Írta: Nam Hari Kaur

Fordította:  Simrat Kaur (Arató Mónika)

Beléptünk az évtized utolsó 90 napos visszaszámlálásába, és sok minden forog a kollektív erkölcsi világképben.  Sokkal többre vágyunk, mint amit korábban megengedtünk magunknak, és mindez összekapcsolódik azzal a vággyal, hogy megtaláljuk a lelki társainkat, akik elkísérnek bennünket az előttünk álló utazásra.

Az október vágyakozásban bővelkedik, és mindez azért van, mert mind a Mesterszám (10. hó), mind az Ajándékszám (2019) a 10-es számot adja. Ez a dupla 10-es magában foglalja a Szívszám kalkulációt is, és a 20-as Szívszámmal együtt jár a felerősödött vágy az összetartozásra.

Ez a vágyakozás számos formában meg fog megnyilvánulni, köztünk lévő jógiknak van egy olyan áttörési lehetősége, amely összehangolást és szinkronizálást teremt szellemi sorsunkkal.

Egyetlen kérdés az, hogy képes vagy-e kezelni az idegrendszeredet? Igen, a 10-es szám az idegrendszer, és ezen kívül a csontváz szerkezet.  Vegyél be gyökér zöldségeket a táplálkozásodba, például édesburgonyát, hagymát, fokhagymát és petrezselyem gyökeret.  A zellerlé és a gyömbér bármilyen formában jó az idegrendszerre, a gyömbér további előnye, hogy segíti a gerincidegeket.

Egy nagyon szép mód arra, hogy átmenj 2019 utolsó 90 napján az, hogy gyakorold a „ A tizes légzés meditációt, hogy betegségmentessé válj” Ez a meditáció prána energiát hoz létre a Ragyogó Testben, és eltaszítja a negativitást tőled. Te vagy a saját spirituális testőröd!

Az egyik módja az idegrendszerünk közvetlen segítésének, ha jó döntéseket hozunk a kapcsolatainkban. Az október tesztelni fogja a határaidat, és a nemet mondás képességét, amikor úgy érzed, hogy a túl nagy igényeket támasztó emberek túlterhelnek.  És időnként valóban túlterhelő lesz, mert a frekvencia ismét megváltozik a bolygón, és nem mindenki van abban a helyzetben, hogy kegyelemmel kezelje mindezt.

A 10-es szám a hatalom, a vezetés, a bátorság és az a képesség, hogy hinni tudjon az ember egy helyzet kezelésére való saját képességében. Amikor a Ragyogó Test és az idegrendszer erős, mágneses jelenlétünk van, amely vonzza a lehetőségeket és tiszteletet parancsol.

A 10-es szám pozitív polaritásában tiszteletben tart másokat, kedves és jóindulatú uralkodó. A 10-es szám negatív polaritása zsarnokoskodó, a „Mert én megmondtam” hozzáállással. Kardcsörgetésben bővelkedik október, szóval tárgyalj okosan, vagy csak maradj ki mindenből, ha a dolgok elfajulnak.  Már pedig időnként el fognak.

Fontos, hogy széles perspektívára, és hosszú távú előrelátásra törekedjünk, hogy a lehető legjobban megértsük, mi történik a következő 90 napban.

 

A világ nem fog szétesni, éppen csak újrastrukturálja magát, a 2020-as nagy változások előkészítéseként. 

 

Ezek a változások a kreatív együttműködés és az egyesített tudatos jövőkép révén a pozitív polaritásban nyilvánulnak majd meg.

Nem számít, hogy a dolgok minek látszanak, bőséges megoldások léteznek mindenki számára a győztes- győztes eredményre.

2020 felé tekintve, a 2- es szám nőies energia, és a harmónia, az egyensúly, a támogatás és a kreatív együttműködés témáját képviseli. Ez egy szükséges fejlődés az első évtizedből (2010-2019), ahol időnként a függetlenség, a személyes dominancia és a „Fel is út, le is út”” témái voltak túlsúlyban.

Érdekes számomra, hogy Amerikában néhány férfi politikusnak van olyan tulajdonsága, amit mi a nők világában úgy hívunk, hogy „fejlett női oldal”.   Ezek a férfiak szilárd emberek, mégis megvan bennük a az érzékenység, és a befogadás képessége is.

Ez a férfias és nőies energiák egyensúlya, amely bennünk mindannyiunkban fejlődik, és így tudjuk megmenteni a világot, és egészséges kapcsolatokat létesíteni.

Visszautalva a dupla 10- es témájára a Szív kalkulációban, mindenki e hónap egy bizonyos pontján tesztelve lesz a „ne add el magad”  témájában. Ez azt jelenti, hogy ahol korábban beadtad a derekad a személyes határaiddal és az önbecsüléseddel kapcsolatban, ott most felismered, hogy: „Hé, ez így már nem út számomra többé!”

Ez egy igazán hatalmas kijelentés, amely megteremti az alaprezgést 2020-ra és az azt követő időszakra. Méltó vagy a tudatos, kiegyensúlyozott kapcsolatokra, és ez erőfeszítéseket igényel a részedről az egyensúly fenntartása érdekében.

Az egyensúly az október kulcsfontosságú témája, mivel a 10. szám a „Minden vagy semmi” dinamikáját testesíti meg.

Ez a mottó nagyon kimerítő lehet, és személy szerint ismerem, mert 10-es lélek számú vagyok.

Visszatekintve a tanulmányaim első napjaira, Yogi Bhajan egyszer azt mondta nekem: „Ne túl sokat, ne túl keveset”. Ez egy jó motto az életre.

Az Univerzális Intelligencia területén lendületet kap a változás és az evolúció. Ha készen állsz, hajlandó és képes vagy kérni a felsőbb hatalmak segítségét és útmutatását, akkor meg is kapod azt.

Csak ülj le egyszerű meditációs pózba, és mondd: „Kedves Mennyei Angyalom, vezess a szívem beteljesülésének, és a Lélek vágyának útján. Tarts engem védve és biztonságban az utamon, és áld meg kegyelmeddel a körülöttem lévőket.”

Legyen boldog az utad, amerre jársz! Sat Nam

 

Send this to a friend