Május 1-től a szerelem időszakába lépünk, és megkezdődik egy hathetes utazás, egészen a nyári napfordulóig, június 21-ig, amikor minden energia azt támogatja, hogy te magad szerelmes légy a világba. A természet csábító ruhába öltözik. Szebbnél szebb virágok nyílnak, színükkel és illatukkal felébresztve érzékeidet. Madárdaltól hangos minden zöld terület, a nap is mintha neked ragyogna. Piros, lédús gyümölcsök várják, hogy az ajkaidhoz emeld őket, és egy csókban egyesüljetek.

Mindannyian jobban vágyunk ilyenkor a szerelemre, a természet jól megkomponálta az egymásra találásnak ezt a szépséges időszakát. Ha a párod mellett vagy, akkor mindenképpen figyelj ebben az időszakban a kettőtök között romantika erősítésére. Minden támogatni fog ebben. Ha pedig, bár melletted van, de javítani kellene a kapcsolatotokon, akkor most kezdj el tenni annak érdekében, hogy változni kezdjen abban az irányban, amire vágysz.

 

Ha nem találtad még meg a társad, akivel szeretnél összeölelkezni a szerelem energiájában, akkor most kezd el bevonzani. Hidd el megéri! Mikor tudatosan kezdesz rátekinteni, és változtatni a szerelem, és párkapcsolat kérdésein az életedben, csak egy kis türelemre van szükséged, és a kapcsolat, amire vágytál megérkezik.

 

Abban a pillanatban, hogy először hallottam szerelmes történetet, keresni kezdtelek, nem tudva mennyire vak voltam. Hiszen nem úgy van, hogy a szerelmesek végül valahol találkoznak; ők mindvégig egymásnak vannak. – Rumi

Tényleg úgy van, ahogy Rumi, a szufi költő írja: a szerelmesek, akik valóban Lélektársai egymásnak, mindvégig egymásnak vannak, már akkor is, mikor még nem is találkoztak. Ezt most éreztem át igazán, ezen a hétvégén. Péntek este meditációs estet tartottunk a szerelem behívására, amely nagyon jól sikerült. Beszélgettünk, meditáltunk, megfogalmaztuk mire vágyunk, és azt is, hogy milyen félelmeink vannak, amiket el szeretnénk engedni, mert gátként ott tornyosulnak leendő vagy már megtalált társunk, és közöttünk. Az este során rábukkantam egy bennem lévő mély félelemre, amelyet igazából teljesen őszintén még önmagamnak sem mondtam ki. Gondoltam, hogy a Kedvesem is talált magában félelmeket, és majd egy alkalmas pillanatban megbeszéljük ezeket.

Másnap kirobbant közöttünk a félelmek felismeréséből keletkezett feszültség. Összeszólalkoztunk, vitáztunk, majd a feszültség őszinte vallomások formájában feloldódott a szerelemben, és ezáltal gyógyulni is kezdett mindkettőnkben a felbukkant félelem. Amíg a félelem nem transzformálódott át szeretetetté, addig nem mondom, nehéz volt. De megérte, nagyon megérte! Még közelebb kerültünk egymáshoz, és ennek során újból ráismertem, hogy mindvégig ezt a szerelmet kerestem, ami még tudom, hogy képes tovább fejlődni, hiszen a kapcsolatunk napról napra egyre mélyebb. Átéreztem Rumi sorait, mert mikor a Lélektársaddal találkozol, az olyan mély, régi emléket ébreszt fel a szívedben, amelyben ráismersz, hogy Őt, és ezt az érzést már ismerted korábban is, és minden azért történt az életedben, hogy őt, magadat, és a kapcsolatotokat is jobban megértsd a mostban.

Minden belőlünk indul, minden változás az életünkben a bensőnkben lévő világ tükörképe. Ha erre ráismersz, és vállalod a felelősséget, akkor tudod, hogyha kezedbe veszed az irányítást, és tenni kezdesz az életedért, akkor az meggyógyul, és kiteljesedik. Ez egy törvény, amely minden esetben működik! Ha egy kertet hozzáértő kezek ápolni kezdenek, akkor hamarosan megszületik a szépség, ez egyszerűen nem lehet másképp.

Emeld hát a szívedhez a saját vágyaid, és kezdj el teremteni a szerelem területén is, sosincs késő!

Április 26-a például energetikailag tökéletes nap lesz a szerelmi gyógyulások szempontjából. A Vénusz, a szerelem bolygólya szoros kapcsolatba kerül az Uránusszal, amely kapcsán mágikus energiák ébrednek. Ekkor átélheted az emelkedést, szabadabbá és szebbé változhatsz a kapcsolatodban, és változtathatsz a kapcsolaton magán,  ami azt jelenti, hogy elengedhetsz számos félelmet, ami eddig terhelte, vagy akadályozta a párod megtalálását. Felveheted a felettes éneddel a kapcsolatot, amely segít megtalálni a megoldásokat az útvesztőnek érzékelt helyzetekben. Ezen a napon, április 26-án, csütörtökön szeretettel várlak a

 

„Blokkoldó beszélgetés és gyógyítás a szerelemért”

négyszemközti találkozón.

Ezen a  találkozón:

  • beszélgetünk arról, hogy eddig mit tapasztaltál a szerelemben
  • elengedjük mindazokat a blokkokat fizikai, érzelmi és gondolati szinten, amelyek eddig meggátolták a boldogságod megteremtését
  • meggyógyítjuk a fájó emlékeket
  • megnézzük, hogy az eddigi tapasztalatok merre szeretnének terelni, mit akarnak a számodra megmutatni
  • megfogalmazzuk a vágyaidat, és beépítjük őket az energiarendszeredbe, ahol el is kezdik bevonzani azt, amit szeretnél

A beszélgetés és gyógyítás hatására megnyugszol, magabiztosabbá válsz, könnyebbnek fogod érezni magad, hiszen megszabadulsz a visszahúzó blokkoktól. Tisztábban fogod látni a vágyaidat, és bátrabban vállalni fogod az igényeidet. Hamarosan pedig az is megjelenik az életedben, akivel megélheted a teljességet a szerelemben is.

„Mennyivel egyszerűbb, ha az érzéseiden változtatsz, mintha egy helyben toporogsz, és várod, hogy a külső körülmények megváltozzanak! Változtass az érzéseiden, és a helyzet is megváltozik!”- Rhonda Byrne

Az egyéni ülések kb. 1 és negyed órásak, előre bejelentkezés szükséges.

Két időpont közül választhatsz még: 

  • 13.30-tól 14.45-ig és
  • 15.15.-től 16. 30-ig

A gyógyítás részvételi díja 15 000 Ft helyett kedvezményesen most csak 12 500 Ft.

Kérlek, részvételi szándékodat jelezd itt, a tárgy mezőbe beírva: BLOKKOLDÁS

E-mailben tájékoztatlak a helyszínről és a részletekről!

 

Annak idején, mikor nekem is elegem lett a keresgélésből, és úgy döntöttem, hogy most már mindent megteszek, hogy megtaláljam a páromat, akkor összeállítottam egy gyógyító, vágybevonzó és teremtő folyamatot, amelyet én magam is végigcsináltam. Ennek hatására hamarosan találkoztam a Párommal. Ezt a

 

Lélektárs behívó online kurzus

keretében mindazokkal megosztom, akikben szintén megfogalmazódott ez a vágy, és tenni is szeretnének a társuk megtalálásáért.

A kurzusra május 4-ig még kedvezményesen jelentkezhetsz! 

Mivel támogatlak Téged a folyamatban?

  • 12 héten át 12 leckével
  • rezgésszint emelő gondolatokkal és feladatokkal
  • megerősítésekkel
  • videó anyagokkal
  • hanganyagokkal
  • letölthető meditációkkal
  • sok szeretettel
  • valóságteremtő technikákkal
  • a folyamat végén pedig egy külön Neked szóló meglepetéssel, amit postán küldünk el Számodra az utolsó leckédet követően!

Amit tőled várok a siker érdekében

  • erős vágyat, és szándékot, hogy megtaláld Őt
  • figyelmet
  • nyitottságot
  • az érzelmeid, megfigyeléseid és tanulságaid megosztását.

Az on-line kurzus előnye, hogy a feladatokat a számodra ideális időpontban végezheted el.

A figyelmed fókuszát egy erős támogató folyamat mentén lélektársad behívásán tartja, ezáltal életre keltve vonzásod törvényét, és személyes támogatást is kaphatsz tőlem.

 „Először értettem meg igazán, hogy mindent mi teremtünk meg a gondolatainkkal és félelmeinkkel, miért sikerültek félre a korábbi kapcsolataim.”- Anikó

A kurzusról itt olvashatsz tovább és jelentkezhetsz is rá kedvezményesen!

 

Ha szeretnél a májusi szerelem- energiában újjászületni, és megtapasztalni a VAN – t, akkor szeretettel ajánlom a Párommal közösen készített

 

Van- teremtő meditációs cd-nket!

A cd-n található meditációs anyagok abban segítenek, hogy megértsd a három legfontosabb teremtési központnak a működését, és harmóniában tud őket működtetni. A meditációk megerősítéseket is tartalmaznak, amelyek segítségével mindhárom központ rezgésszintjét megemelheted, annak érdekében, hogy azt a csodálatos életet éld, amit szeretnél.

 A CD a következő meditációkat tartalmazza:

  1. Hajnal (rezgésszint emelő, meditációs zene) – játékidő: 5:17’
  2. Napfonat csakra (meditáció)- játékidő: 12:22’
  3. Átlépés a mentális kapun (meditáció)- játékidő: 13:47’
  4. Átlépés a szívkapun (meditáció)- játékidő: 9:14’

A cd-t most tavaszi akciós csomagok keretében kedvezményesen is megvásárolhatod!

Böngéssz tovább a Webáruházban!

 

 

 

 

Szeretettel,

 

Arató Mónika

 

Copyright © Arató Mónika

A Teljesség virága honlap és a Lélekcsemegék bármely szövege szabadon, változtatás nélkül idézhető, amennyiben a hivatkozás végén a szerző neve vagy a www.simratyogaworld.com oldal megjelenítésre kerül.

Köszönjük együttműködésedet!

 

Send this to a friend