Ma 22:05-kor telik a hold. Ebben a hónapban az egyik legjobb időpont a gyógyulásra, és a szándékok megerősítésére. Ráadásul nagyon erős, hiszen 1-je van, és az egyes szám mindig határozott szándékot hordoz. Használd fel ezt az erőt a gyógyulásra és a teremtésre.

Az nem kétséges, hiszem mindannyian érezzük, hogy egy spirituális vizsgaidőszak kellős közepén vagyunk. Nagyon jó időszak ez arra, hogy test, lélek, szellem szinten a Telihold fényében átvizsgáljuk magunkat. Ha van egy fél órád ma este, akkor 22:00 óra körül gyújts egy gyertyát, ülj le egy meditációhoz, csukd be a szemed, és kapcsolódj össze a Telihold fényével. 

 

Kérd meg, hogy segítsen abban, hogy átvizsgálhasd magad! Ha van kedved, felírhatod a felismeréseidet a naplódba.

 

Milyen elakadásaid vannak testi szinten?

 

Nagyon sokszor a testünk az egyik legfőbb akadálya az emelkedésünknek. Olyan emlékek, traumák nyomait hordozhatod testi szinten, amelyek nem engedik a lelked emelkedését. Ha ezeket nem pakolod ki az energiarendszeredből, akkor nem szűnnek meg a testi diszkomfort érzések (a csontvázrendszert és a belső szerveket is érinthetik), csökken az önbizalmad, a tested gátol az emelkedésben, saját végtelen éned megtapasztalásában.

 

Milyen elakadásaid vannak érzelmi, lelki szinten?

 

Milyen traumáid voltak a múltban, amit még nem dolgoztál fel. Az életed mely területén, milyen kapcsolataidban érzel szégyent, bűntudatot? Kinek nem bocsátottál még meg? Milyen nem kívánatos érzelmeket hordozol a szívedben?

 

Szellemi, gondolati szinten milyen téves meggyőződéseket, önkorlátozó hiedelmeket nem tudtál még kitisztítani?

 

Milyen ismétlődő önkorlátozó gondolataid vannak? Melyek azok a sokszor ismételt meggyőződések, amelyek nem segítenek? Milyen gondolatformákat hordozol a családodtól, amelyek visszahúznak?

 

Végül alkoss egy új képet magadról!

 

Milyen testben szeretnél élni? Milyen uralkodó érzelmeket szeretnél a szívedben hordozni, és ha ez megvalósulna, te milyen lennél, hogyan viselkednél? Milyen új gondolatokat, meggyőződéseket szeretnél beépíteni az elmédbe, és az energiarendszeredbe? Milyen gondolatok támogatnak téged az emelkedésben?

Lásd magad ebben az új formádban, legyen egy képed önmagadról! Ezt a képet fényesítsd fel a Telihold fényével, és érezd a tisztulást és a gyógyulást! Ha vannak kedvenc tárgyaid, ékszereid, amelyeket meg szeretnél tisztítani, akkor tedd éjszakára olyan helyre ahol a Hold fénye érheti.

 

Majd imádkozz a Teliholdhoz:

 

Tedd össze a két kezed imatartásba, és mondj el egy imát a Hold felé.

 

Drága Telihold! Köszönöm fehér fényedet, amellyel átvizsgálhattam magam. Köszönöm, hogy rámutattál arra, hogy van még szükségem gyógyulásra.

Kérlek segíts nekem abban, hogy átélhessem az új, magamról alkotott képem megtapasztalását a valóságban is. Kérlek segíts abban, hogy egészséges és erős testben, felszabadultan és boldogan, a megfelelő szándékokkal és gondolatokkal megtámogatva éljem az életem. Ígérem minden tőlem telhetőt megteszek, hogy fejlődni, emelkedni tudjak. Köszönöm, hogy megtapasztalhatom, hogy kiteljesedik, kikerekedik az életem, és minden életterületen sikeres és boldog vagyok.

 

Nekem ma folyamatosan jönnek a felismerések, hogy hol van még dolgom. Így nem halogattam tovább, bejelentkeztem egy fontos tanfolyamra, amit már régóta üzen a lelkem, megteszem, hogy jelentkezem egy közös szabadidős programra a párommal, amit már régóta tervezünk.

Az itthoni jógagyakorlásom pedig nem lesz más most 40 napig, mint az a gyakorlatsor, amit egyik legkedvesebb barátnőmmel és segítőmmel Beniczki Szilvivel vettünk tegnap videóra, és október 14-től mindenki végezheti, aki jelentkezik rá.

 

Online kundalini és yin jóga gyakorlás a védelemért, szeretetért és méltóságért

 

október 14- től 

 

 

Mit tartalmaz a 90 perces jóga óra?

 

  • Egy kriját, amivel beállítjuk a testedet egy olyan állapotra, és rezgésszintre, amely támogatja a lelked emelkedését. Egészségesen, frissen, fiatalon és éberen tart és megerősíti a tested.
  • Egy olyan meditációt, amely megerősíti az aurádat, és védelem alá helyez. Nyugtatja az idegrendszert és az érzelmeket, fényesíti a belső elválasztású mirigyrendszert, ami az egészségünk őrzője. Segít a betegségek megelőzésében és leküzdésében.
  • Egy yin jóga meditációt, amely megnyitja, és gyógyítja a félelemtől bezáródó vagy lefagyott szívet. A külső hatások épp erre fele terelnének, ha nem tudnánk és éreznénk, hogy a javunkra fordíthatjuk mindazt, ami történik.

 

A jógaóra semmilyen előképzettséget, jógatapasztalatot nem igényel!

 

Olvass tovább a program részleteiről és jelentkezz itt!

 

 

 

 

Send this to a friend