decemberBy Nam Hari Kaur, Fordította: Meher Bhagti Kaur – Mia Meszaros

Forrás:

https://www.3ho.org/numerology-forecast-december-2014-better-coming

Mindenki sokkal de sokkal boldogabb lesz, mire véget ér 2014!

Már egy éve, hogy folyamatosan lépést kell tartanunk a nehézségekkel, minden ellenére kitartani, de már készek vagyunk a változásra, a jobb időkre. A „JÓ” eljön, már csak az utolsó lépéseket kell megtennünk 2014-ben, ahogy lassan decemberbe érkezünk. A jó hír az, hogy december egy könnyebb hónap lehet, mint az elődje november, hacsak nem esünk áldozatául, hogy a rivaldafény érdekében bebizonyítsuk, mindenben nekünk van igazunk.Decemberben a 8-as és a 10-es számok játszanak nagy szerepet, a hatalom és tekintély számai.

A 8-as szám e hónap szívszáma is, ami az erőt, pénzt, energiát és gyógyulást is szimbolizálja. Ami még érdekesebb, hogy 2015 száma is a 8-as (2+0+1+5=8), szóval a szívünk már most kész átugrani a jövőbe, hogy egy jobb és hatékonyabb terv részese legyen. Sokan azt fogják érezni: pénzt akarok, erőt akarok, gyógyulást akarok, mindezt most!

A filmekben sokat szerepel egy klasszikus jelenet, amikor az egyik fiatal azt mondja a másiknak: alig várom, hogy elhagyjam ezt a várost! Ez a jófajta lobbanékonyság azt érezteti velünk, hogy eljött az idő, megérdemeljük, hogy elengedjük az év karmikus, visszahúzó mintáit.

Persze, hogy megérdemled az elengedést, csak ügyelj a lábadra, ahogy az utolsó pár lépést megteszed. Ne hagyd, hogy bárki elcsábítson, hogy feleleveníthesd a régi sérelmeket, csak áldd meg őket, és növeld a ragyogásod. Ha bekapod a csalit, csak sajnálni fogod, hogy értékes energiákat vesztesz általa, amik pont az előrejutásod szolgálnák. Még a szikh írások is ezt mondják: „Ne játssz a bolonddal!”

A december 3-as szám (1+2=3) a gondoskodás, a kreativitás és az életöröm tapasztalását jeleníti meg. Mindannyian több örömöt szeretnénk tapasztalni életünkben, és néha az Univerzum vicces módon nyilvánítja ki ezt. Ismerek egy fiatal lányt, aki elvesztette a titkárnői állását (amit ki nem állhatott), csak azért, hogy lehetősége legyen beiratkozni fodrásznak. Most sokkal boldogabb, és jól befutott ebben az új szakmában. Eleinte a veszteségnek látszó dolog hatalmas nyereséggé formálódhat a személyes kiteljesedésünk kapcsán.

A Halak korból a Vízöntő korba való lépéssel a káosz és zűrzavar egyre feltűnőbbé válik, szinte sosem tudjuk elkerülni, amikor bekapcsoljuk a tv-t, rádiót, internetet. Sokan különösen fusztráltnak érzik magukat, mások, a politika, vagy a környezet iránt stb. Ez nem fog csak úgy varázsütésre elmúlni, mert új hónap vagy év kezdődik. Ez csak akkor változik, ha az egyének a kollektív tudatot is felfele emelik. Ekkor lesz a Vízöntő kor egy boldog hely, nem pedig a zűrzavar csatatere.

Valahányszor meghal valami, a végső harc sok erőt rejt magában. Az adrenalin a harcba könnyen belelök, de kijönni nem könnyű. Pont, ahogy a régi iskolai rendszerekben és látásmódban, ahogy omlottak össze nemcsak egyszerűen meghaltak, üvöltve, kapálózva, rugdalva hagyták el a terepet. Igazán képzett meditatív elmét igényel az, hogy ne érezzük zavartnak magunkat ezekben az időkben, hiszen a csetepaté intenzitása rendkívül nagy lehet.

A 2015- ös év lehetőséget ad arra, hogy könnyebben megvalósítsuk saját céljainkat, de a régi rendszerek trükkjei megpróbálják elgáncsolni az új energiákat, a vízöntő látásmódot. A fókuszáltságra való képesség, hogy ne essünk bele a félelmeinkbe nagyban a pránikus testtel való kapcsolatunktól függ, a légzés és vitalitás tárházától.

A 8-as szám, mint 2015 fő numerológiai száma, a pránatest. „Sok családi és kapcsolati probléma azért van, mert nem tudod a légzésed irányítani.” -mondta Yogi Bhajan.

Kezdd az új évet úgy, hogy még a kanyar előtt felkészíted magad. 2015 jobb év lesz? Igen, ha felfújt 4 keréken kezded, nem pedig félig leeresztve, stressztől teli. Nincs több ingyen fuvar, de szabad leszel, mint a madár, ha az emelkedést a saját szereteteden keresztül éled meg, ezáltal növelne jólétedet. 

„Hogy pozitívan élj, és pozitív legyél, erős spirituális erőt kíván, amit úgy hívnak, szeretet. A szeretet örök, a végtelen energia áramlása. A szeretet Istent képviseli. A szeretet téged jelenít meg.”

Kívánom, hogy legyen mindekinek csodásan szép, békés, és boldog decembere!

A karácsonyra, és az új év szép és sikeres kezdetére készítettük elő az alábbi programokat, és lehetőségeket!

Mi lenne, ha nem a külvilág határozná meg, hogy alakul az életed, hanem Te magad? Ha nem a főnököd és a környezeted határozná meg az értékedet, hanem Te fedeznéd fel Önmagadban, és aztán ezt a kisugárzást képviselnéd a világnak, ami által megteremtenéd az új valóságodat?

Válj Igaz Valósággá! (VIV)

webkurzus

hogy megtaláld és megvalósítsd önmagad

Válj Igaz Valóssággá3

Kiknek szól?

• Mindazoknak, akik mélyebb önismeretre vágynak

• Mindazoknak, akiknek célja a boldog és teljes élet

•Mindazoknak, aki szeretnének elköszönni minden blokktól, és visszahúzó mintától, ami a boldogságuk útjában áll

• Mindazoknak, akik szeretnék magukat megvalósítani, hogy pozitív és örömteli hozzájárulásai legyenek a világnak

• Mindazoknak, akik önmaguk gyógyításán keresztül hozzá kívánnak járulni ahhoz, hogy a Föld és a Világ egy boldogabb és egészségesebb hely legyen

A webkurzus témái

1. Családi kapcsolatok rendezése, gyógyítása

2. Megbocsátás

3. Kapcsolati feszültségek rendbetétele

5. Önismeret

6. Önbizalom

7. Bizalom, bátorság, gyermeki énünk

8. Önmegvalósítás

Mi lenne, ha nem a külvilág határozná meg hogy alakul az életed, hanem Te magad? Az út hosszú volt a tudatossághoz, és még nincs vége, hiszen a világ hatalmas, végtelen lehetőségekkel. Te miért korlátoznád be magad?

Mekkora hozzájárulás lehetsz az új választásaiddal és a tudatosságoddal magadnak, a testednek, a környezetednek és a világnak?

A fenti területeken és kérdéseken végigvezetünk a Válj Igaz Valósággá! (VIV) 7 hetes webkurzus segítségével!

Mivel támogatunk téged a folyamatban?

• 7 héten keresztül heti egy leckével a fenti témákban

• Két vezetett meditációval hanganyag formájában

• Egy videóval, amiben megismertetünk, és végiggyakorlunk egy meditációt, amivel megáldod önmagad

• Számos olyan kérdéssel, amivel tágíthatod a tudatosságod, és megnyithatod magad a lehetőségeidnek

Hogyan épül fel a webkurzus, és meddig tart?

Miután jelentkeztél, és befizetted a részvételi díjat, arra kérünk majd, hogy fogadd el a szerzői jogdíjról szóló megállapodást, és jelentkezz fel a webkurzus levelezőrendszerébe. A webkurzus az új év energiájával, 2015. január 7–én indul, ekkor fogod megkapni az első leckét.

A leckékben lesznek olyan megközelítések, és információk, amelyek növelik a tudatosságod az adott témában. Kérdéseket, és elgondolkodtató feladatokat kapsz, amelyek nem megterhelőek, ellenben gyógyítóak, és megkönnyebbülést hoznak. Gyógyító meditációkat is kapsz, amelyek helyreállítják az energiákat egy adott témában. A folyamat megadja neked azt a megtapasztalást, hogy könnyebb és örömtelibb legyen az életed.

Hozzájárulás a fejlődésedhez

A Válj Igaz Valósággá! (VIV) webkurzus most 8 800 Ft helyett csak 7 200 Ft, amennyiben december 5 -ig jelentkezel, és befizeted a kurzus díját!

Amennyiben december 5-ig jelentkezel, és befizeted a díjat ajándékot is kapsz tőlünk!

Az ajándék

ebookVálj Igaz Teremtéssé!- 108 megerősítés a céljaid elérése érdekében e-book , melynek értéke 1 100 Ft. Ezt ajándékba kapod meg a kurzus indulásának első napján.

A webkurzus és az ajándék értéke tehát december 5 -ig 9 900 Ft helyett 8 300 Ft.

További kedvezmények

Ha szeretnél másokat is hozzásegíteni az örömtelibb élethez és megajándékozni a webkurzussal, arra is van lehetőség. Minden további megrendelésed a sajátod mellé 9 900 Ft helyett most csak 4 400 Ft/fő.

A kurzus indulásánál már mindenkit regisztrálunk név és e-mail cím alapján, és a leckék az egyedi e-mail postaládába érkeznek.

Hogyan tudsz résztvevője lenni a webkurzusnak?

Jelentkezni a Válj Igaz Valósággá! (VIV) webkurzusra itt tudsz, a tárgy mezőbe írd be kérlek: VIV

Bővebb információt itt találsz a webkurzusról!

Te is érezted már Szilveszter és Újév táján, hogy nagyon jó, hogy bulizunk, ünneplünk, de valahogy más minőségben is jó lenne felkészülni az új évre? Jó lenne kicsit visszahúzódni, csendben lenni, álmodozni, teremteni? Hiszen a fenti kérdésekre vonatkozó összes válasz bennünk rejlik. Nagyon könnyű teremteni, ha tudatosan tesszük. Belül felkészülve, a szívünket felébresztve, aggódás nélkül, bizalommal haladni az úton, tudva, hogy minden fontos pontnál ott vár minket a segítő energia a megvalósuláshoz.

Mire is készüljünk most?

A 2015-re vonatkozó szútra vagyis bölcsesség a következő: Amikor rád kerül a sor, indulj, és a nyomás  megszűnik.

A Vízöntő jegyének egyik archetípusa a “feltaltáló”. Ahogyan egyre beljebb lépünk a Vízöntő korba, ez mind nyilvánvalóbbá válik. És nem csak a számtalan modern felfedezés miatt folytonosan átalakuló kommunikációban és gazdaságban, hanem a sémákon túlmutató gondolkodás képességében és szükségességében is.” – Yogi Bhajan.

Főleg abban! 2014 egy olyan év volt, ami mélyen tisztító hatással bírt. Megmutatta az összes nem kívánt dolgot a külső és a belső világodban, és így segített eldönteni, hogy mire vágysz valójában. Választanod kellett, választanod kell! Milyen hozzájárulással akarod a világot gazdagítani? Bármi is az, az elkövetkező évben és években nyílik majd útja-módja, hogy elérd. Készülj rá, és készítsd fel magad tudatosan!

2015. január 10 -én, szombaton, szeretettel meghívunk a

„Varázslatos 2015” című meditációs estünkre,

íjász3

amely során,

  • hálát adunk a 2014-es évért,
  • megálmodjuk a 2015-ös évet,
  • útra bocsájtjuk félelmeinket és régi mintáinkat,
  • kiküldjük az Univerzumba vágyaink nyilait a legfontosabb életterületeinkre vonatkozóan, mint a párkapcsolat, bőség, egészség, hivatás, kikapcsolódás, spiritualitás…
  • megérkezünk az örömbe, abba a létállapotba, ahonnan kezdve a belső utazás teremtéssé válik,
  • közös szeretetmeditációt tartunk, melynek célja, hogy segítsük az emberiség békés és tudatos változását.

Korlátozott számban tudunk jelentkezőket fogadni, a jelentkezés sorrendjében.

Időpont: 2015. január 10. szombat. 16:00 órától 20:00 óráig

Helyszín: Budapest, XII. kerület. A pontos címet jelentkezésed esetén levélben küldjük el számodra az összes tudnivalóval együtt.

Részvételi díj: 5 900 Ft/fő.

Előjelentkezési kedvezmény!

Ha részvételi szándékodat december 5-ig jelzed, és befizeted a részvételi díjat, akkor számodra a meditációs est 5 900 Ft helyett, csak 4 400 Ft.

Várunk szeretettel, ha azt szeretnéd, hogy vágyaid nyilai 2015-ben célba érjenek. Add meg a nyilaknak az irányzékot…, hogy felkészülve, önfeledten érkezhess meg az Új Évbe!

Jelentkezni itt tudsz, a címsorba kérlek írd be ”Varázslatos 2015″.

Szeretnéd, ha megbecsülnének? Szeretnéd, ha elismernének, elfogadnának, és szeretnének, azért, aki vagy? Te becsülöd önmagad? Ha nem becsülöd önmagad eléggé, akkor hogyan várhatnád el, hogy a külvilág, és azok az emberek, akiknek a szeretetére vágysz, értékeljenek és elismerjenek? Tegyél magadért! 

Az önbecsülés felnevelhető és táplálható a fizikai test lehangolt energiáinak kiegyensúlyozása által. Mikor az idegrendszer és az izomrendszer képtelen kezelni a külső nyomást, akkor belső énnek szüksége van arra, hogy felszabadítson elegendő extra energiát, hogy kezelni tudja a kihívásokat, és újra egyensúlyt hozzon a létbe.

Az önbecsülés könnyen és erősen kialakítható a csakrák kiegyensúlyozásával mind a tudatos, mind a tudatalatti szinteken. Így az energetikai rendszer képes lesz létrehozni az energia megfelelő áramlását és a kiegyensúlyozott személyiséget, így nem leszel kishitű a céljaiddal kapcsolatban.

Az önbecsülés visszaszerzése és megerősítése

6 alkalmas kundalini jóga tudatosságemelő nyitott csoport

önbecsülés

A csoport találkozási időpontjai keddenként 18 órától 20 óráig:

1. 2015. január 6.

2. 2015. január 13.

3. 2015. január 20.

4. 2015. január 27.

5. 2015. február 3.

6. 2015. február 10.

“Mikor elfogadom önmagam, felszabadítom magam annak a szükségnek a terhétől, hogy elfogadj.”

A programban minden egyes gyakorlatsor az aktuális témában emeli a tudatosságot.

A programot kezdőknek, újrakezdőknek, és haladóknak is ajánljuk. Javasoljuk, hogy a program minden óráján vegyél részt, de ha ez nem megoldható, az egyes órákhoz is csatlakozhatsz, amennyiben még van férőhely. A helyedet bérletvásárlással biztosíthatod.

Az órák részvételi díja: 2 200 Ft/alkalom

Bérletvásárlás esetén: 13 200 Ft helyett 11 800 Ft a hat alkalom.

Itt tudsz jelentkezni! A tárgysorba kérünk, írd be: Önbecsülés program

Az idei Karácsonyra bőséggel találsz itt szép ajándékokat szeretteidnek is:

Iránytű kártya – 2200 Ft + 800 Ft postaköltség, összesen 3 000 Ft, a készlet erejéig, illetve utolsó postázási nap december 12. Katt ide a részletekért!

A következő ajándékutalványok elérhetőek december 19-ig, mindig az aktuálisan elérhető kedvezményekkel és árakon

*A szex és (pár)kapcsolat automata válaszadó rendszereinek eltörlése és megsemmisítése Access Body kezelés

*A démonokkal megfertőződött szervek tisztítása és életenergia visszaállítása Access Body kezelés

  • Access Bars és egy Access Body kezelés együtt: bármelyik fenti három linken megtalálod!

A Lélek karácsonya 2014.

Az ajándékutalványok megrendelésénél kérlek, add meg számunkra annak a nevét, akinek ajándékozni szeretnéd. Mi elkészítjük a névre szóló ajándékutalványt, és JPG formátumban elküldjük számodra az összes tudnivalóval együtt. Az ajándékutalványt kinyomtathatod, így át tudod adni a fa alatt.

Az ajándékutalvány megrendeléséért írj nekünk ide, az üzenetben add meg kérünk, a program nevét, a megajándékozott pontos nevét. A tárgysorba írd be, kérünk: A Lélek karácsonya 

Simrat Kaur/ Arató MónikaSzeretettel, 

Simrat Kaur/ Arató Mónika

ਸਤਿ ਨਾਮੁ

 

Send this to a friend