A napokban találtam a Facebookon Popper Pétertől egy idézetet, ami így szól:

„Még el kell mondanom egy szomorú hírt. Az „Igazi” nem létezik. Nincsen. Sehol nem él valahol egy nő vagy egy férfi, aki az igazi, s akit csak meg kell találni. De aki szerencsés, élete során találkozhat két- három olyan emberrel, akiből lehetne „igazi”. De ehhez nagyon sok türelem, lemondás, megértés, háttérben maradás szükséges, ám végül kialakulhat egy olyan viszony, melybe a másik már nélkülözhetetlenül belecsiszolódott, vagyis igazivá vált.”

Tehát létezik! Egyetértek, és kicsit vitatkozom is vele a saját történetünk alapján a Kedvesemmel. Több, igazinak látszó kapcsolat után, már évek óta a spirituális úton haladva, egyszer csak eljött egy pont, mikor kimondtam: ebből elég. Belefáradtam a próbálkozásba, a kudarcokba, abba, hogy van egy elképzelésem arról, hogy milyen egy igazi, fényes, lélektársi párkapcsolat, és sorban olyan partnerekkel találkozom, akikkel nem tudunk egy nyelvet beszélni. Minden tökéletes lehetne, de aztán semmi más nem lesz a kapcsolódásból, csak az egók harca. Én olyan társra vágyom, aki mellett az lehetek bátran, aki vagyok. Aki megért, akivel hasonló az ízlésünk, és az érzelemvilágunk, és aki javítandó tulajdonságaim miatt nem elítél, hanem megtart és felemel. Tudtam, hogy nem olyan fából faragtak, aki lemond az elképzeléséről. Ezért nem maradt más hátra, mint egyre jobban pontosítani, hogy mit is szeretnék, és egyre bátrabban kérni, hogy úgy legyen. Közben- bár akkor még nem ismertük egymást- a lélektársam, a Kedvesem, szintén kérte a lélektársát más spirituális eszközökkel. Ő egy lélektárs behívó mantrát énekelt rendszeresen. Aztán az élet úgy rendezte, hogy találkoztunk, és egymásra ismertünk, de hamarosan jelentkezett a félelem. A félelmet csak szeretettel lehet felülírni, és ebben a kapcsolatban valahogy ez olyan természetesen alakult, és hamarosan elkezdtük közös életünket.

Volt egók harca? Volt, egy darabig, de egyikünk mindig tudatos maradt, még a legnehezebb helyzetben is, és újra képesek voltunk a lélek szintjéről indulva kapcsolódni. Manapság már megvannak a módszereink, ismerjük egymást, és tudjuk, hogyan kell egymással kommunikálnunk, így viták már nem alakulnak ki. Nem adunk nekik esélyt. Mikor a viharfelhők gyülekezni kezdenek, nem maradunk benne a kialakuló energiában, hanem valamelyikünk eltereli a közös figyelmünket valami más, építő jellegű dologra a rombolás helyett. Az egyetértésre és a szeretetre törekszünk. A szerelem így egyre erősödik, és mélyebb színezetet kap.

Tehát szerintem van Igazi, lehet kérni, és meg lehet kapni, és mikor megérkezett olyan közös életet lehet teremteni, amely mind a két fél számára egy fényesebb korszakot indít el és teljesít be.

A május a szerelem hónapja. Május 1-vel hamarosan belépünk egy olyan időszakba, amely a nyár napfordulóig tart, és amikor a szívünk a természet által támogatva egy nagy esélyt kap arra, hogy azt vonzza be, akit, és amit igazán szeretne. Azt javaslom, készülj erre Te is, kedves Olvasóm tudatosan, akár párkapcsolatban élsz, akár akkor, ha még várod Őt.

Több olyan programmal is várunk, amely azt támogatja, hogy egy gyönyörű szerelemben kapcsolódj össze a Lélektársaddal, akivel együtt a fénybe emelkedhettek, és megtapasztalhatjátok itt a fizikai síkon a szerelem legmagasabb rendű megvalósulását.

Két személyes találkozó lehetőségével is élhetsz:

A blokkoldó beszélgetés és gyógyítás egy 1 és negyed órás személyes találkozó, ahol:

 • beszélgetünk arról, hogy eddig mit tapasztaltál a szerelemben
 • elengedjük mindazokat a blokkokat fizikai, érzelmi és gondolati szinten, amelyek eddig meggátolták a boldogságod megteremtését
 • meggyógyítjuk a fájó emlékeket
 • megnézzük, hogy az eddigi tapasztalatok merre szeretnének terelni, mit akarnak a számodra megmutatni
 • megfogalmazzuk a vágyaidat, és beépítjük őket az energiarendszeredbe, ahol el is kezdik bevonzani azt, amit szeretnél

A beszélgetés és gyógyítás hatására megnyugszol, magabiztosabbá válsz, könnyebbnek fogod érezni magad, hiszen megszabadulsz a visszahúzó blokkoktól. Tisztábban fogod látni a vágyaidat, és bátrabban vállalni fogod az igényeidet. Hamarosan pedig az is megjelenik az életedben, akivel megélheted a teljességet a szerelemben is.

Az egyéni ülések kb. 1 és negyed órásak, előre bejelentkezés szükséges.

A gyógyítás részvételi díja május hónapban 15 000 Ft helyett 9 500 Ft.

Kérlek, részvételi szándékodat jelezd itt, a tárgy mezőbe beírva: BLOKKOLDÁS A SZERELEMÉRT

A gyógyításról itt olvashatsz bővebben!

A következő májusi program, amit ajánlok, a Lélektárs és szerelem behívó szertartás, amely egy tudatosan felépített 3 órás találkozó négyszemközti találkozó velem, amikor:

 • beazonosítjuk a céljaidat
 • tudatosítjuk jelenlegi élethelyzetedet és érzelmeidet
 • hálát adunk minden eddigi tapasztalásodért
 • elköszönünk minden olyan emléktől, és akadályozó érzelmi vagy gondolati mintától, amely még benned él, és eddig megakadályozott abban, hogy kiteljesedj a szerelemben
 • egészen pontossá tesszük a vágyaidat, hogy elősegítsük fizikai síkon való megjelenésüket
 • felszentelünk téged és a leendő kapcsolatodat, hogy minden úgy válhasson valóra, ahogy szeretnéd, és még azt a jót is megkaphasd, amire nem is gondoltál eddig

A szertartás hatására megérkezel a legbelsőbb bizonyossághoz, nyugalomhoz és erőhöz, amely képes bevonzani a számodra legideálisabb társat.

A szertartás díja:

30 000 Ft, amely tartalmazza a 3 órás együttlét díját, a felkészülést, és az összes szükséges kelléket.

Májusban azonban kedvezményesen, 30 000 Ft helyett 22 000 Ft– ért rendelheted meg a szertartást.

Kérdéseidet itt teheted fel, és jelentkezhetsz is időpontért: info@simratyogaworld.com, a tárgysorba írd be, kérlek, SZERTARTÁS

A szerelem behívó szertartásról többet tudhatsz meg, ha ide kattintasz!

Ha úgy szeretsz tanulni, hogy akkor foglalkozz a számodra kedves témával, amikor a kedved, időbeosztásod megengedi, akkor szívből ajánlom neked online kurzusainkat, hiszen a leckéket lementheted a saját gépedre, és akkor oldod meg, amikor számodra az a legkényelmesebb. Ezen kívül még a személyes segítségemre is számíthatsz.

Szerelem témában két online kurzusunk is indul. Az egyik azoknak szól, akik most szeretnék bevonzani az életükbe az Igazit. 

Lélektárs- behívó online kurzus

indul 2013. május 10-én, Újholdkor és június 21-ig, a nyári napfordulóig tart. Mindazoknak szól, akik szeretnék figyelmük egy részét lélektársuk megtalálására felajánlani, és ezáltal megnövelni vonzásukat, amely a legmegfelelőbb időpontban elhozza számukra valódi társukat.

 

Erről itt olvashatsz tovább! 

A másik azoknak készült, aki meg szeretnék tapasztalni a misztikus egységet a párjukkal, akár az életükben van már, akár nincs, és kíváncsiak arra, hogy melyek ennek a párkapcsolatnak az ismérvei, és hogyan valósítható meg.

Unio Mystica

Út a teljességet adó szer-elemhez

Online kurzus

6 hét- 6 lecke- meditáció- gyakorlatok- visszajelzés e-mailen

Az igazi szer-elem mély szereteten, elfogadáson és elismerésen alapszik. Több dimenzióban valósul meg, éppen ezért ebben a szerelemben mindkét fél fejlődik, és önmaga legfényesebb minőségét élheti meg, Unio Mystica – avagy misztikus egységben.

Mitől misztikus? Mit tehetsz azért, hogy megtaláld, feloldódj benne, és megtartsd?

Olvass tovább és jelentkezz itt! 

 

Szeretettel várlak májusban is,

 

Arató Mónika

 

 

Send this to a friend