Róma- Trevi kútA héten Rómába utazunk a Kedvesemmel egy pár napra. Nagyon régen vágytam arra, hogy kettesben elmenjünk valahova, és Róma, az örök város régóta a vágyaim között szerepel. Újra azt kell felfedeznem, hogy az Univerzum elhozta, amit korábban kértem. Néhány éve még csak vágyakoztam arra, hogy egy számomra ideális kapcsolatban éljek, amelyben a Párom is nagy örömmel vesz részt olyan dolgokban, amit  meg szeretnék tapasztalni. Ma mindez már itt van. Köszönet érte!

Most részt veszünk egy Fehér Tantra Jóga képzésen Rómában, és még arra is lesz egy kis időnk, hogy körülnézzünk a városban, kettesben, és barátokkal együtt is legyünk. Természetesen most más céljaim vannak, mint néhány éve, amikor Ő még nem volt velem. Például az, hogy utazzunk, sokat. Hogy időről időre meg tudjam újítani a nőiességemet. Tudom, hogyha biztosítok egy kis feltöltődési időt, és lehetőséget önmagamnak, azt a kapcsolatunk is meghálálja.

Tehetünk bármit a szerelemért? Azért hogy eljöjjön, és azért, hogy velünk maradjon? A kérdés szerelmespár jogos. Ha várod a Nagy Őt, tehetsz bármit is azért, hogy megérkezzen, vagy ez nem befolyásolható? Ha jön, jön, ha nem jön, nem jön? Ha már veled van, tehetsz bármit is, hogy boldogok legyetek, vagy lesz, ahogy lesz?

Csak azt tudom tanítani ezzel kapcsolatban, amit a saját életemben megtapasztaltam, illetve, amit más, sikeres kapcsolatokban látok. A válasz: szabad akaratod van a boldogságot választani, kérni, és elfogadni. Akkor is, ha eddig úgy gondoltad, neked a szerelem biztosan nem jár, mert ha járna, akkor már itt lenne.

Most gyönyörű tavasz van, május 1-től pedig hat héten át a szerelem energiája intenzívebben érzékelhető. A szerelem mindig itt van, mindig körül vesz bennünket, de a május 1-től kezdődő időszak egy áldott szakasz az évben, amikor nagyobb eséllyel teremthetjük, és fogadhatjuk el az élet eme szépséges ajándékát.

Most két olyan izgalmas dologra hívlak, ami a szerelem megteremtésében, és megtartásában segít. Az első programot Hölgyeknek és Uraknak is ajánlom, és csak most lesz elérhető ebben az évben, legközelebb csak jövőre, és most egy felajánlás is kapcsolódik hozzá.

Szeretnéd megélni az elkövetkező éveket úgy, hogy melletted van a Szerelmed, akivel beléphetsz az Édenkert kapuján? A változás rajtad múlik, és belülről indul.

Készítsd fel testedet és lelkedet életed szerelmének fogadására, kapcsolódj össze vele, és éld meg örömmel a világban zajló változásokat Lélektársad oldalán!

Lélektárs- behívó online kurzus

indul 2014. május 1- én.

“A lélektársad olyasvalaki, akihez szokatlanul mély kapcsolat fűz, mintha a köztetek lévő kommunikáció és közösség nem szándékos erőfeszítésből, hanem sokkal inkább isteni kegyből származna. Ez a fajta kapcsolat olyan fontos a lélek számára, hogy sokak szerint nincs is ennél drágább dolog az életben.”- Thomas Moore

Mindazoknak szól, akik szeretnék figyelmük egy részét lélektársuk megtalálására felajánlani, és ezáltal megnövelni vonzásukat, amely a legmegfelelőbb időpontban elhozza számukra valódi társukat.

Rátalálhatsz a valódi szerelemre – legyél akárhány éves-, ha hiszel benne, és ha minden szinten felkészíted magad, hogy energetikailag tökéletesen együtt rezegj azzal a szerelemmel, amelyet keresel.

Mivel támogatlak Téged a folyamatban?

• 6 héten keresztül 12 leckével

• rezgésszint emelő gondolatokkal és feladatokkal

• megerősítésekkel

• videó anyagokkal

• hanganyagokkal

• letölthető meditációkkal

• valóságteremtő technikákkal

Amit tőled várok a siker érdekében

• erős vágyat, és szándékot, hogy megtaláld Őt

• figyelmet

• nyitottságot

Az on-line kurzus előnye, hogy a feladatokat lementheted, és a számodra ideális időpontban végezheted el.

A figyelmed fókuszát egy erős támogató folyamat mentén lélektársad behívásán tartja, ezáltal életre keltve vonzásod törvényét.

Az on-line kurzus részvételi díja 24 000 Ft.

Felajánlás!

Az idén, hálából az Univerzumnak, mert a folyamat számomra elhozta a Lélektársamat, 24 000 Ft helyett 6 660 Ft a kurzus 12 leckéje.

Kívánom, hogy mindenki, aki részt vesz benne, megtalálja azt a boldogságot a Szerelme oldalán, amit megálmodott magának.

Jelentkezni itt lehet március 17-től! a tárgymezőbe kérlek, írd be: Lélektársam

Az online kurzus alatt lehetőséged van továbbá személyre szóló, e-mailben történő kíséretre is,szerelmes ablakban így a saját személyes életedre nézve a kurzus hatékonyságát megnövelheted! A segítségemet a kurzus alatt kétszer veheted igénybe. A személyes visszajelzéseket a kurzus részvételi díja most tartalmazza.

Jelentkezni itt tudsz az e-mailben megadva, pedig írd be, kérlek: Lélektársam

E-mailben tájékoztatunk a részletekről!

A második program hamarosan itt is lesz, és már csak néhány szabad hely van rá. Ha már tavasz van, ideje magunkat is megújítani.

„Nő vagyok: kreatív, megszentelt és legyőzhetetlen gyümölcse a szépség fájának.”

Az Aranykorba lépve érdemes emlékeznünk azokra az időkre, amikor a Nő lényegét élhette. A Nőnői kisugárzás a szépség őrzője, az öröm forrása, a mindennapok megédesítője, az otthon melegének megteremtője, a Férfi múzsája.

A Vaskorban sok olyan szerepet magunkra vettünk, amelyek mindezektől az ősi értékektől távolítanak, elidegenítenek. Az Aranykor kezdetén átalakulnak a női és férfi szerepek, és az egyensúly újbóli megtalálásával tehetünk azért, hogy békében és harmóniában éljünk önmagunkkal, és szerelemben a párunkkal.

Gyere és újulj meg Te is a tavasszal!

Hölgyek számára március 29-én, szombaton, 14-től 19 óráig tartok műhelyt a tavaszi megújulás jegyében.

Jógaműhely a tökéletes testért és az ellenállhatatlan kisugárzásért

Minden szépség annyit ér csak,

Mire becsüli magát;

Ne add magad egy világért,

S többet érsz, mint egy világ.

Ezen a programon:

• újjászületünk és megerősödünk nőiességünkben

• speciális jógakrijákat végzünk a magával ragadó szépségért, és a gyönyörű testért

• meditálunk és mantrát éneklünk a kisugárzásunkért

• gyógyulunk

• támogató női körben egymást erősítjük.

A programon való részvétel nem igényli az előképzettségedet. Akkor is szívesen várunk, ha korábban még soha nem jógáztál.

Helyszín: Budapest, 12. kerület, Arató köz 1.

Részvételi hozzájárulás: 6 000 Ft.

Jelentkezés 3 000 Ft előleg befizetésével. A maximális létszám korlátozott, a jelentkezés sorrendjében tudjuk a jelentkezőket regisztrálni.

A múltkori női program annyira varázslatos volt, hogy ilyen visszajelzések érkeztek:

női szépségCsatlakoznék a női műhelyhez. Az előző olyan sokat nyitott a szívemen, hogy örömmel jövök most is. – Szilvi

Annyira fantasztikus volt a múltkori workshop! Nagyon hatásosnak is érzem, egyből érzem a változásokat a mindennapokban is! Felszabadultabb, boldogabb, szerelmesebb nő lettem, megerősítette és elmélyítette a kapcsolatunkat!- Zsuzsi

Jelentkezni itt tudsz, az üzenet tárgysorába írd be kérlek: női műhely- március 29.

A nőt a lelkesedés avatja széppé, de a kozmetikumokat sokkal egyszerűbb megvásárolni. – Yves Saint Laurent

Szeretettel,

Arató Mónika

Send this to a friend