Spontaneitás vagy tervezés? Szerinted melyikkel érdemes élni? Meglehetősen jól tervezem az életem. Időnként azt vettem észre, hogy néhány „művész” típusú ismerősöm másképp gondolkodik erről, sőt lenézi az előre gondolkodást. Én megértem az ő szempontjaikat is, de ha megnézem azt, hogy a fizikai síkon, az anyag világában mit hoztak létre, akkor azt kellett látnom, hogy folyamatosan problémáik vannak a megélhetésssel. Nincsen olyan fa, amely magasra nőne gyökerek nélkül. Az anyag, a fizikai sík épp olyan fontos az életünkben, mint a Lélek dimenzió.

Ez egy újabb olyan kérdés,  amiben szerintem a vagy- vagy gondolkodásról érdemes áttérni az is- is gondolkodásra. Hosszútávon jó, ha az ember- az önismeretre alapozva – tudja, hogy milyen megvalósítandó álmok és vágyak mentén kívánja élni az életét. Ebben a kérdésben azt hiszem nem érdemes szégyenlősnek lenni, vagy kicsit álmodni, elvégre az életünkről van szó. A hosszú távú vágyak olyanok, mint az üzleti életben a stratégiának nevezett átfogó jövőkép.

A középtávú tervek a hosszú távú tervek következményei, és konkrétabbak, cselekvési tervet és időtervezést igényelnek. Rövidtávon pedig szintén konkrét tervekkel érdemes a vágyainkat a megvalósulás irányába terelni. Ha ehhez hozzá tud csatlakozni a jelenlét állapota, amikor pillanatról pillanatra megvalósítjuk azt, hogy a középpontunkban tudunk lenni, nem elfelejtve azt, hogy merre tartunk, akkor azt tapasztalhatjuk, hogy az Élet sokkal jobb végeredménnyel ajándékoz meg, mint amire valaha számítottunk. A spontaneitás a pillanatban hoz olyan értékeket, amelyek még színesebbé, és szebbé teszik azt, amit megterveztél. Miért írok erről éppen most? Mert beköszönt a csillagászati tavasz és vele a Víz időszaka. A Víz elem bölcsessége és tanítása többek között az ősbizalom, a gondviselésbe vetett hit. Ha hiszel önmagadban és a vágyaidban, pozitív a hozzáállásod, elengeded a ragaszkodást ahhoz, hogy a terved csak az általad elképzelt módon valósulhat meg, és mindeközben nagyon jól érzed magad, akkor csodálatos meglepetések várnak!

Ha szeretnéd megtalálni az életedben ilyen módon is az egyensúlyt, akkor szeretettel várlak április 3-án, kedden


 

az Énmárka tanácsadáson.

Már csak a délutáni időpont szabad, így ha szeretnél részt venni, minél hamarabb jelentkezz itt: info@simratyogaworld.com

„Semmi sem véletlen. Lehet, hogy eddigi életed nem hozta meg a kívánt eredményt, de attól még megtalálhatod benne a jövőd magvait, szenvedélyed tárgyát. Nem botorkálhatsz csak úgy végig az életeden, abban a reményben, hogy majd csak jóra fordulnak a dolgok. Képes vagy aktívan megtervezni, és vizualizálni a jövőt.”- Bob Proctor

Mi történik ezen a személyes, négyszemközti találkozón?

Beszélgetésünk során választ kapsz a következő kérdésekre:

 • Milyen célokat állíts fel, amelyekben megnyilvánulhat mindaz, amire  valójában vágysz?
 • Milyen képességeidre érdemes figyelned?
 • Milyen értékek mozgatnak?
 • Mi az életcélod?
 • Életcélod alapján milyen hivatás illik hozzád?
 • Hogyan alakítsd életedet és kapcsolataidat életcélod tükrében?
 • Mi az énmárka, és mi a szerepe az életünkben?
 • Hogyan alakítsd ki személyes márkádat?
 • Hogyan kezdj hozzá?
 • Mit üzenj magadról, kinek, és hogyan?

Milyen hatásai lesznek az életedben?

 • Tudatosabbá válsz
 • Jobban megérted és elfogadod önmagad
 • az önbizalmad
 • Fejlődik az emberismereted
 • Egyértelművé válik, hogy mit és hogyan tegyél, hogy megteremtsd hozzád illő hivatásodat
 • A segítségek vonzásod növekedésével folyamatosan megjelennek az életedben
 • Megkapod a szükséges tudást, hogy anyagi bőséget teremts
 • Felismered, hogy milyen típusú emberekkel érdemes együttműködnöd

Mire számíts a találkozón?

Biztonságos, és békés környezetben beszélgetünk rólad 3 órán keresztül. Azért ennyi idő, mert kérdések során haladunk, amire közösen megtaláljuk a választ, majd elmesélem neked, hogy mindazt, amire közösen rájöttünk, hogyan tudod kamatoztatni az életedben.

Sok mindenre rádöbbensz majd, olyan dolgokra, amit már gyermekkorunktól kezdve tudatosítanunk kellene, mégsem erről szól a mai tanítás és nevelés az iskolákban, és a családokban sem.

Az egész személyiségedet beleviszed ebbe a találkozóba és remekül ötvözöd a spirituális eszközöket a földi dolgokkal. Hogyan lehetünk sikeresek úgy, hogy a bennünk lévő forrást találjuk meg, azt az Isteni minőséget, mely mindannyiunkban szunnyad…csak nem tudunk róla, vagy elcsendesítjük a hétköznapok zűrzavarában. De Te sokféle módszerrel hozod elő mindezt.” – Felkai Tímea

 Az Énmárka tanácsadás ideje 3 óra, díja most még 28 000 Ft helyett kedvezményesen csak 25 000 Ft.

Következő kedvezményes időpontok 2012. április 3., kedd:

 • 13.30 – 16.30-ig

A programra jelentkezni az alábbi címen lehet, a tárgysorba beírva énmárka: info@simratyogaworld.com

 

Ha pedig Lélek és személyiség szinten is szeretnél gyógyulni, és tenni annak érdekében, hogy kiteljesítsd az életedet, akkor szeretettel várlak április 5-én, csütörtökön a következő

 

Teliholdas gyógyításon.

A Telihold sokféle lelki és testi folyamatnak kedvez. Többek közt ideális időpontja a gyógyulásnak, a hálaadásnak, és a rezgésszint emelésnek is. Mindkét holdállásnál jellemző, hogy aznap, előtte két napig, és utána két napig erősebben érezzük a Hold hatását.

Várlak:

 • ha bármilyen testi vagy lelki problémád van
 • ha szeretnéd növelni rezgésszintedet
 • ha egy adott helyzetben nem tudod, hogy mit tegyél
 • ha fel szeretnéd gyorsítani fejlődésedet életed bármely területén
 • ha megerősítést kérsz valamire, amit meg szeretnél valósítani
 • ha szeretnéd növelni életenergiádat

A gyógyítás növeli a tudatosságot, és fejlődési irányokat ad, amelyeket jól tudsz használni a betegségmegelőzésben és az öngyógyításban, és életterületeid fejlesztésében is.

“A tegnapi gyógyítás nekem fantasztikus volt, köszönöm! Úgy érzem, nagyon sokat segített, az estém is teljesen más volt, mint eddig sokáig, és szeretném ezt a tevékenység hozzáállásra ösztönző állapotot fenntartani.” – Bea

Az egyéni ülések kb. 1 és negyed órásak, előre bejelentkezés szükséges.

A gyógyítás részvételi díja most 15 000 Ft helyett kedvezményesen csak 12 500 Ft. A részvételi díj a 25% ÁFA-t is tartalmazza.

“Nagyon érdekes élményben volt részem, mintha a mátrixba kerültem volna. Ez a gyógyítás lényem egy eddig ismeretlen pontjára utaztatott, ahol saját magam pozitív részét tapasztalhatom meg. Azóta is kiegyensúlyozott állapotban vagyok, igyekszem felülről szemlélni az eseményeket és a haladásra koncetrálok. Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki. “- Réka

Kérlek, részvételi szándékodat jelezd itt, a tárgy mezőbe beírva:  TELIHOLD

E-mailben tájékoztatlak a helyszínről és a részletekről.

 

Szeretettel várlak!

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika
A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon idézhető. Ha kiírod a szerző nevét vagy a www.simratyogaworld.com oldalt is, mint forrást, azt külön megköszönjük Neked.

 

Send this to a friend