Szombaton együtt töltöttük a délutánt mindazokkal, akik eljöttek a Varázslatos 2017 teremtő körbe, hogy tudatosan és örömben teremtsük meg az új évet. Érzésem szerint sikerült emelni a rezgésszintünket, és mindenki elég konkrétan érzi és látja, hogy mit szeretne. Sikerült leföldelni is a vágyakat egy jó kis transztánccal.

Megbeszéltük, hogy néhányunknak volt olyan élménye, hogy azok a minták, amelyekkel már sokat dolgoztunk a múlt évben, az év elején egy pár napra újra beköszöntöttek, csak úgy emlékeztetőül, hogy csapjuk rájuk végre a vasajtót. Nos, ezt is megtettük. Egy jó kis AC/DC számra miszlikbe téptük az összes félelmünket tartalmazó papírt, kiráztuk az energiarendszerünkből őket, majd az összes papírfecnit rituálisan lehúztok a wc-n. Jó móka volt!

Mi kell ahhoz, hogy el tudd engedni a régi félelmeket és mintákat? Az, hogy igazán szeresd és tiszteld magad, hogy elköteleződj a boldogságod mellett. Ez nem azt jelenti, hogy többet nem fogsz félelmet érezni, vagy nem csúszik be időnként egy- egy sikertelenebb nap az életedbe, de tudni fogod hova sorolni a dolgokat, és tudatosodsz, egyre eredményesebben kezeled azt a valaki, aki pont Te vagy. Ki akarja vajon megakadályozni, hogy boldog légy, és ki ragaszkodik a szenvedést hozó régi mintákhoz? Na ki……?

„Mi az Ego? Az ego bálványimádás; egy elkülönült és korlátozott én jelképe, amely testbe született, és arra ítéltetett, hogy szenvedjen és meghaljon. Ez az „akarat” ellenségként tekint Isten akaratára, és olyan formát ölt, amelyben megtagadhatja azt. Az ego a „bizonyítéka” annak, hogy az erő gyengeséget jelent, a szeretet félelmetes, az élet valójában halál, és csak az igaz, ami ellentmond Istennek.”az idézet a Csodák tanításaiból való

Tehát, amikor nem szereted önmagad, akkor az ego rezgésszintjén vagy. Amikor szereted magad, akkor a Lélek, vagyis Isten rezgésszintjén. Nagyon egyszerű útmutatót kaptál tehát az érzelmeiden keresztül. Ha az ego rezgésszintjén vagy éppen, nem kell megijedned, nem kell leszidnod önmagad, ez mindannyiunkkal rendszeresen megesik. Fogadd el az ego jelentkezését, mintha csak egy csintalan, tudatlan kisgyerek volna, és küldd el kedvesen. Majd tegyél valamit azért, hogy jobban legyél: énekelj egy mantrát, ölelj át valakit, nézd magad mosolyogva a tükörben, takaríts ki, igyál egy forró kávét, menj el sétálni, táncolj a kedvenc dalodra, öntözd meg a virágokat, etesd meg a macskát, adj hálát a napodért, köszönd meg valakinek a segítségét. Mindegy mit csinálsz, csak válaszd a szeretet rezgésszintjét.

Én is sok döntést hoztam erre az évre. Az egyik az, hogy kevesebbet teszek, de nagyobb eredménnyel, vagyis növelem a hatékonyságomat. A másik az, hogy elfogadom a segítőket az életemben. Mindezt azért, mert egyre inkább szeretem magam. Bár csak pár nap telt azóta, hogy megterveztem az évemet, a segítők máris bejelentkeztek. Van még sok ilyen, de a lényeg: jobban fogok szeretni és figyelni!

Visszanyúló polipkarok helyett neked is azt kívánom, hogy inkább a Paradicsom indáit érezd magadon, ahogy emelnek, és teljesedik, kerekedik tőlük az életed!

Két csodálatos program indul hamarosan, ami éppen abban segít, hogy szeressük, tiszteljük, és ismerjük meg önmagunkat még jobban. Olyan képességeinket, erőnket, hatalmunkat is, amelyekről eddig fogalmunk sem volt, mert egy más dimenzióból származnak: a Végtelenből! A végtelen szeretetből.

Az egyik, a

Kiteljesedés 3.0

Megtanulom szeretni Önmagam

webkurzus

kiteljesedes-3-0

már január 12-én el is indul, ha szeretnél csatlakozni még január 10. kedd, 16.00. óráig jelentkezhetsz!

A kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy feladatot, amely automatikusan eljuttat az önmagaddal kapcsolatos megbocsátásig. A megbocsátás rajtad keresztül, mint a Forrás megtestesülésén, eszközén keresztül történik, a szívedet kinyitva, és megtisztítva. Minél jobban szereted önmagad, annál jobban kinyílnak az életed lehetőségei is. Mikor lenne jobb időzítés ez, mint most egy ilyen erős energiájú év elején?

Olvass tovább a kurzusról itt, és jelentkezz most!

A másik program, aminek kedvezményes jelentkezési határideje január 13.

A Nő 6Alma©

   * Belőled jön létre Minden *

     Inkluzív online kurzus Nőknek

hatalma-blogra

A kurzussal hat almát adok át Neked, a női bölcsesség, tudatosság és titkok almáit, amelyek elvezetnek azokhoz a minőségekhez, privilégiumokhoz, amit Isten a nőknek ajándékozott. A privilégiumok jogokat, és felelősségeket jelentenek, befogadásukhoz megnyílni érdemes, és méltósággal a részeddé tenni mindazt, amit adnak. Ez egy mély, belső átalakító, örömteli folyamat, amelyben végig kísérlek tudással, támogató anyagokkal, női segítő erőmmel és szeretetemmel.

Az almák tudásához kívülről befelé jutunk el. Először megismerjük az almák héját (a leány minőséget), majd megízleljük a gyümölcs húsát (a női és anyai minőséget), és eljutunk a maghoz, az Önvalóhoz, a Bölcs Asszonyhoz.

A Nő 6Alma kurzus részleteit a képre kattintva! Olvass tovább, és kövess engem!

no-6-alma-gyere-velem-kovess

 

Szeretettel várlak,

Arató Mónika

 

Send this to a friend