Írta: Nam Hari Kaur  

Fordította: Arató Mónika (Simrat Kaur)

 

2020 szeptembere a letisztulás és lezárás ideje életünk minden olyan vonatkozásában, ahol túlterheltnek érezzük magunkat mások sorsa és követelései által. A bolygó stressz szintje emelkedik a világjárvány „meghosszabbított itt tartozkodása” következtében, és sok ember nehezen tud áttérni egy „karantén valóságshow-ra”, amely valószínűleg a jövő évre is átgördül. Szent ég!

A 9 -es szám negatív polaritásában (később átvesszük a pozitívakat is) a haragot, a rombolást és a bosszút testesíti meg. Az egyik terület, ahol mindez erősödni fog, a politikai színtere. Ha úgy gondolod, hogy korábban láttál már visszataszító dolgot, készülj fel, mert hamarosan abszolút kíméletlen lesz néhány ember kommunikációja.

A saját világodban ne hagyd magad vakká válni az agresszív viselkedésre, mert sokan olyan dühhullámokat fognak tapasztalni, amelyeket nehéz lesz kontrollálni. Mindez része szeptember elengedő hatásának, és ami hónapok vagy akár évek óta be volt palackozva érzelmi szinten, az most mind kiszabadul. A 9 -es szám a Tűz elem, egy keresztező hatással az éter elemre, mivel ez a Finomtest. Mindez hatással lesz az időjárási mintázatokra, és növekszik a bolygón a hő, amely hozzájárul a tűzesetekhez, hurrikánokhoz és a szeptemberi vagy októberi esetleges vulkánkitörésekhez. Emlékezz rá, hogy itt hallottál róla először!

Tudom, hogy mindez kissé végzetesnek és komornak hangozhat, azonban a pozitív oldalt is ígértem.

 

A 9- es szám pozitív polaritásában az univerzális szeretet, szellemi képesség, karmikus tisztulás és a spirituális gyógyulás.

 

Valójában sok jó energiával tudunk dolgozni ebben a hónapban, és azt is elmondom neked, hogyan lehet ezeket jól hasznosítani. 

Sokan beszoroltunk az otthonainkba, és éreztük, hogy érzelmi stagnálás kúszik be életterünk aurájába. Ezek a negatív érzelmek tulajdonképpen „befészkelődhetnek” az otthonodba, attól függően, hogy mennyire vagy hajlamos elmerülni szomorúságban, szorongásban, bánatban, vagy más negatív érzelemben. Szerencsére megvan a Sámánok Kézikönyve utolsó kiadása, így hozzuk be azt a Tűzelemet tüstént.

A tűzrituálé varázslatos összetevői között szerepel a keserű só, a sósborszesz, és ideális esetben egy kis fémtál. Végy egy marék keserű sót, és tedd bele a tálba. Ezután adj hozzá egy-két evőkanálnyit a sósborszeszből.

Miközben egy karnyújtásnyira hátralépsz, gyújts meg egy gyufát, és gyújts meg az alkoholba áztatott sót. Fellobbanhat, úgyhogy légy óvatos! Ezután helyezd a tálat egy könyvre vagy egy szögletes fadarabra, és tartsd, miközben körbejárod a szobát. Lejátszhatsz vagy énekelhetsz közben egy mantrát, ahogyan elhaladsz a falak mellett, és tartod a kanapé és a székek felett. Ahogy megszokod a folyamatot, észre fogod venni, ha pótolni kell az alkoholt, hogy tovább égjen.

A tűz erősen tisztít, semmi nem képes ellenszegülni neki. Ez a riruálé segíteni fog kitisztítani a lakhelyed energetikáját, szobáról szobára haladva. Lábjegyzeteként kérlek, tedd be a tálat a konyhai mosogatóba, ha kész vagy! A láng egy ideig még életben lehet, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy kialudt. Ne felejtkezz meg erről!

Ezenkívül pozitív polaritásában a szeptember 9-es szám a befejezés, az önmagunk mesterévé válása, az intuíció, a finomodás és az új lehetőségeket vonzó szellemi integritás témáit képviseli.

 

Átvizsgáljuk a kapcsolatainkat, és eldönthetjük, mi maradhat, és minek kell mennie.

 

A jó hír az, hogy szeptember 17-én beáramló kozmikus energia érkezik, amely segíteni fog a fellendülésben. Nevezhetnénk egyfajta „tisztító ébredésnek”, amelynek megvan az ereje, hogy fényt hozzon oda, ahol eddig szabotáltad önmagad, és lehetővé teszi, hogy felszabadulj. Ez valóban jó hír.

Ha szuper töltetet szeretnél a személyes áttörésedhez, akkor itt a legjobb mantra erre. Az Adi Shakti mantrának megvan az ereje, hogy behívja az Univerzum teremtő erejét, és hozzáhangolja a pszichéd az új lehetőségekhez. Ez a kivezető út, ha úgy érzed, keréknyomba ragadtál. Ez a link egy különösen kedves mantrafeldolgozáshoz vezet, amely „kérdés-felelet” stílusban készült. Indulj el valamelyikkel (a kérdéssel vagy a felelettel) és énekeld 11 percig. Ha 31 percig zengeted minden nap, akkor nem lesz olyan negatív energia, amely fel tudna épülni az életedben.

 

Ki kell fejlesztenünk egy belső irányító rendszert, hogy a káosz közepette a megfelelő irányban maradjunk. Ami ezentúl már nem működik az emberiség számára, az szétesik, és ez szorongást kelt sokakban.
 

Vessünk egy pillantást az állatvilágra. A baglyok hihetetlen éjjellátó képességgel rendelkeznek, valamint rugalmasan fordítják a fejüket 270 fokos fordulási sugárban. Ezenkívül van egy titkos előnyük, amelyet a legtöbb ember nem ismer. A füleik asszimetrikusan helyezkednek el a fejük oldalán, az egyik fülük magasabban van, mint a másik. Ez lehetővé teszi a baglyok számára, hogy érzékeljék az időkülönbséget az egyik és a másik fülükbe jutó hangok között. Ezredmásodpercekben mérhető a két fül közötti hangérzékelés ideje.

A tájat szemlélve a bagoly apránként forgatja a fejét, amíg a hang egyensúlyi pontot nem ér el a két fül között. Ekkor a bagoly pontosan tudja, hogy hol van a barát vagy az ellenség, és hogy hogyan lépjen tovább.

Szükségünk van arra, hogy az érzékelő tudatosságunkat ilyen szintre fejlesszük, hogy sikeresen tájékozódjunk ezekben az időkben. Az a képesség, hogy olvassuk a hang és a gondolat frekvenciáját egy másik emberben, a védelmező psziché része. így tudni fogod, milyen fokú kapcsolatba kerülsz valakivel, vagy egyáltalán nem. Ez időt, energiát és könnyeket fog megtakarítani.

 

A Földön a következő 3 hónap rendkívüli lesz, és ennek nem kell félelmetes módon történnie.

 

A tudatosságod, amelyet a lelki gyakorlatod tölt és táplál, garantálja a biztonságos áthaladást ebben az egyedülálló időben és térben.

A szufi misztikus, Rumi szavaival élve:

 

Emeld fel a szavad, ne a hangod
Az az eső, ami a virágokat táplálja, nem a villám.”

 

Send this to a friend