Írta: Naam Hari Kaur

Fordította: Arató Mónika

Július hónap egy mély befelé néző időszakot hoz a Földbolygóra, a tudatosság felszabadulásával, amely egy új valóság paradigmájához vezet el, amely nagy valószínűséggel már soha nem tér vissza a régi keretekhez.

Ez valóban hurkot dob az emberekre éppen most, mivel a kollektív psziché kellemes szintű kimerültsége is jelen van. Sokan egyszerűen kopottnak érzik magukat. Három hónap hosszú idő az ilyen szokatlan és érzelmileg súlyos körülmények elviselésére, ezért új életstratégiát kell alkalmaznunk, hogy a lehető legjobban megtarthassunk egy nyugodt és stabil állapotot.

A 7- es szám a felemelkedés, a hang, az önbizalom, az információ, és az alkalmazott intelligencia témáit jeleníti meg. Július egy nagyon speciális stratégia- újraindító pont ebben a naptári évben. Az az időszak, amikor tanulnunk kell a hibáinkból, és a létezés új módjához kell fejleszteni magunkat. Ez magában foglalja az étkezés, a testmozgás, a meditáció alapjait, valamint azt, hogy miként tartjuk magunkat egyben szociálisan és lelkileg. A hetes az aura száma, vagy az elektromágneses mezőé, amely körülveszi a testet. A Glória vagy Fényív egy szinkronisztikus táncban együtt dolgozik a környezeti érzékenységgel és az intuitív megérzéssel. Szükségünk van arra, hogy e két energia mező között kifejlesszük a kapcsolatot, így az intelligenciánkat megtámogatja az a képességünk, hogy intuitíven érzékeljük a teret.

Hadd osszak meg veled a tökéletes példát minderre.  Nemrégiben sorban álltam egy kisboltban, üdítővel a kezemben, várva arra, hogy én következzek a kasszánál.. Hirtelen meghallottam a pénztárost, egy apró indiai nőt, ahogy elkezdett kiabálni: „ Arcmaszk, arcmaszk, már megmondtam!”. A férfi a pénztárnál vele szemben, a „légy olyan durva, amilyen csak tudsz” karaktert adva, elkezdett visszakiabálni: „Elszakadt, elszakadt, nem látja, hogy elszakadt?”. Mindehhez vadul hadonászott a maszkjával, amelynek már csak egyetlen fülhúrja volt ép.  Nem tudom bizonyítani, de úgy éreztem, hogy a nyugtalanságának egyik oka az, hogy egy apró, etnikai kisebbséghez tartozó nő mondja meg neki, hogy mit csináljon. Az első gondolatom az volt: „Talán mondanom kellene neki valamit.”, de az intuícióm azonnal közbelépett (ott nincs szociális távolságtartás!), és azt mondta: „Nem, van másik út is.” 

Ezután, onnan, ahol álltam, a Glóriámból fókuszálva, elkezdtem kivetíteni a kollektív térbe: „ Jól vagyunk, minden rendben van…mindenki jól van.” Egy percen belül a férfi megnyugodott, a nő egy kicsit lehalkította a hangját, és a férfi képes képessé vált arra, hogy kifizesse a megvásárolt dolgait, és békésen távozzon.

Kedves barátaim, ez nem egy nagy tudomány, ti is meg tudjátok csinálni. Megvan a jelenléted az aurádon keresztül, és az intuitív intelligenciád a Glóriádon vagy Fényíved keresztül. Ez a dinamikus duó tudatja veled, hogy hol és milyen mértékben alkalmazd önmagad. Különösen igaz ez a nőkre, mivel nekik két Glóriájuk van a teremtéshez, és az extra érzékenységhez. Az egyik, minden időkre való idézetem a Tibeti mestertől származik: „Az egyik legjobb páncél hatótávolságon kívül maradni!”

A 7- es szám a víz elem, és az képességünk, hogy átáramoljunk az életünk körülményein. Nehéz lehet flow-ban maradni, – vagy érzelmileg kiegyensúlyozottnak lenni- ha méreganyagok vannak a testünkben. A hetes megjeleníti a testben lévő folyadékokat, a véráramot és a nyirokrendszert is. Ez egy jó hónap arra, hogy a vérünk méregtelenítésére fókuszáljunk és ez könnyebb lehet, mint ahogy gondolnád.

A hagymáknak vértisztító tulajdonságait tradicionálisan ismerjük, így hadd osszam meg veletek az egyik hagyma erő trükkömet. Végy egy jó bio hagymát, és aprítsd olyan apróra, amennyire csak tudod. Majd helyezd a felaprított hagymát egy üvegedénybe, és adj hozzá 2-3 evőkanálnyi olasz saláta öntetet. Fedd le, és helyezd az üvegedényt a hűtőbe éjszakára.

Majd adj egy evőkanál marinált hagymát a salátádhoz, vagy más ételhez étkezéskor. A petrezselyem és a koriander is segít megtisztítani a vért és a májat, így egy egészséggel teli saláta része lehet a júliusi tuning programodnak.  Az uborka jó a veséknek, segít karbantartani és megőrizni az erődet. És ha az aranyért akarsz indulni, adj piros retket a keverékhez. És a bőröd már ragyog is!

A parkok és strandok már újranyitottak, így engedj meg magadnak legalább heti egy szabadban töltött napot. A hetes a nagyszerű kinti időtöltések területe, a Föld elektromágneses mezeje, és az óceánok segítenek gyógyulni most. 

Javaslok neked erre a hónapra egy jógikus kriját, ami a Méregtelenítsd magad. Ez egy viszonylag könnyű, 5 gyakorlatból álló krija, amely mély ellazulást hozhat, amelyre szükséged van, hogy újraépítsd az életenergia áramlást magadban.

Mindannyiunknak egy olyan pillanat ez az életében, amikor áramlunk, és tudunk. A létezésnek ezt az ösztönös érzését természetes létünk részévé kell tenni. Azonban a modern életstílusunk nem mindig tiszteli azt a képességünket, hogy felismerjük, és megtartsuk ezt az áramlást.

Egy bölcs egyszer azt mondta: „Ha nincs meg az áramlás a pszichédben, akkor csak nyugtalanságban lesz részed.” A szándékod és a napi gyakorlatod az étkezésedben, jógagyakorlásodban, spiritualitásodban és a természetben, az egyetlen valódi biztosítás ahhoz, hogy sikeresen menj át az előttünk álló napokon.

Július hónap arra való, hogy egy ajándék legyen számodra, így most leállhatsz és újra összecsoportosíthatod az erőid az előttünk álló időszakra. 4- es fokozatú zuhatagok lesznek még az év maradék részében, és nem szükséges felborulnod, ha most hajó alakúra formálod magad.

Rendkívüli időket élünk, nincs kétség efelől. Szükséges kifejlesztenünk a képességet, hogy kiemeljük magunkat az érzelmi gravitációs mező sűrűségéből, ha túl nehéz lesz. Szűrd meg, amit hallasz a világból, és tarts fenn egy magasabb frekvenciát a pszichédben, mint mérföldkő referenciapontot.

Nagyon pozitív hangon a július 4/5-i telihold és holdfogyatkozás magában hordozza a kapcsolatok dinamikájának tisztázását és elengedését annak, ami már nem egészséges.  Az előző hónap nagy része „kiszáradási” folyamata volt annak, ami nem működik a kapcsolatokban.

Lehet, hogy drámai volt, de a halott gyökereket ki kell szedni. Most a talaj tiszta és levegőztetett az álmok új mezőjéhez. Most vonzhatsz be olyan embereket, akik jobban igazodnak az eredeti énedhez. Így csak tartsd fent a méregtelenítést és az Univerzum elhozhatja számodra azt, amiért imádkozol.

Jók vagyunk, és mi vagyunk a kreativitás lényege a világon. Emelkedett szellemünkön keresztül összekapcsolódunk, és társ-teremtjük az emberiséget gyógyító megoldásokat. Isten áldjon meg, gyógyítson meg, és bölcsességgel és kegyelemmel vezessen az idő és a tér minden területén. Sat Nam.

 

Send this to a friend