égő szívKavargó energiák, a tudatosan formálható sors próbatételei, párkapcsolati kihívások, az erőgyűjtés és a fejlődés lehetősége, csodálatos megnyíló lehetőségek. Ezek a minőségek mind- mind az idei nyár meghatározói. Sok minden történik, és tényleg igazán erősnek és elszántnak kell lennünk ahhoz, hogy a szándékaink megvalósulhassanak. Az élet nem más, mint önmagunk, képességeink és korlátaink megtapasztalásának lehetősége. Játék, ami véresen komoly. Nem mindegy, hogy ehhez a játszótérhez milyen társakat választasz. Lehetnek olyan társaid, akik elismernek, szeretnek és támogatnak, és ebben a környezetben könnyű virágozni.

Az emberi természet azonban olyan, hogy ideális körülmények között könnyen elkényelmesedik. Az elkényelmesedést pedig hamarosan követi egy krízis, ami egy lehetőség arra, hogy a komfortzónánkat újra átlépjük. Lehet, hogy olyan játszótársakat választottál, akik folyamatosan lekicsinyelnek, és el akarják veled hitetni, hogy rossz vagy. Tiszteld a választásodat, ezek az emberek nem véletlenül vannak melletted. A sok negatív visszajelzés, amit tőlük kapsz, egy hatalmas lehetőség arra, hogy eldöntsd, kinek is hiszel. Ha elhiszed, hogy rossz, és értéktelen vagy, akkor neked annyi. Azonban, ha a visszajelzéseiket arra használod, hogy őszintén körülnézz önmagadban, akkor egy minőségi ugrást hajthatsz végre a fejlődésedben. Fedezd fel az értékeidet, és azokra koncentrálj. Mondd el magadnak számtalanszor, hogy szereted önmagad. Ha szereted önmagad, akkor légy őszinte önmagaddal azzal kapcsolatban is, amit nem csinálsz olyan jól. Ha például fejlesztened kell a kommunikációdat, mert erre kapsz rendszeresen visszajelzést, akkor nézd meg, hogy mi ennek a valóságalapja. Határozd meg, hogy miben szeretnél fejlődni, és mit csinálsz ezentúl másképp.

Légy jelen, és hallgass a megérzéseidre! Mindig legyen jelen benned annak a rezgése, hogy ki vagy, és mi akarsz lenni. Tegyél magadért! Senki nem fogja ezt helyetted megtenni! Figyelj a környezet visszajelzéseire. Mindig fogsz találni olyan helyzeteket, és embereket, akik le akarnak húzni. Ez egy játszma, ami arra megy ki, hogy neked se sikerüljön, mert akkor ők megnyugtathatják a lelkiismeretüket. Mindig fogsz találni támogató erőket is. Ha pedig nem találsz ilyet sehol, az azért van, hogy felfedezhesd ezt az erőt önmagadban. Minden esetben, mikor önmagad szeretete mellett döntesz, az élet hamarosan megajándékoz valamivel.

Játssz! Próbálgasd a szárnyaidat! Próbálgasd a teremtőerődet. Ha nem sikerül egyszer, amit szeretnél, jelentsd ki újra! Higgy magadban! Valójában minden innen indul el a teremtés útján. Ha nem kívül keresünk, hanem belül, és legmélyebb önvalónkból indítjuk el a teremtést, az vezet el a teljességhez, a létezés minden síkját átölelve.

Három olyan programon is szeretettel várlak a közeljövőben, amit felhasználhatsz az új kezdetekre, annak az életminőségnek a megteremtésére, amit tapasztalni szeretnél. Mindhárom program esetében augusztus 19 -e a kedvezményes jelentkezés határideje. Élj vele Te is!

Csendes-.estSzeptember 4-én szeretettel várlak egy Csendes- estre, két szívemnek kedves segítőtársammal, Simrat Singh-gel (Csendes Csaba), és Pargat Singh- gel (Bognár Zsolt), hogy a mantrák csodálatos rezgései segítsenek minket az emelkedésben. A hang rezgése a leghatékonyabb eszköz arra, hogy olyan világot teremtsünk, amit élni szeretnénk.

Csoportban pedig a teremtőerőnk megsokszorozódik.

A Mantrák zengetése hangosan vagy hangtalanul egy tudatos módszert jelentenek az elme ellenőrzésére és irányítására. A boldogság, bánat, öröm és fájdalom az elme rezgési frekvenciája. Nevezhetjük ezeket viselkedési formáknak vagy hiedelmeknek, de alapvetően rezgési frekvenciák vagy gondolat hullámok. Meghatározzák azt a fajta programot, melyet az agyunk játszik. Az általunk választott forgatókönyv lesz a rezgésünk, mely meghatározza, hogy hogyan érezzük magunkat, és mit vetítünk ki mások felé. Bármikor gyakorolhatjuk a jogunkat arra, hogy válasszunk.

Minden kimondott szavunkkal, és minden gondolt szavunkkal teremtünk. Amikor egy mantrát zengetünk, azt választjuk, hogy annak a szótagjaiban rejlő pozitív erőt hívjuk segítségül. Legyen az a jólétért, elménk békéjéért, intuíciónk erősítéséért, vagy a mantrákban rejlő számtalan egyéb jótékony hatásért, azzal, hogy egyszerűen zengetjük, olyan rezgéseket hozunk mozgásba, melyeknek hatása lesz. Valójában nem számít, hogy értjük-e a hang jelentését, vagy sem. – Shakti Parwha Kaur Khalsa: Kundalini Yoga: The Flow of Eternal Power – részlet

Ezen az estén egy zengetni fogjuk a 2014-es év mantráját, ami segít az akadályok leküzdésében, legyen az a fizikai világban, vagy bennünk. Ezzel megáldjuk a 2014-es év utolsó négy hónapját. Egy gyógyító kört hozunk létre, felajánlva benne mindannak gyógyulását, ami segítségért kiált bennünk. A fizikai létezésünket megerősítő Mul mantrát mennyei kommunikációval énekeljük majd. A mennyei kommunikáció olyan kézmozdulatokat jelent, amelyek kifejezik a mantra jelentését, és amellyel felerősíthetjük a mantra erejét. Prána energiához juttatnak, és segítik a szívcsakránk megnyílását és fejlődését. A szívből való teremtést is gyakoroljuk egy csodálatos mantrameditációval. Mindezt élő zenével, Pargat gitárjátékával, és Simrat dobkíséretével tapasztalhatod meg.

Várunk szeptember 4- én csütörtökön, 18.15-tól 20.15. óráig.

Az est helyszíne:

Budapest, XII. kerület. Arató köz 1. A helyszínváltozás jogát a létszám ismeretében fenntartjuk.

Az est részvételi díja: 3 300 Ft/ fő

Előjelentkezési kedvezmény!

Ha jelenkezésedet augusztus 19- ig jelzed, és befizeted a részvételi díjat, akkor az most 3 300 Ft helyett 2 400 Ft számodra.

Jelentkezni itt tudsz! A tárgysorba írd be kérlek: Csendes- est

A programról itt olvashatsz bővebben!

szerelemSzeptember 13-án szeretettel várlak a Szerelem a Vízöntő kor hajnalán párkapcsolati workshopra. Ez a program hölgyeknek szól!

A Vízöntő kor hajnalán a párkapcsolatok új időszakát éljük. A nő, aki a kapu az isteni világhoz, – és aki képes oda elvezetni a párját, és a gyermekeit is- az esetek többségében nincs tisztában saját meghatározó szerepével, vagy hallott már róla, de nem éli.

Ha tisztában van mindazzal, amit ajándékba kapott az Univerzumtól, akkor képes földi Paradicsommá változtatni önmaga és családja életét.

A workshop segítségével

• felépítheted önazonosságodat

• megérted kulcsszerepedet saját életed alakításában

• megismerheted a férfiak elméjének és érzelmeinek alapvető törvényszerűségeit

• megértheted a női test, elme, aura és mágneses mező (így önmagad) működését

• megerősítheted önértékelésedet

• felismerheted a Vízöntő kori sikeres és boldog párkapcsolat alapjait

• megtudhatod, mi a teljességet nyújtó szexuális kapcsolat titka

• megtanulhatod a sikeres párkapcsolati kommunikáció alaptörvényeit

• megértheted, hogyan gazdagíthatod a kapcsolatotokat

• megerősödhetsz olyan meditációk segítségével, amelyek női mivoltodban emelnek fel

A találkozón

• beszélgetünk

• megosztunk érzelmeket, gondolatokat, figyelmet, támogatást, szeretetet

• humanológiai tanításokat adok át, amelyek ismerete nélkülözhetetlen a boldog párkapcsolathoz

• meditálunk a céljaink megvalósítása érdekében

• mantrákat éneklünk, melyek hozzásegítenek a vágyott élethez

• táncolunk

• kreatívan alkotunk

A találkozó időpontja: Szeptember 13-án, szombaton lesz 10 és 18 óra között.

Helyszín: Budapest, 12. kerület, Arató köz 1.

Részvétei díj:

A párkapcsolati workshop részvételi díja: 9 000 Ft/ nap/ fő

Előjelentkezési kedvezmény!

Ha részvételi szándékodat augusztus 19 -ig jelzed, és befizeted a részvételi díjat, akkor számodra a wokshop 9 000 Ft helyett 7 900 Ft.

Jelentkezni itt tudsz, a tárgymezőbe kérlek, írd be: Párkapcsolati workshop

A programról itt tudhatsz meg többet!

Kiteljesedés 3.0Szeptember 23-án indul a Kiteljesedés 3.0 webkurzus- Megtanulom szeretni önMAGam, avagy 40 nap alatt közelebb a Teljességhez!

A kurzus egy 40 napos utazás, amely során minden nap küldök számodra egy feladatot, amely automatikusan eljuttat az önmagaddal kapcsolatos megbocsátásig. A megbocsátás rajtad keresztül, mint a Forrás megtestesülésén, eszközén keresztül történik, a szívedet kinyitva, és megtisztítva. A feladatok nem igénylik azt, hogy szenvedj, nem igénylik azt, hogy a fájdalmas múlton merengj. A mában, az elmédet lecsendesítve, a szívedet megnyitva, a szereteten keresztül juttatnak el a vágyott állapotba.

A leckéket lementheted, és saját ritmusodban dolgozhatod fel őket, nem siettet senki és semmi.

A webkurzus részvételi díja:

Alapcsomag: 5 900 Ft, vagyis 147 Ft/feladat, amely tartalmazza a 40 feladatot mindennap e-mailben küldve.

Személyes csomag: Ha úgy érzed, hogy jó lenne, ha személyesen támogatnálak, erre is van lehetőség. A 40 nap alatt 4- szer fordulhatsz hozzám kérdéssel e-mailben. A személyes csomag díja 5 900 Ft+ 3 000 Ft, azaz 8 900 Ft, amely tartalmazza a 40 nap feladatait + 4 válasz e-mailt tőlem a kérdéseidre.

Kedvezmény!

Ha jelentkezésedet augusztus 19-ig jelzed, és befizeted a részvételi díjat, akkor a részvételi díj a számodra:

Alapcsomag: 5 900 Ft helyett 4 400 Ft

Személyes csomag: 8 900 Ft helyett 4 400 Ft+ 1 800 Ft = 6 400 Ft

Jelentkezni itt tudsz, a tárgymezőbe kérünk, írd be: Kiteljesedés 3.0 alap vagy személyes csomag, attól függően, melyikre jelentkezel!

Extra kedvezmények is várnak, ha korábban már részt vettél más Kiteljesedés kurzusokban. Olvass tovább, és jelentkezz itt!

Szeretettel,

Simrat Kaur (Arató Mónika) 

 

Send this to a friend