Írta: Nam Hari Kaur

Fordította: Simrat Kaur

 

Június hónap új lendületet ad a lelkünknek, ahogy arra törekszünk, hogy eligazodjunk egy olyan világban, amely minden lépéssel megváltozik. Június 6-os száma a szeretet, a család, a védelem, az ima, a közösség és az immundrendszer témáit jeleníti meg. Különösen jó kapcsolatra vágyunk másokkal, közben szem előtt tartva a biztonságos, és védett módszereket a találkozások során.

Fontos, hogy visszatérjünk a normális élet érzésébe, mivel olyan sok ember szenved úgynevezett „kabinlázban”. Van egy biztonságos módja annak, hogy ezt megtegyük, és attól függően, hogy melyik államban, vagy a világ mely részében élsz, ez a változás már el is kezdődött. A társadalomba való visszailleszkedés „nyáj immunitást” hoz létre, amely lehetővé teszi az emberiség számára, hogy lerázza a betegséget. Ez az, amit a személyes kutatásaim során megtanultam.  

Át is ugrunk itt a gyakorlati részre, mivel Az isteni pajzs meditációt ajánlom a védelemért, és a pozitivitásért. Ez a gyakorlat azt állítja, hogy „kiküszöböli a magány, és a lelkedtől való elszigeteltség érzését”. Könnyű megtanítani a gyermekeknek is – és ne feledjtsd el, hogy most tanítod éppen a  gyermekednek, hogy hogyan kell kezelnie a rendkívüli és szokatlan eseményeket. Olyan lelket nevelsz így fel, aki képes lesz kezelni a változásokat, valamint az idő és a tér erős viharait. Szép munka.

A 6-os szám a Glóriát jelöli, amely a fejet körülvevő, védelmező fénysávot jelenti. Ez az erős fényív ragyog és bizalmat ad a jelenlétednek. Azt is lehetővé teszi, hogy megismerd a körülötted lévő teret, és hogy legyen egy természetes érzékelésed arra, hogy hol legyél jelen, és hol ne. Valamennyien megtapasztalatunk már azt, hogy hallottuk a telefon csengetését, és arra gondoltunk: „Nem tudom, ki az, de tudom, hogy nem akarom felvenni!” Ez az, amikor a Glóriád beszélget veled.

A világ egyre bonyolultabb hely lett, és véleményem szerint szinte lehetetlen jól eligazodni valamilyen meditáció gyakorlása nélkül. A meditációt egyfajta „spirituális vitaminnak” tekintheted. Naponta beveszed a  C vitamin és cink tablettát az egészséged és a jól- léted érdekében, így mindenképpen fektess be legalább 11 percet  napi meditációs gyakorlatodba is.

Mindannyiunknak új módszereket kellett megtanulnunk az elmúlt két hónapban, és az egyik legnagyobb tanulásom a főzés volt. Mindig az volt a filozófiám, hogy „egész nap mások problémáit oldom meg; valaki más főzhet. ” Nos, mivel az éttermek nem voltak nyitva, szokásos életem drasztikusan megváltozott.

Most nagyon jól el tudom olvasni az élelmiszerek csomagolásán található utasításokat, így megfelelően el is tudom készíteni őket. A néhány nappal ezelőtti élelmiszer kiszállítás után rájöttem, hogy a megrendelt rizscsomag valójában előfőzött bio rizs volt. Ez olyan boldog pillanat volt számomra, szinte csillagporon táncoltam, mivel csak a rizst kellett hozzátennem egy fél csésze forró vízhez, és voila: A vacsora majdnem kész is lett!

A szórakozás fontos, és legújabb felfedezésem a Bravo TV valóságshow sorozata, „ A fedélzet alatt”. Képzelj el a görög szigeteken egy luxus vitorlás hajót, 12 fő fiatal legénységgel, akik éppen most ismerték meg egymást. Gyors és feszített ütemben kell a hajót felkészíteni a vendégekre, és mindenki megpróbálja mindezt összetartani, miközben a legénységi dráma kibontakozik a fedélzeten.

Ezt a fajta show-t általában „bűnös örömnek” hívják (nem érzem magam bűnösnek), mégsem tudom úgy ajánlani, mint egy módszert arra, hogy megszabadulj a klausztrofóbiás érzéstől. Húzd fel virtuális vitorláid a görög szigetek felé, és élvezd!

Alkalmazkodás a játék neve most, és ez egy állandóan változó és néha bizonytalan táj, amelyen áthaladunk. A kontroll hiánya, amelyet érzünk, egy olyan frusztráló pont lehet, amitől dühössé válunk. A június szívszáma a 8, a 8- as szám merész, energikus, kapcsolatba akar lépni, és kommunikálni másokkal.

Ahogy a dolgok folyamatosan megnyílnak egész nemzetünk számára, úgy a 8-as szívszámnak is van egy „Tegyél érte!” szellemisége és hozzáállása. Ebből sok új vállalkozás fejlődik ki, és ezek a vállalkozások sokkal ellenállóbbak lesznek a környezetben bekövetkező változásokkal és ingadozásokkal szemben.  

Visszatérve a 6-os számra, jó tudni, hogy a 6-os a Tűz elem. Van néhány érzelmileg töltött nap ebben a hónapban, és ezek a június 3., 6., 12., 15., 21., 24. és 30. Válaszd manapság a legkevesebb ellenállás vonalait, mivel az emberek hajlamosak túlreagálni dolgokat, ha nyomás alatt állnak.  A 6- os szám szereti, ha a dolgok tisztességesek és kiegyensúlyozottak, így egy „nyomáscsökkentő párbeszéd” lehet például ilyen: „Kissé izgatottnak tűnsz, nézzük meg ezt újra. Azt szeretném, ha jól éreznéd magad.” Ha ez nem működik, akkor csak hátrálj ki a beszélgetésből, mivel lehet, hogy néhány embernek vigasztalhatatlan pillanata van, és nincs szükséged arra, hogy olajat önts a tűzre.

Ez egy érzékeny tánc időnként, tudva, hogy mikor kapcsolódj, és mikor távolítsd el magad. Mindez még több ok arra, hogy erősítsd a Glóriád, mert akkor ösztönösen tudni fogod az igazságot, anélkül, hogy gondolatban eldöngetnél valakit. Jól vagyunk, és ezen az időn és téren is legjobb lábunkkal lépünk át, előre és a jövő felé nézve. „Ez is elmúlik”, ahogy mindig is történt, mivel az Univerzum kreatív erői mindig játékban vannak, és elérhetőek a számodra.

Az  imád ereje csodálatos ebben az időszakban, és a legegyszerűbb, határozott szándékú út vezethet az egészség, a gyógyulás, és a bőség felé.

A Mennyek fénye vezessen, és áldjon téged, és az Őrangyalod ereszkedjen le, hogy megérinthesse a homlokod a biztonságos utad látomásával. Sat Nam

 

Send this to a friend