatív hatásokon, gondolatokon, hogy megbirkózz a felnőttkor fájdalmaival, és a negatív emberi környezettel. Képes kezelni a félelmeket, a család nyomását, segít ellenállni a közösség ellenségeskedésének, a gazdasági és személyes környezet káros hatásainak.

Az önbecsülés sajnos még nem iskolai tantárgy, és a családok sem mindig elég tudatosak abban, hogy a tagok segítsék egymást az önbecsülés kialakításában. Ha elkötelezett vagy a boldogságod mellett, az önbecsülést bizony neked kell megszerezned, nem várhatod, hogy kívülről valaki „leszállítsa”.

Miért jó, ha szereted, és becsülöd magad?

  • ha szereted magad, könnyebben kezeled az élet stresszhelyzeteit
  • nem találod maga méltatlan helyzetekben, hanem méltósággal ruházod fel önmagad
  • mások vonzódni kezdenek hozzád
  • egy erőtér vesz körül, ami elhárítja a negatív hatásokat
  • kiegyensúlyozottakká válnak az emberi kapcsolataid
  • pozitív dolgokat kezdesz el vonzani az életed több területén
  • több szeretetet tapasztalsz

Ez a lista a pozitív hatásoktól elég meggyőző ahhoz, hogy feladd az ellenállásod, és végre szeresd önmagad.

önbecsülésA közeljövőben olyan programokkal várunk, ami segít abban, hogy felold magadban az ellenállásokat, kinyisd a szíved a szeretetnek, és még jobban szeresd és becsüld önmagad, mint ahogy eddig tetted.

Az egyik program már két nap múlva, azaz május 21-én indul is, már csak a mai és legkésőbb a holnapi napon lehetséges rá jelentkezni.

Kiteljesedés 3.0

webkurzus

Megtanulom szeretni önMAGam

avagy

40 nap alatt közelebb a Teljességhez

A kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy feladatot, amely automatikusan eljuttat az önmagaddal kapcsolatos megbocsátásig. A feladatok nem igénylik azt, hogy szenvedj, nem igénylik azt, hogy a fájdalmas múlton merengj. A mában, az elmédet lecsendesítve, a szívedet megnyitva, a szereteten keresztül juttatnak el a vágyott állapotba. A szemléletmódod, a világ és önmagad észlelése változik meg benned, így végre abbahagyhatod az önbüntetést, és elkezdhetsz valóban élni.

Mit ad számodra, ha részt veszel rajta?

• Megerősödik az önbizalmad.

• Bátorságot, és erőt nyersz a feladatokból, így sikeresen indíthatod el az évedet.

• Jobban el tudod fogadni, és szeretni önmagadat.

• Az emberi kapcsolataid harmonikusabbá válnak.

• Gyógyulni kezdenek az eddig kevésbé jól működő életterületeid.

• Végre önmagad lehetsz.

• Könnyebben észreveszed, és elfogadod a szeretet az életedben.

• Könnyebben meg tudsz nyílni az örömnek, és felszabadultabb leszel.

• Önmagad szeretetével a gyermekeidnek is jobb mintát tudsz átadni.

A kurzus alatt alap és személyes csomagot is választhatsz, ez utóbbi azt is tartalmazza, hogy 40 nap alatt négyszer fordulhatsz hozzám kérdésiddel, és én személyesen támogatlak.

A Kiteljesedés 3.0 webkurzusról olvass tovább itt, és jelentkezz most!

Május 29-én, csütörtökön szeretettel várlak egy személyes találkozó keretében a Blokkoldóblokkoldás gyógyításon a szerelemért. Ha szeretnéd, hogy életed e területe felszabaduljon, meggyógyuljon, és boldogan élhess a szerelemed oldalán, akkor szeretettel várlak. 

A gyógyítás részleteiről, és az elérhető időpontokról itt tájékozódhatsz.

 

Június 7-én, szombaton pedig egy csodálatos programmal várlak, én már nagyon várom, hogy együtt nyissuk még tágasabbra a szívünket.

Pünkösdi jógaműhely a gyógyult, nyugodt és nyitott szívért

Június 7-én, szombaton 9-től 12.00-ig

kundalini jógaA jógaműhely most délelőtt lesz, hogy utána felkészülten engedhesd bele magad a pünkösdi ünnepeket.

Ezen a jógaműhelyen a beszélgetős hangolódás után:

• Egy szívnyitó kriyát végünk, amely egyben gyógyítja, és nyugtatja is a szívet.

• Olyan meditációt végzünk, amely kiegyensúlyozza Merkúr bolygó hatását benned, így éberré teszi az elmédet minden kommunikációs helyzetben. Ily módon megvédheted magad a sérülésektől, amit szerezhetsz, és jobban tudsz te magad is vigyázni másokra a szavaidon keresztül.

• Mivel Pünkösd a Szentlélek kiáradásának ünnepe, egy speciális meditációval a Mennyekre emlékeztetjük a szívünket és az elménket.

• Egy személyre szóló üzenettel távozhatsz, amely támogatni fog további utadon.

Így már felfrissülve, megújulva és nyugodt szívvel érkezhetsz meg a saját pünkösdi királyságodba vagy királynéságodba.

Részvételi díj: 3 300 Ft/fő

Részvételi szándékodat kérlek, jelezd itt! Az üzenet tárgysorába írd be kérlek: nyitott szív

Szeretettel várlak, 

Arató Mónika

 

Send this to a friend