Írta: Nam Hari Kaur (Forrás)

Fordította: Simrat Kaur/ Arató Mónika

Jó helyzetben vagyunk egy szerencsés kezdethez, és egy megtisztuláshoz az ébredésünkhöz kapcsolódó, előző élettapasztalatoktól. Az ÉBREDÉSről szól az egész 2018-as év, és a január 1- szám arra hív minket , hogy kapcsolatba lépjünk a bátorsággal kezdeményező lelkünkkel, és megálmodjuk az ismétlésektől, és a földhözragadtságtól megszabadító ösvényünket.

Túl nagy kívánságnak hangzik? Nem kell, hogy az legyen, mert az “Erő veled van” az úton, mivel az angyali birodalom támogatja azokat, akik hívják őket. A 2018- as év 11- es száma (2+0+1+8= 11) együtt rezonál az éteri birodalommal, és most sokkal inkább jelen van a képesség, hogy “felkapcsolódjunk”, és az elektromos energia kondenzcsíkján utazzunk.

A kundalini jóga numerológia tudományában előnyünk van, mivel gyakorlatokkal is elősegíthetjük az év vagy a hónap “Fénytestének” rezgését. Januárban arra van szükségünk, hogy tekintettel legyünk a lelkünkre, és tudjuk, hogy milyen irányra és tapasztalatokra van szükségünk ebben az évben.

Hallottad már valaha azt a kifejezést, hogy a “lelked ellen tenni”? Ebben az évben, és főleg januárban, ha megpróbálsz a lelked ellen tenni, az ellen, amiről ösztönösen és intuitívan tudod, hogy a legjobb lenne számodra, akkor az élet nagyon fájdalmassá válhat. Ha ez egy érzelmi minta nyomása, amit egy kapcsolatban tapasztalsz, ne add el a lelked, különben az eredmény az lesz, hogy a tüske egyre mélyebben és mélyebben szúr, ahogy az idő halad. Vannak emberek, akik szó szerint nem tudnak megfelelően levegőt venni a másik által teremtett pszichikai nyomás miatt.

Szabadulj meg a menekülési hajlamtól, és használd a jógikus numerológiai előnyt, hogy a tudatosság magasabb szintjére juss. Gyakorold ezt a pranayama gyakorlatot, amiről Yogi Bhajan azt mondta, hogy “Olyan erőt adok neked, amit korábban még soha nem tapasztaltál.”: Két ütemű légzés, hogy összekapcsolódj a tudatalattiddal és az intuícióddal.

Most, hogy megvan a rakéta üzemanyagunk, amivel dolgozunk, nézzük meg, hogyan tudunk új teret létrehozni az életünkben. A 11- es szám a Fej és a Szív kiegyensúlyozása.

Yogi Bhajan azt mondta: “Amikor a fej zavarodott, akkor a szívnek kell döntenie, amikor a szív zavarodott, akkor a fejnek kell döntenie.”

Ez egy tudatos és kreatív egyensúly, amit meg kell tartanunk az év során, és a január meghatározza a tendenciát. Mivel a 2018- as év 11- es száma olyan, mint egy erőmű, társulva a 9- es ajándékszámmal (2+0+1+8=9), a negatív lendületet nagyon nehéz lesz megállítani, ha erőre kap.

A  kulcs az, hogy ne engedd túl messzire! A kezdetén kapd el, és ne akkor, amikor már a hatása miatt szenvedsz. Hogy segítsek ezt tisztábban látni, engedd meg, hogy egy példát mondjak, hogy hogyan csomagold körbe az elmédet. Tegyük fel, hogy egy 8 éves kisfiú szülője vagy, és az utca túloldalán egy új család költözött a szomszédságba. Az új családnak van egy 12 éves fia, és máról holnapra a gyerekek barátok lesznek.  

Az új srác átugrik egyik nap, hogy meghívja a fiadat trambulinon ugrálni az udvarra, és ahogy meghallod, hogy trambulin, a hátadon a szőr is feláll. Az intuíciód azt mondja:  “Semmi esetre nem csinálhat egy 8 éves ugyanolyan trambulin trükköket, mint egy 12 éves, mert ennek rossz vége lesz.”

Igazad van, és itt értünk oda, hogy hogyan navigáld ezt a szituációt. Tudasd a gyermekeddel, hogy átmehet játszani, megbízható felnőtt felügyelet mellett, akii te vagy, vagy egy másik megbízható szülő. Magyarázd el neki ennek az okát, és én személy szerint online keresnék olyan képeket, amelyek megmutatják, hogy járhatunk rosszul, ha túl bátrak vagyunk. Használd a fejed, használd a szíved, és kommunikáld, amit el kell mondani. Légy elég bátor, hogy a saját igazságodat képviseld, és állíts fel egyértelmű határokat, mindenki jóléte érdekében.

Tanítsd meg a gyermekednek, hogy hogyan érezzen rá egy helyzetre, és ne csábuljon el olyan valamibe, amit nem ismer eléggé. Adj neki szókincset, hogy ki tudjon állni az igazsága mellett.

Maya Angelou szavaival:  “Nem kell baseball fogó-kesztyűvel mindkét kezeden keresztül menni az életen, csak képesnek kell lenned visszadobnod a labdát.”

Amint elindulsz 2018 fantasztikus utazásában, tudd, hogy a jó és rossz lehetőségek ott lesznek számodra. Mindez egy tiszta víziót igényel, hogy lásd a magasabb ösvényt. Kitartás és rugalmasság kell ahhoz, hogy egy váltást legyél képes létrehozni a kivetítő pszichéd működésében, amikor kihívások előtt állsz.

A kundalini jóga egy ön-indító gyakorlás, és most itt van az ideje, hogy megadd magad számára az Univerzum kreativitásával összehangolt, emelkedett, fényes, és lírai életet. Ezt már megkaptad, már a tiéd, és a Mennyek örömmel fogadnak minden olyan lépést, amelyet a lelked magas útján, hazafelé teszel. Sat Nam.

Álmodd és tervezd meg tudatosan az évedet, jó társaságban, kreatívan, játszva teremtve, és a kundalini jóga eszköztárával felvértezve most szombaton, január 6- án a Varázslatos 2018 teremtő napon! A programon a januárra ajánlott, erőt adó meditációt is gyakoroljuk!

Minderről itt olvashatsz bővebben: 

“Varázslatos 2018” teremtő nap

A 2018- as év numerológiai előrejelzését itt találod:

Numerológiai előrejelzés 2018-ra. Itt az idő, hogy megértsd…!

 

Send this to a friend