Néhány héttel ezelőtt Müller Péter írónál jártam. Nagyon megtisztelő, hogy a házában fogadott. Éppen az Eleven Gyémánt és A Nő 6Alma programok energiájában éltem elég intenzíven. Megszoktam már tanárként, hogy a programok megvalósulása előtt kapok egy pár beavatást. Kicsit megpróbál az élet, csak azért, hogy mire odaérek, hogy tanítsak egy témát, már megfelelő saját tapasztalatom legyen belőle.

Lett. Ezúttal is. Az én megélésem alapján Péter egy valódi Mester. Olyan érzés volt vele szemben ülni, mintha egy hatalmas fénycsóvába kerültem volna. Egész biztos vagyok, hogy teljesen átlátott rajtam, és érzékeny szenzoraival feltérképezett.

Reflektorfényben ülni azért nem olyan könnyű. Ahogyan vele szemben ültem, az összes árnyékrészem előbújt, és éppen készültek átvenni a hatalmat a szituáció felett. Felemelkedett az összes elakadásom, mintha néhány perben sűrítve kaptam volna egy diagnózist: Na kislány, itt tartasz most! Kemény volt, de ilyen egy Mesterrel találkozni. Ezt az érzést már ismerem. Gyógyító. Érzékeltem, hogy valami nagyon nincs rendben, és most is azt tett a helyére mindent, hogy elzengettem magamban a két behangoló mantrát, ami segít felépíteni az összeköttetést a Lelkemmel.

Beszélgettünk. Kérdezgetett A Nő 6Almáról. Ahogy a témára tértünk felizzott bennem a lelkesedés, ami együtt a két mantra hatásával, már egész kellemes belső érzéseket hozott létre. Megkérdezte, hogy mit jelent számomra az alma. Elmeséltem neki az almákkal tartott szertartásomat még papnő tanuló koromból. Megmutattam neki egy kundalini jóga meditációt, melyet két almával végzünk. Visszajelzést adott, jól esett. Azt mondta, hogy lelki szemeivel látta a tenyereimen lévő almákat, pedig akkor éppen nem volt nálam fizikai formában egy sem. Az energiájuk viszont igen. Az már a részemmé vált.

Említette, hogy az alma a teljesség. Említettem, hogy az alma a tanár szimbóluma Nyugaton, ami Keleten a lámpás, a fényhozó. Az alma az édenkerti történetből a tudás szimbóluma is. „Igen.”- mondta. – És van az országalma is.”

Igen. – mondtam- Készült egy ilyen fénykép is rólam.

Azt már nem említettem neki, hogy eddig nem volt elég bátorságom felvállalni, hogy rajtam, és a fotóson kívül más is lássa. Gondolom az is sokkoló sokak számára, hogy a képeimen almák közt „lubickolok”, hol vörös, hol fehér ruhában. Most azonban már megérkeztem az országalma és a jogar felvállalásába, hála a találkozónak, és az utána következő mély magamba merülésnek, és transzformációnak. A megfelelési kényszert elengedtem. Lubickoljon minden nő almák között, aki szeretne, felszabadultan, örömben,  és teljességben.

Valóban azt gondolom a Nő Hatalmáról, amit ez a fénykép kifejez. A Nő egyik kezében az országalma, hiszen a saját életének, a saját országának ő a királynője. Ő a fény őrzője, és hordozója. Ő a tudás birtokosa, csak elő kell hívnia, illetve csak meg kell engednie, hogy a kegyelem állapotában átáramoljon rajta.

A királynő másik kezében a jogara. A jogar a Nő esetében a rózsa. A rózsa a szépség, nemesség és a harmónia jelképe. A rózsa feltétel nélkül megajándékoz mindenkit a szépségével és az illatával. Nagyon erős feminim jelkép, vénuszi értékeket hordoz, a szerelemhez, és romantikához is kapcsolódik. Mint jogar számomra azt a nőt képviseli, aki mindezeket az értékeket bölcsen, tudatosan és szeretettel alkalmazza. Az alma és a jogar is a szív vonalában van.

Íme hát a kép, mostmár felvállalom. Hívok minden Nőt, aki szeretné lelkének, testének, és szellemének pompájában megélni önmagát, hogy tartson velem.

Tarts velem, kedves nőtársam egy hat hónapos, izgalmas, szépséges, mély utazásban önmagad királynősége és ragyogása felé A Nő 6Alma online kurzussal.

A Nő 6Alma online kurzus március 12-én, vasárnap indul!

Március 10 -én, pénteken 15 óráig a jelentkezés még nyitott, utána lezárul!

Ha velünk tartasz, kattints a képre a részletekért!

LIR_1189_ajak_layers_négyzet

Köszönöm Péternek az inspirációt, a reflektorfényt, és a szeretetet, amit áramoltatott.

Szeretettel,

Arató Mónika

Send this to a friend