Tegnap este nehezen tudtam elaludni, mert annyi mindenre rácsodálkoztam, amiért hálás lehetek az életemben. Biztos ismered a hálaadáshoz kapcsolódó érzést, ami egyre lelkesebbé tesz, és hirtelen képes még magasabbra emelni a rezgésszinted, még akkor is, ha alapvetően jól vagy.

Bármerre nézek most az életemben, egyre több szeretetet tapasztalok. Sokféle út létezik, és mindegyik ugyanoda vezet, ha tudatosan vagyunk jelen az életünkben: a szeretethez. Számomra egyértelműen a félelmek legyőzésén keresztül vezetett az út egy darabig, egy egészen hosszú darabig. Megtapasztalhattam, hogy hogyan őrizgetik, és táplálják a szüleim a félelmeiket, és hogyan örökítik ránk a húgommal. Egészen addig, amíg úgy döntöttem, ebből elég. Elkezdődött a tudatos spirituális utam, ami eleinte azt hozta, hogy a félelmeim felerősödtek, hiszen szembe akartam nézni velük. Szembe akartam nézni, de nem mindig sikerült, mert ez feltételezte volna, hogy elfogadom a létüket, és nem harcolok ellenük. Sokáig voltam az ellenállás állapotában, ahelyett, hogy elfogadtam volna önmagamat és a félelmeimet, úgy, ahogy vannak.

Érkeztek a leckék, a kihívások, a fájdalmak, de mégis, ha az életem fejlődésének irányát néztem, elégedettség töltött el. Ha átnéztem az apró történések fátylán, akkor egyértelműen kirajzolódott az összkép, és láttam, hogy az életem a vágyott irányba rendeződik. Hálás vagyok, mert minden történés egy segítség volt, és megértettem az Univerzummal való együttműködés harmadik törvényét, amit az előző blogok folytatásaként most megosztok veled:

3. Bármi történik az életedben, tudd, hogy csak egy újabb lehetőséget kaptál arra, hogy tisztázd magadban, mit nem akarsz, és hogy mit akarsz.

Te tudod, hogy mire vágysz? Milyen érzésektől és gondolatoktól szeretnél végre megszabadulni? Merre vezeted életed hajóját?

Egyik kedvenc regényem a Quo vadis, amely ezt jelenti: hová tartasz? Te hová tartasz?

Szeretném két olyan programra felhívni a figyelmed, ami segít tisztáznod, hogy mit nem akarsz többé, és mit szeretnél helyette. Azt is megmutatom neked, és át is élheted, hogy mindezt hogyan valósítsd meg.

Jövő héten Újhold lesz, ami egy újabb csodálatos lehetőség a gyógyulásra. Az Újhold a holdciklus kezdete, ez az új dolgok elindításának, és a megújulásnak az ideje. Ilyenkor érdemes ránéznünk, hogy mit engedtünk el. Milyen új erő kíván belőlünk megszületni, minek a gyógyulását, kiteljesedését szeretnénk elindítani a növő hold erejével.

 

Október 26-án, szerdán szeretettel várlak az

Újholdas gyógyításon,

egy négyszemközti találkozón, ahol Lélekenergiával és az Újhold erejének segítségével gyógyulhatsz.

Várlak, ha:

  • bármilyen testi vagy lelki problémád van
  • ha szeretnéd növelni rezgésszintedet
  • ha egy adott helyzetben nem tudod, hogy mit tegyél
  • ha fel szeretnéd gyorsítani fejlődésedet életed bármely területén
  • ha megerősítést kérsz valamire, amit meg szeretnél valósítani
  • ha szeretnéd növelni életenergiádat

A gyógyítás növeli a tudatosságot, és fejlődési irányokat ad, amelyeket jól tudsz használni a betegségmegelőzésben és az öngyógyításban, és életterületeid fejlesztésében is.

Az egyéni ülések kb. 1 és negyed órásak, előre bejelentkezés szükséges.

A gyógyítás részvételi díja most 15 000 Ft helyett kedvezményesen csak 12 500 Ft. 

A részvételi díj a 25% ÁFA-t is tartalmazza.

“Nagyon érdekes élményben volt részem, mintha a mátrixba kerültem volna. Ez a gyógyítás lényem egy eddig ismeretlen pontjára utaztatott, ahol saját magam pozitív részét tapasztalhatom meg. Azóta is kiegyensúlyozott állapotban vagyok, igyekszem felülről szemlélni az eseményeket és a haladásra koncentrálok. Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki. “- Réka

Kérlek, részvételi szándékodat jelezd itt, a tárgy mezőbe beírva: ÚJHOLD

E-mailben tájékoztatlak a helyszínről és a részletekről.

Ha több információt szeretnél a gyógyításról, itt olvashatsz tovább.

Van már valami jó programod novemberre? Gyere, álmodozz velem! Képzeld el úgy az életed, hogy többé már semmitől sem félsz. Nem félsz a befizetendő csekkek miatt, hogy honnan lesz rá pénzed. Nem félsz attól, hogy sohasem találod meg a szerelmedet. Nem félsz attól, hogy beteg leszel. Nem félsz attól, hogy a világ tele van veszélyekkel, amelyek rád leselkednek. Nem félsz a magánytól. Nem félsz attól, hogy úgy telik el az életed, hogy nem tudod, minek is jöttél ide.

A félelem helyett szeretet költözik a szívedbe. Ebben az állapotban átérzed az egységedet az Univerzummal és minden létezővel. Békés vagy, és minden pillanatban észreveszed a világ tökéletes harmóniáját, és a téged segítő erőket. Mindenkire a szeretet szemével tudsz nézni, ezáltal gyógyítod őket. Az életed kiteljesedik, és pont olyanná válik, amilyenné szeretnéd.

Vágysz erre az érzésre? Szeretnél végleg búcsút mondani a félelmeknek? A november egy különleges hónap, amikor a természet energiájának segítségével búcsút mondhatsz minden olyan érzésnek, ami visszatart a boldogság megélésétől.

November 24-én, csütörtökön, 18.30 és 21.00 óra között velünk együtt elengedheted a félelmeidet, mint ahogy a fák elengedik a leveleiket, hogy átadják a helyüket a benned megszületni kívánó újnak.

 

Szeretettel várunk a

Megérkezés a félelemből a szeretetbe
gyógyító és meditációs estre.

Erről a programról itt olvashatsz bővebben, és jelentkezhetsz is mihamarabb, hiszen a létszám korlátozott.

Szeretettel várlak!

Arató Mónika
 

Send this to a friend