Írta: Nam Hari Kaur

 

Fordította: Arató Mónika/ Simrat Kaur

 

2020 márciusa elhozza az új lehetőségek, és a teremtő megvalósulások idejét. A 3-as szám a társadalmi összejövetelek, a kreatív áramlás, az ön-táplálás és az életre vonatkozó pozitív kilátások témáit jeleníti meg. A legfelszabadítóbb dolog, amit tehetsz márciusban az, hogy megszabadulsz azoktól a frusztrációktól és csalódásoktól, amelyeket még nem dolgoztál ki, és egy új irányt határozol meg erre az évre.

A 2020-as évnek egyedi dinamikája van erre, amelyben gondolhatsz párkapcsolatra, projektre, vagy egy cselekedet irányára, ahogy halad egy úton, majd hirtelen teljesen megváltozik. Ez az évszámban rejlő két nulla miatt alakul így.

A nulla egy nagyon erőteljes szám, mivel olyan, mint egy erősítő, és „felhangosítja” bármilyen szám energiáját, amihez kapcsolódik. A nulla nem különböztet meg, jobbá vagy rosszabbá erősít mindent a személyes vagy kollektív tudatosság függvényében.

Mivel két 2- es is van az évszámban, így a legérintettebb terület a kapcsolatoké. A polaritás, dualitás, és az emberek nagyon reaktívvá válása most az új normális állapot. Ne engedd meg magadnak, hogy belemenj olyan párbeszédbe, ahol érzelmileg szétzúzhat valaki könyörtelen negativitása. Szállj ki, például ezt mondva: „Úgy tűnik, ez nagyon fontos számodra. Most éppen egy másik kötelezettségemmel kell foglalkoznom, talán később beszélhetnénk.” Majd elegánsan távozz.

Ebben az évben folyamatosan a határainkkal fogunk dolgozni, mivel a dupla nulla, és a dupla kettes tandemben dolgozik, hogy finomíthassuk az önérzetünket másokkal kapcsolatban. Hatalmas lehetőség rejlik ebben, hogy egy új szövetséget alkoss a valódi éneddel, ami az Univerzum teremtő energiájához való hangolódásunk frekvenciája. És ha egyszer már elérted, semmi nem képes megállítani.

Egy kiváló meditáció erre a Tapa Yog Karam Kriya, ami megadja számodra a képességet, hogy a szándékodat valósággá változtasd. Ez a gyakorlat tökéletesen illeszkedik a március hónaphoz szükséges energiához, mivel a köldökpont aktiválódik, és képessé tesz minket arra, hogy kevesebb erőfeszítéssel kitartsunk.

Magas oktánszámú üzemanyagra van szükségünk, mivel március Szívszáma az 5- ös, és az 5- ös szám vállalkozó szellemű, kommunikatív és veleszületett vágya az új területek felfedezése. Ez a hónap kiváló egy 3 napos hétvégére a sivatagba, a hegyekbe, az óceánhoz vagy egy tóhoz. Szükségünk van a természetre most, mivel március alapszáma a 7- es (3-as hónap szám+ 4- es év= 7) , és a 7- es szám a természet tere, valamit a spirituális szentségé.

Mindenkinek szüksége van rá, hogy „kirakja, kirázza a boldogságot” a fizikai és spirituális jóllét érdekében. A 5- ös Szívszám/ 7- es Alapszám kombó együttesen egy dinamikus párosítás a személyes áttöréshez, ami megengedi számunkra, hogy elérjük a nyugalom és a stabilitás terét.

Az 5-ös Szívszám egy olyan környezetet is létrehoz, ahol azt érezzük, hogy erőteljesen kifejezhetjük önmagunkat. Ez egy jó alkalom arra, hogy megtapasztaljuk a „nehéz párbeszédeket”. Tekintettel a március 3-as számára, tisztában kell lennünk azzal, hogy ezeknek a vitáknak dühös vagy fürge éle lehet. Az emberek időnként inkább reagálnak a tudatalatti traumájukra, mint a helyzet tényeire.

Egy tökéletes példa erre, egy film: A 12 dühös ember. Ez egy fekete- fehér film 1957-ből, Henry Fonda főszereplésével, amely 12 esküdt körül forog, akiknek meg kell határozniuk egy gyilkossággal vádolt tizenéves fiú sorsát.

A bizonyítékok kezdeti megértése alapján kezdetben 11 esküdt készen áll arra, hogy halálbüntetéssel büntesse a fiút.

Majd Henry Fonda karaktere semleges elmével, és meditatív nyugalommal lép a tettek mezejére. A film lényege abban rejlik, hogy a esküdtek személyes történetei és érzelmi traumái megdöntik azt a képességüket, hogy semlegesek és elfogulatlanok legyenek.
A filmnek erős befejezése van, ahol az, ami kezdetben nyilvánvaló esetnek tűnik, megváltozik. Ezt a filmet érdemes megnézni! Nézd meg, és tanuld meg ellenőrizni saját elmédet, mielőtt bárki másról következtetéseket vonsz le.

Mindannyian azt szeretnénk, hogy a saját valódi és eredeti énünkért szeressenek, mégis néha zavarodottak és szétválasztottak vagyunk. Általában a meditációkkal és a mantrákkal foglalkozom, most azonban van valami új megosztani valóm. Legutóbbi utazásom során meghívtak egy teliholdas dobkörbe.

Főként azért vettem részt, mert unatkoztam, ismeretlen volt a környéken, ahova látogattam, és nem volt semmi más tennivalóm.

Milyen erőteljes terápia ez egy körben ülni és másokkal dobolni, megtapasztalva az összekapcsolódás érzését, amely az emberiség ősi gyökereihez nyúlik vissza. Azt is éreztem, hogy ez jól működik az agy kiegyensúlyozásában, mivel a kezek váltakozó ritmusban ütik a dobot. A változatosság az élet fűszere, és jó módszer lehet, ha kapcsolatba lépsz rokon lelkekkel, és kikergeted a feszültséget a Szívközpontból.

 

2020 a 4- es szám éve, és a szívünk nagy tisztuláson, és gyógyuláson megy keresztül mostanság. Legyünk együttérzéssel önmagunk és mások iránt, használjuk a szavainkat áldásra, gyógyításra, és egymás felemelésére.

 

Az életutunk akkor teljesül be, ha nyílt és egészséges szívből áramlik, és Oprah Winfrey szavaival: „Értsd meg, hogy a jog, hogy megválaszd a saját utad, szent kiváltság. Használd, és maradj ebben a lehetőségben.”

 

Send this to a friend