őszMi lenne, ha ez az ősz arról szólna, hogy elengedsz minden ego szintű akadályt, és blokkot? Mi lenne, ha csak engednéd magad létezni, könnyedén áramlani az élettel, és örülni a szépségnek, ami körbevesz? Mi lenne, ha azt mondhatnád magadról: megváltoztam? Végre magam mögött hagytam minden terhet, és most itt vagyok, megnyílva önnön végtelenségemnek. Mi lenne, ha minden kapcsolódásod előtt másokkal feltennéd ezt a kérdést magadnak: milyen örömteli és könnyed hozzájárulás lehetek X.Y.-nak itt és most?

Mi volna akkor, ha egyre több tudatos ember létezne a Földön, akik mind hasonló kérdéseket tesznek fel maguknak, és te csak velük találkoznál? Mi lenne, ha ezért minden találkozásod egy örömteli hozzájárulás lenne egymáshoz? Mi lenne, ha ilyen párkapcsolatban élnél? Mi lenne, ha így működne a hivatásod is? Mi történne akkor veled? Szeretnéd mindezt? Hajlandó vagy-e elengedni, elpusztítani és meg nem teremtetté tenni minden felesleges terhet, ami eddig akadályozott a könnyed, örömteli életben?

végtelen lényAzért kérdezek most ennyit, mert kérdezni jó. Kérdésekben észlelni a világot egészen más, mint állításokban. Az állításokkal lekorlátozod magad a jelenlegi tudatossági szinteden, de te egy végtelen lény vagy. Miért korlátoznád magad? Mi lenne, ha nem válaszolnád a kérdésekre, csak megfigyelnéd, hogy egy kérdés hatására hogyan változik a rezgésszinted? Mi lenne, ha kedves lennél önmagadhoz? Mi történne akkor, ha hátat fordítanál azoknak, akik bírálnak, addig, amíg bírálnak? Mi lenne, ha azt feltételeznéd, hogy mindenki képes arra, hogy végtelen lényként éljen?

Hogyan szolgálhatna téged új érzékelésed? Mi történne akkor, ha kreatívnak, vonzónak, szexinek, és magabiztosnak érzékelnéd önmagadat?

Mivel az ismétlés a tudás édesanyja, ezért ezt az idézetet újra kiírom, mert belőle mindig meríthetsz magadhoz egy kis hozzájárulást a végtelen energiából:

„A legnagyobb félelmünk nem az, hogy gyengék vagyunk.

A legnagyobb félelmünk az, hogy erőnk minden elképzelést felülmúl.

A fényünktől riadunk meg, nem a sötétségünktől.

Megkérdezzük magunktól: csodálatosnak, gyönyörűnek, tehetségesnek, hatalmasnak kellene lennünk?

De valójában van-e valami, ami nem lehetünk?

Az Úr gyermekei vagyunk.

Az, hogy a saját erőnket gyengítve lekicsinyítjük magunkat, nem szolgálja a Világot!

Nincs örömünk abban, hogy olyan kicsinyre összehúzzuk magunkat, hogy a körülöttünk levők ne érezzék magukat bizonytalanul.

Arra születtünk, hogy az Úr dicsőségét megjelenítsük.

Az Úr bennünk van! Nem csupán néhányunkban! Mindannyiunkban!

Azáltal, hogy saját fényünket engedjük ragyogni, mások tudatát is erre ösztönözzük.

Azáltal, hogy magunkat felszabadítjuk a félelmeinktől, másokat is szabaddá teszünk! “ -Nelson Mandela

Ha úgy érzed, hogy könnyedén szeretnél elköszönni ezen az őszön a korlátaidtól, és átadod magad ennek érdekében, akkor szeretettel ajánlom a figyelmedbe az Access Bar kezelést. Az Access olyan eszközök és folyamatok összessége, amelyeket a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki. Az Access ahhoz nyújts segítséget, hogy (f)elismerd magad végtelen lényként, aki valójában vagy, és abban, hogy kezdd el az életedet alakítani, túl azon az énen, akinek eddig gondoltad magad. Mint végtelen lény minden lehetséges számodra, mindenkor és mindig teljes választásban vagy. Az Access ezért nem állításokban, hanem kérdésekben gondolkodik, amelyek megnyitják az észlelésedet a lehetőségek érzékelésére.

Acces Bars- kezelésekMik a bárok (bars)? 32 olyan pont a fejen, aminek a gyengéd érintése segíti a felszabadulást és a tisztulást az akadályozó traumák alól. Ezeket, ha gyengéden megérintitek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el(be)fogadásra. Ezek a pontok tartalmazzák, mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Mi lenne, ha nem ciplenéd már tovább őket, és megkönnyebbülnél?

Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz (egészség, párkapcsolat, hivatás, anyagi biztonság, félelmek, oldása, függőségektől való megszabadulás, stressz, stb.)!

Az Acces Bars, egy kb. 1,5 órás kezelés, ahol te egy masszázságyon fekszel, én pedig a fejeden lévő 32 pont gyengéd, megnyugtató érintésével futtatom a bárokat, amelyek feloldják eddigi korlátaidat, így hozzájárulva szabadabb, és teljesebb életedhez.

Gary Douglas az Access alapítója ezt szokta mondani a Bárok futtatásáról:

A legrosszabb esetben úgy érzed majd, hogy életed legjobb masszázsát kaptad. A legjobb esetben viszont az egész életed valami sokkal nagyszerűbbé válhat egészen könnyedén.

“Az Access nem a gyógyítás. A tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása, és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nemtudatosság állapotából, az lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa magát. “- Gary Douglas

Egyéni időpont egyeztetéséhez lépj velem kapcsolatba itt! Ha többet szeretnél tudni az Accesről, és az elérhető időpontokról, és részletekről olvasni, itt megteheted!

Párkapcsolat  vízöntő korbanMi lenne, ha boldog, és kiegyensúlyozott lenne a párkapcsolatod? Mi történhetne akkor, ha minden generációs, és saját korlátozó mintát magad mögött hagyhatnál, és végre felszabadult lennél? Mi lenne, ha mi, nők, összejárnánk elengedni, fejlődni, és tanulni? Erre nyílik lehetőség november 15- én szombaton a Szerelem a Vízöntő kor hajnalán, női párkapcsolati workshopon.

A workshop segítségével

felépítheted önazonosságodat

megérted kulcsszerepedet saját életed alakításában

megismerheted a férfiak elméjének és érzelmeinek alapvető törvényszerűségeit

megértheted a női test, elme, aura és mágneses mező (így önmagad) működését

megerősítheted önértékelésedet

felismerheted a Vízöntő kori sikeres és boldog párkapcsolat alapjait

megtudhatod, mi a teljességet nyújtó szexuális kapcsolat titka

megtanulhatod a sikeres párkapcsolati kommunikáció alaptörvényeit

megértheted, hogyan gazdagíthatod a kapcsolatotokat

megerősödhetsz olyan meditációk segítségével, amelyek női mivoltodban emelnek fel

A találkozó időpontja

November 15-én, szombaton lesz 10 és 17 óra között

A párkapcsolati workshopról bővebben itt találsz információt, és jelentkezhetsz is. Jelentkezésed esetén, e-mailben minden részletről tájékoztatlak.

Szeretettel ajánlom figyelmedbe író- és munkatársam, Hatala Ágnes két programját. Ági nagyon jól tanít, és nagyon inspiráló személyiség.Hatala Ági

Az egyik október 27-én hétfőn este lesz, és a párkapcsolati felszabadulásban segít: A szex és párkapcsolat automatikus reakcióinak feloldása – Access testkezelés tanfolyam. Itt olvashatsz róla többet!

A másik a következő hétfőn, azaz november 3-án lesz: A démonokkal megfertőzött szervek tisztítása, és életenergia visszaállítása- Access body tanfolyam. Itt tudhatsz meg róla többet!

Mi történne, ha soha többet nem korlátoznád önmagad a véleményeddel, csak kérdeznél?

Szeretettel,

 ਵਾਹਿਗੁਰੂ

Simrat Kaur/ Arató Mónika

 

Send this to a friend