Írta: Nam Hari Kaur

Fordította: Arató Mónika (Simrat Kaur)

 

Most egy új nap és egy Új Év hajnalán állunk, az elsöprő hála érzésével a szívünkben, hogy bátorságunk és lelkesedésünk volt a tavalyi epikus utazás teljesítéséhez. Még mindig sok szinten gyógyulunk, és az együttérzés önmagunkkal szemben a titkos összetevő az újévi pohárköszöntőhöz, a békéhez a Földön, és a jóakarathoz mindenki felé.

Ennek a gyógyulási folyamatnak a középpontjában az az egyre ébredő tudat áll, hogy mindezt nem tudjuk egyedül megtenni, segítségre van szükségünk ilyen vagy olyan formában. A körülöttünk élők hol fent vannak, hol lent, hát kire számíthatunk, amikor úgy tűnik, nincs senki a láthatáron?

Létrehoztam egy otthonos, kényelmes támaszt egy új, gyógyító művészet formájában,  amit „zenei oltárnak” nevezek.

Ha fényképet készítesz kedvenc Szentedről, Angyalodról vagy a Megváltóról, és egy zenei videó fölé helyezed, akkor a dal energiáját behívhatod az ő isteni jelenlétükön keresztül. A dal, amellyel dolgozom, a Coldplay “Fix You” című dala, és Guru Ram Das csatornázza a szöveget:

 

„És a könnyek lecsorognak az arcodon,
amikor elveszítesz valamit, ami nem pótolható.
A fények hazavezetnek,
és átmelegítik a csontjaidat,
És én megpróbállak megerősíteni.”

 

.. az eltört részünket, amely soha nem bírta a napvilágot az elutasítástól vagy a gúnytól való félelem miatt … azt a részünket, amely oly sokáig szenvedett az árnyékban, abban a reményben, hogy egy fénysugár megvilágíthatja az utat hazafelé.

Mindannyian egy emberiségként fájunk ugyanezért a dologért, miközben azt képzeljük, hogy senki sem ért meg minket igazán. Egyedül vagyunk … együtt.

2021 ennek a hatalmas elmozdulásnak a kezdete, mivel az 5-ös szám a változást, és a személyes áttöréshez szükséges motiváló lendületet jelenti. Röviden visszatekintve, 2020 volt a „doboz” éve, és úgy éreztük, hogy csapdába ejtett a minket körülvevő 4 fal. Most már készen állunk arra, hogy a dobozon kívül gondolkodjunk, újrahasznosítsuk a dobozt, eltemessük a dobozt, vagy bármi mást tegyünk, ami egy új kiindulópont létrehozásához szükséges.

Az indulási pontok bővelkednek januárban, a január 2., 6., 11., 15., 20., 24. és 29. pedig erre igazán jó dátumok. Egyben jó együtt-ebédelős dátumok is.

2021 teljes száma öt, és az ötös szám az átalakulás. Ez a fizikai testen, az 5 érzéken és a Föld-elemen keresztül fog megtörténni. Az, hogy mit érzünk érzékszervi tapasztalatainkon keresztül, 2021-ben végigvezeti döntéseinket, és mivel az 5-ös a kalandok száma, egy új merészség váltja ki a lehetőségek érzését bennünk. A szikrák mindenképp repkedni fognak, mivel az év ajándék száma 3, a 3-as pedig a Tűz elem (Ajándék szám = az év utolsó két számjegye. 202 + 1 = 3).

A 3-as szám alatt tapasztalt Tűz Elem társas, heves, kreatív, szenvedélye a mulatság, az étel és a pajkosság! Az emberek hangulatában és temperamentumában egy végérvényesen „kitörő” energia lesz jelen, és mindez addig lehet jó, amíg rajtad van az arcmaszk. Egyébként a járványnak enyhülnie kell a tavaszi időszakban.

A 2021-re szóló 3-as ajándékszám táplálja a kreatív gondolkodást, amely szükséges a megoldások biztosításához fejlődő ökoszféránk számára. Az új tudomány számos áttörést jelentő technológia küszöbén áll, amelyek elősegítik a váltást az emberiség fenntarthatóbb életmódjához, és légzéséhez a Föld bolygón.

A válaszok elérhető közelségben vannak, az 5-ös szám pedig a kezeket, az 5 + 5 ujjat, és azt a képességet jelenti, hogy fizikailag dolgozzunk az energiánkkal az alkotás és az építkezés érdekében. Akár a hátsó kertben vagy, hogy kertet művelj, akár a számítógépen, az ujjbegyeidet használva a kommunikációhoz, a kezeid a legerősebb fizikai kiterjesztéseid. Tudatosan alkalmazva bármit megtehetnek!

Új teremtő alkalom jelentkezik, és ezt részben a 2020.12.21-i szaturnuszi együttállás, vagy a betlehemi csillag effektus táplálja. Most a Vízöntő kor fejlődő sugáráramában vagyunk, amely kapcsolódik a Levegő Elemhez.

A Levegő elem a kommunikáció és a szabadon áramló energia témáit testesíti meg. Ez jól szinkronizálódik az 5-ös évünkkel, a 2021 teljes számával. Az 5-ös szám a Föld Eleme, és szabályozza az 5. csakrát és a pajzsmirigyet is.

Az emberek felszólalnak, és ellenszegülve felrúgják a sarkukat, mivel az 5-ös szám a szabadságot jelenti. Éppen egy évvel ezelőtti életünkhöz képest minden bizonnyal tapasztaljuk a szabadság hiányát, és az ebből fakadó frusztráció új megoldandó problémákat hoz létre.

Mindez nem könnyű, és a legnagyobb előny ebben az időben az érzelmi rugalmasság, és az állóképesség fejlesztése. Még nem jöttünk ki az erdőből, és egyébként is egy vadonatúj erdőben vagyunk, ami a járványt illeti. Nagyon könnyű lenne bekerülni a „mi lenne, ha” negatív pörgési ciklusába, de ez senkinek sem tenne jót.

Az 5-ös szám kitartást is jelent, és nem lehetsz kitartó anélkül, hogy elegendő energiád ne legyen. Kiváló gyakorlat ennek az új évnek az elkezdéséhez a „Pranayama az immunrendszer megerősítéséhez”. Legyen 5 perced a napod során, hogy befektess az életerődbe és az általános jól-létedbe, és egy erősebb immunrendszer támogatja az önértékelésedet is.

Kollektív pszichéként a bolygón, minden szükséges megoldás a rendelkezésünkre áll, ha mindenkit engedünk meghallgatni. A forradalom kockázatos szó, mivel senki sem akarja magára vonni a hatalom haragját. A lázadásnak vannak olyan módjai, amelyek nem sodornak bajba, és ezek a tudatos döntéseid körül forognak.

Legyen szó akár az ételről, a mosószerről, amelyben a ruháidat mosod, vagy a filmalkalmazásokról, amiket használsz, van mód arra, hogy támogasd az egészséges elme-test kapcsolatot. Már csak a „szabad és tiszta” márkájú szappanra vagy tisztítószerre való váltás is segít csökkenteni a bolygó kémiai túlterhelését. A jó hír az, hogy sok mainstream vállalat mára „szabad és tiszta” termékcsaládokat forgalmaz a boltokban, így mindenki az üzleti életben tud maradni.

Mint a szentjánosbogarak, akik a nyári éjszakai égbolton táncolnak, a fény minden kreatív szikrája csak arra vár, hogy egy üvegedénybe fogják őket. Ezután együttesen formálhatunk és alakíthatunk ki egy új utat, amelyet kollektív szellemünk világít meg. Egy utat, amely befogadó, nem megosztó. Oly módon, amikor senkit nem dobnak ki a hajóból.

Jelentsd ki magadnak: „Kreatív vagyok, áldott és felkent az égiek szabadon áramló kegyelmében. Lépteimet vezetik, engem pedig vezető angyalaim kedvessége és jóindulata biztosít … Világomban minden rendben van.” Sat Nam.

Send this to a friend