Nagyon sokan vágynak igaz, kiteljesedett párkapcsolatra, és ott van egy másik nagyon erős energia: mindaz, ami ettől távol tartana.

Mi tart távol? A fél- elem. Mindegy, hogy ebben az életedben szerzett trauma, akár előző életekből áthúzódó emlék. Valami olyan történet, amiben veszteség ért. Elvesztettél valami számodra nagyon fontos értéket, elvesztetted a szeretetet, vagy valakit, aki mindezt megtestesítette.

Tettél- e olyan fogadalmat valaha, valamikor, hogy visszahúzódsz, elzárod magad a kapcsolódásoktól, hogy több fájdalom ne érjen? Léptél- e valamikor spirituális útra azért, hogy védd magad? Észrevetted-e, hogy ezt csinálod, miközben azt hitetted el magaddal, hogy egyre jobban szeretsz?

Ez az energia itt van. Mutatja magát és felteszi a kérdést, hogy merre szeretnél menni, mit szeretnél választani. Kívánod-e fenntartani a fogadalmakat, szerződéseket a magány mellett, amit azért hoztál létre, hogy megvéd magad az esetleges újabb veszteségtől? Vagy kívánod-e elengedni ezeket, hogy felszabadíts magad az örömre, a szerelemre?

Hajlandó vagy- e észrevenni, hogy mindez most változhat? Azért mutatja magát ennyire, azért tud annyira fájó lenni, hogy észre vedd. Akarsz- e a magányban maradni, vagy megnyílsz mindannak az örömnek, amit a földi lét nyújthat számodra?

Csiki- csuki kapcsolatok; se veled- se nélküled; vagy úgy érzed, nem létezik az a számodra tökéletes ember, akivel boldog tudnál lenni? Szomorú vagy emiatt, vagy éppen közönybe burkolózol, bezárod a szíved? Vagy megvan a számodra megnyugtató magyarázat, hogy ez most miért jó neked?

Kapcsolatban élsz, de úgy érzed, mégis egyedül vagy? Vágysz valami meghittebbre, mert valahonnan emlékszel rá, hogy ilyen van? Egy történet több megjelenési formája.

 

Akárhogy is van, rendben van. 

 

A teremtő erőd ott kezdődik, hogy élhetsz kérdésben!

 

El tudod képzelni mindezt másképp?

 

El tudod képzelni, hogy létezik az a kapcsolat, ahol szeretnek és elfogadnak, úgy ahogy vagy? El tudod képzelni, hogy valaki vigyáz rád, és a szívedre? El tudod képzelni, hogy létezik az a szövetség, amelyben mindketten emelkedtek? El tudod képzelni, hogy végleg elengeded a félelmet? Hogy azt keresed ezentúl, hogy miért igen, és nem azt, hogy miért nem?

 

Minden azon múlik, hogy el tudod-e képzelni! Minden azon múlik, meg tudod-e engedni! Minden azon múlik, el tudod-e fogadni!

 

Szeptemberben Dél- Franciaországban, a Magdaléna Vérvonal Zarándoklaton pontot tehetsz a régi szerződéseidre, és megnyílhatsz valami másnak, valami boldogítóbbnak, valami teljesebben. 

 

Várunk, ha nyílnál!

 

Send this to a friend