Írta: Nam Hari Kaur (Forrás) 

Fordította: Simrat Kaur (Arató Mónika)

2018 február hónapja megadja nekünk az év első igazi érzelmi tesztjét. A kettes szám a határokat jeleníti meg, a kapcsolatokat, és a képességet, hogy észrevegyük a rejtett veszély lehetőségét. Anélkül, hogy túlságosan dramatikusan hangzana, igen, veszély van az érzékelésben, hogy félreértelmezhetsz egy szituációt.  Abban találhatod magad, hogy azt gondolod: “Hogy engedhettem meg, hogy ez újra megtörténjen velem?

A jó hír, hogy nem kell magadnak megengedned, hogy ugyanazt a baklövést elkövesd; elcsípheted magad időben. Az első lépés, hogy felismerd az önakadályozás mintáját úgy, hogy felteszed a kérdést: “Hol várom vagy remélem, hogy valaki más eltakarja a tehetetlenségemet, hogy beváltsam a reményeimet?”

Éppen ez a sebezhető pontod. És így egyszer valakinek az ellenőrzési és érzelmi hatalmi horgára akadsz, ami egy lassú tér- idő pokol, leplezett formában.

Egyszer hallottam, hogy az emberek azt mondják rólam: “Nem csomagolja cukormázba a dolgokat.” Így van srácok, nincs cukormáz ezen a realitás bonbonon. Ez egy élő keveréke a cayenne borsos ropogósnak, együtt egy kis kellemesen meleg kurkumával- mindez a jó egészségedért és jólétedért.

Február kettes száma azt igényli tőlünk, hogy felélénküljünk az elköteleződésünkkel és a határainkkal kapcsolatban erre az évre. Ne zárj le semmit erre az időszakra, amiben nem vagy 100% -ig biztos. 2018 érzelmi intenzitása miatt, sok ember a szükségét fogja érezni annak, hogy  könnyítse a terheit. Ne hagyd magad valaki más identitásának áldozatává válni.

Ennek a hónapnak a dala a The Band- től a “The Weight” (A súly) című szám lehet. Ebben a dalban Levon Helm azt énekli: “Vedd le a terhet, Fanny. Vedd le a terhet. Vedd le a terhet Fanny, és pakold rám”. Csodálatos módon az egész dal a határokról és kapcsolatokról szól, és ha kíváncsi vagy a szövegére itt megnézheted és meg is hallgathatod a dalt.

A kettes számnak védelmi minősége van, és ebben a hónapban nagyon különleges védelmi dialektusra van szükség a nyelvezetünkben.  Ne habozz kifejezni magad, és azt mondani: “Valóban szükségem van egy kis időre, hogy megfontoljam, amit mondtál. Térjünk vissza erre jövő héten.“ Adj magadnak teret és időt, ha valaki más szorongása vagy ragaszkodása nem hagyna számodra levegőt.

Ez a kettes szám negatív polaritása, ami: rászoruló, ragaszkodó, és majdnem gyerekes a saját személyes fontosságának érzékelésében. Hallottad már valaha gyerekektől, hogy az “az a szörnyű kettes”?  Igen, ez a rossz előfordulhat felnőttekkel is.

Tovább vizsgálva február drámai földjét, tudd, hogy egyesek annyira kétségbeesetten gyűlölik, ha úgy érzik, ki vannak hagyva valamiből, hogy nem riadnak vissza a szélsőségektől  sem azért, hogy elfogadják őket. Évtizedekkel ezelőtt egy farmon éltem és dolgoztam, ami egy kis városban volt  Maine állam partjai mentén az USA- ban. Egy este vacsorakor a farm tulajdonosa egy történetet mesélt egy szokatlan tűzkitörésről, ami a nyár folyamán történt. A tűz mindig a pajtában tört ki, és mindig hétvégén történt. Egy közeli városból rendőrségi nyomozót hívtak, hogy kivizsgálja a tűz színhelyét, és ő felismert egy bizonyos nyomot.  

A nyom egy olyan gumiabroncs futófelületének nyoma volt, amely közel volt ahhoz a helyhez, ahonnan a tűz elindult. Követték a keréknyomot, ami egy fiatalember teherautójához vezetett, aki nemrég költözött a városba, unatkozott és magányos volt.

Soha ne becsüld alá valaki más kétségbeesésének erejét, ha nem figyelnek rá. Tudd, hogy az emberek számtalan módon elveszíthetik önmagukat.

Ennek a történetnek a lényege behívhatja az ön-érzékelési rendszer tudatosságát, így a Finomtested észre tudja venni az energetikai pályát, mielőtt a pajta leégne. Valószínűleg a te szóhasználatodban ez nem a pajta, azonban lehet a hírneved, az önértékelésed, vagy valaki jóléte, aki fontos számodra.  

2018 Ajándékszáma a 9-es, és a 9-es szám a finomság és érzékenység birodalma önmagunkhoz és másokhoz. Tudatosan lépj be ebbe az energiába, kérhetsz segítséget támogatáshoz és vezetéshez az egész év folyamán. Nem kell, hogy más áldozata légy, és a biztosítási kötvényed az intuitív tudatosságodban rejlik.

Ez egy jó idő, egy kiváló idő, hogy a spirituális Ph. D- ért tanulj. Igen, ha bárki megkérdezi tőled, hogy mire vagy képes, csak mondd: “ A spirituális Ph. D- mért tanulok. Megvannak a mantráim, a filmjeim, és a zenéim, igen, és jól megy!”

A kilences a mesteri hozzáértés száma, és önmagunk mesterének lenni a legbecsesebb ajándék. Miért? Mert az ön-mesteriségen keresztül, végre befejezheted a szenvedés ciklusát, és fényt vihetsz mások életébe. Így lehet, hogy ők is felébrednek. 

Yogi Bhajan szavaival:

“Egyszer, ha megerősíted magad, és ÉN- né válsz, a tiszta ÉN-né, minden eljön hozzád. Ez a hipnotikus,elektromágneses pszichéd, ami mindent magához tud vonzani. A jelenléted működik.“- 3/23/1990

———————————————- ♥ ———————————————-♥———————————————-

Négy olyan online program is indul a közeljövőben, amely segít megtalálni a fókuszodat, segít az érzelmeid és az elméd uralásában, és abban, hogy vezetni tudd az életedet az Egység felé önmagaddal, és másokkal.

EGY ERŐ Online Kurzus indul 2018. március 9- én, melynek célja, hogy a szent férfi és szent női minőségünkkel összekapcsolódva, és integrálva azokat, megtapasztaljuk önmagunkban a teljességet, és ezt tudjuk megvalósítani a kapcsolatunkban is. 

EGY ERŐ II. Online Kurzus indul 2018. május 18 -án, amely kitér olyan gyakorlati helyzetekre, amikor egy párkapcsolatban nehéz megtartani a fókuszt az EGY ERŐN.

 
Kiknek ajánljuk az online kurzust?
 

Nőknek és férfiaknak, egyéneknek és pároknak, akik érzik a hívást. Az online kurzus semmilyen előképzettséget nem igényel.

Az EGY ERŐ kurzusokra január 31- ig jelentős kedvezménnyel csatlakozhatsz! Olvass tovább a részletekről, és jelentkezz itt! 

 

A hit megerősítése, 4 alkalmas online kurzus indul 2018. február 15 -én csütörtökön. 

A stresszhelyzetek, traumák, krízisek, de gyakran csupán a mindennapi élet áramlása erősen megterheli az idegrendszert, a koncentrációs képességet, feszültté, bizonytalanná tesz.

Ami ezekben a helyzetekben megtart, az a hit. Hit az értékeidben, hit önmagadban, hit az Univerzum rendező erejében.

A Hit megerősítése online kurzusra január 26- ig kedvezménnyel csatlakozhatsz. A program tematikájáról, és részleteiről olvass tovább itt!

 

Újra indul a Mesterprogram- Válj életed vezetőjévé! online kurzus. 

Ha most ismerted fel, hogy mennyire fontos, hogy kézbe vedd az életed irányítását ebben az évben, akkor lehetőséget adunk a fejlődésre ezzel a nagyszerű programmal.

2018. február 17- én  egy olyan online programot indul el újra, amelynek test- lélek- szellem szinten emel felsaját belső mesteri minőséged megértéséhez, az ehhez szükséges képességedet előhívja és megerősíti. A szíved és az elméd frekvenciáját felemeli és kiegyensúlyozza, hogy mesterként vezetni tudd az életedet. 

Olvass tovább a Mesterprogram részleteiről, és jelentkezz január 31- ig kedvezménnyel!

 

Szeretettel,

Arató Mónika (Simrat Kaur)

 

Send this to a friend