Írta: Nam Hari Kaur

Fordította: Arató Mónika (Simrat Kaur)

 

Egy különleges pillanatban vagyunk az emberiség fejlődésében, és kollektív hívásunk van egy elsöprő és gyors változásra. A változás középpontjában az amerikai elnökválasztás áll, és a világ nagy része olyan választ vár, amely helyreállítja a reményt.

Függetlenül attól, hogy ki nyer, egy ideig rendetlenség lesz, mivel senki sem adja fel túl könnyen. Társadalmi nyugtalanság uralkodik majd, tehát bölcsen mozogj a világban és a napi rutinodban. Ahogy az őslakos amerikai indiánok mondják: „Imádkozz Istenhez, és evezz el a szikláktól”.

A november 11-i szám az összehangolódás, az egyértelműség és a mindenkit magába foglaló magasabb jövőkép témáit képviseli. A negatív polaritású 11-es számnak „mi ellenük vagyunk” mentalitása van, és ez a dinamika egész hónapban pusztítást okoz. Számomra olyan mélységesen nyilvánvalónak tűnik, hogy nem lehet tudatosan irányítani egy országot egyetlen személy szemszögéből. Szakképzett csapatra van szükség, olyan csapatra, amely a gondolatok, az ötletek és a jövő tervezésének szinkronikus harmóniájában képes dolgozni.

Ez a 11-es szám magasabb oktávja, és ez az, ami az emberi evolúció ezen sarkalatos pontján történhet. Időbe telik a pálya stabilizálása, és mégis tudva, hogy jó irányba haladunk, reményt és megkönnyebbülést hozhat.

Néha olyan szélsőséges körülmények állnak fenn hosszabb időn keresztül, hogy az sokkoló hatással van az emberekre. Ennek tanúi vagyunk jelenlegi kultúránkban, mivel az alkohol és a szerek fogyasztása egyre növekszik. Ami még inkább növekszik, az a harag, a frusztráció és a düh, válaszul arra, hogy nemzetünk igényei nem teljesülnek megfelelően.

Jó hír ebben az előrejelzésben az, hogy november 18-tól kezdődően világviszonylatban egy változás áll be a vezetők reagálásában a világjárványra. Több nemzet fog információt cserélni, és tanulni fognak egymástól. Frissebb irányelvek fognak megjelenni, amelyek segíthetnek a betegségek kitörésének megfékezésében.

18-ig  szükségünk van egy személyes stratégiára, amely segít elengedni a jövőtől való félelmeinket, ugyanakkor világosságot ad a jelen pillanatban való eligazodáshoz. Az elme forgása kiégési állapotot teremthet, és az egy boldogtalan, és sekélyes állapot ahhoz, hogy abban éljünk. A Kiégés Meditációja ezt kijavíthatja, mivel új prána életerőt hoz létre benned. Ez az életerő elmozdítja a helyzet érzékelését, és lehetővé teszi, hogy felülemelkedj a konfliktuson és a kettősségen.

November 18-tól kezdve jobban meg tudjuk fogni a dolgokat és haladunk előre. Hűha! A tervek képlékenyebbek és könnyebben formálhatók lesznek, megkönnyebbülés érzetét keltve abban, hogy életünk felett még mindig van egy ellenőrzési szintünk. A másokhoz való helyes igazodás természetesebben a helyére kerül, mintha az embereket szokás szerint kézbesítenék neked.

Az év utolsó 40 napja november 21-én kezdődik, és ez az időszak varázslatos minőséget nyújthat, ha van egy magasabb irányítási rendszered. Dióhéjban: a lehetőségek nagyszerűbb érzékelésével vibrálsz együtt, vagy az árnyék oldalad tart fogva? Ugyanazon az ajtón kopogtatsz, ahol mindig lelövik azt, aki válaszol, vagy jobb szomszédságot keresel?

Sokkal több irányítási lehetőséged van, mint aminek tudatában vagy, és a 11-es telefon hív és szembesít: „Ébredj már a fene egye meg, sokkal jobb vagy annál, hogy így bánjanak veled!”

Jelenleg szinte mindenki a szívből fakadó ima terében van valami többért az életében. Gyorsan közeledünk ahhoz a pillanathoz, amikor már nem a földön vagyunk a kifutón, a felszállást jelző zöld fényre várva. A zöld lámpák érkeznek, ezért győződj meg róla, hogy tiszta és kiegyensúlyozott légy önmagadban, hogy élvezhesd a felszállást és az utazást.

A november 30-i holdfogyatkozás és a december 14-i napfogyatkozás további „szélcsappantyú-kiigazítások” a személyes repülésedhez. A szél a levegő eleme, és amikor a levegő megfelelően kiegyensúlyozott a testben, akkor nem ismerjük a félelmet. Beszélhetünk az igazságunkról, és képesek vagyunk megfejteni, amit egy másik ember valójában mond. Ez egy felbecsülhetetlen értékű ajándék, mivel időt és „elhasználódást” takarít meg az emberi pszichén. Nincs több: „Nem hiszem el, hogy újra megtette velem!”

2020 egyedülálló időszak volt, amelyet nem tapasztaltunk a közelmúlt történelmében. A naptári év dupla nullája „nullázási” hatást adott az év dupla 2-éhez. A 2-es szám a támogatás, a harmónia, az egyensúly témákat képviseli pozitív polaritásban. Mindezeket a területeket ez évben kihívás elé állították.

Jó hír, hogy 2021-ben az 1-es számot felvesszük az egyenletbe. Az 1 a beavatás, az új kezdetek, a látomások és a lelkesedés témáit hozza. 2021 átfogó az 5, az 5-ös szám pedig vállalkozó szellemű, találékony, szeret utazni, szereti a tanítást, valamint a kommunikáció és a képzőművészet minden formáját. Az 5. szám kiterjedt és merész, és a jövő év tavaszáig egy progresszív és jóindulatúbb irányba haladunk.

A türelem kifizetődik, és a 18-a előtti pár napban mondd el magadnak: „Jó vagyok, megkaptam ezt a lehetőséget, és megteszem a következő helyes lépést az életemben.”

 

Az égiek még inkább a hátad mögött vannak, mint ahogy eddig tudtad, és a vezettetést és a jó szerencsét
 
segítő Angyalok lebegnek körülötted a levegőben.
 
Csak lélegezz be, és engedd, hogy így legyen. Sat Nam.

Send this to a friend