Írta: Naam Hari Kaur 

 

Fordította: Arató Mónika (Simrat Kaur)

 

Olyan időket élünk, amelyeket még soha ezelőtt, amely még ismeretlen az emberiség számára.

Egy egyszerű kis szám okán, amelyet úgy hívnak zéró. Igen, Kedveseim, jelenleg 2020 „dupla nulla” hatásában vagyunk, és kevesen elégedettek most ezzel.

Levezetem most számotokra a helyzetet, így minden érthetőbbé válhat egy szellemi térből, ezáltal lehetővé téve a továbblépést.

A zéro a „nulla pont” vagy „shunia” a jóga tudományában, és az átalakulás erőpontja. A shunia szószerint azt jelenti, „ahol minden megáll”. Mi az, ami megáll? Dióhéjban az ego. Senki nem szereti, amikor az egoja nullára esik, például így: „Nem tehetem/nem rendelkezem azzal, amit akarok, és nagyon dühös vagyok emiatt.”

Igen, most mindannyian tapasztaljuk a harag, félelem, elszigeteltség vagy az aggodalom bizonyos dimenzióit a normális állapot elvesztése, és az elkövetkező napokra vonatkozó aggodalom miatt.

 

Az egyetlen módja annak, hogy a nullával foglalkozzunk, ha ajtóként tekintjük magasabb önmagunk felé. Keresztülmész a nullán, ledobva az egódat az egyik oldalon, átalakulva és felemelkedetten kilépve a másik oldalon.

 

Ennek az átalakulásnak a kulcsa azon képességedben rejlik, hogy ráhangolódj a nullát körülvevő számok pozitív aspektusára, amely most a 2- es szám. A jelenlegi 2020-as évünkben a 2- es szám a harmónia, egyensúly, együttműködés és az egészséges határok témáit jeleníti meg. A 2- es szám magasabb, spirituális szintjén „a Te akaratod, nem az én akaratom”.

 

„Isten akaratának” ideája egy teljesen félreértelmezett fogalom, és én inkább a felsőbb univerzális erők szellemével való szinkronicitásnak látom, amely mindig segíteni akar.

 

Áprilisban arra van szükségünk, hogy a lélegzetünket használjuk, mivel a hónap száma a 4- es, és az év Átfogó száma is 4-es. A hónap és az év együttesen az Alapkalkulációt hozza létre, amely a projekciónk alapja ezekben az időkben. Ez alapján 4 +4= 8, és a 8-as a Prána test.

A pranayama, a lélegzetünkkel való meditáció a legjobb út, hogy ezen a hónapon átnavigáljunk. Egyébként kiszolgáltatottá válhatsz a félelemtől, a meggyengült egészségtől, a szomorúságtól vagy a bánattól. Egyikünk sem akarja ezeket.

A Gyan Mudra Kriya segít enyhíteni a félelmet, és megadja számodra az irány érzékelését, amikor nem tudod, hogy mit tegyél. Ezek a tanítások több ezer éven át kiállták az idő próbáját, és most itt az ideje, hogy összehangolódj az egyetemes intelligenciával, amely elhozza számodra a válaszaidat, és megmutatja a helyes cselekvési utat.

Oké, nézzünk bele a Földbolygó ezen egyedülálló időszakán való áthaladásunk megoldásaiba. Mindannyian ismerjük az online tanórák megjelenését, amelyeken részt vehetünk, így összekapcsolódva érezhetjük magunkat másokkal. A virtuális “boldog órák” zajlanak, továbbá a táncpartik, és a különleges érdeklődésű csoportok is kialakultak. Vegyél részt a legtöbb ilyen helyszínen, ha teheted. Segíthetnek elkerülni azokat a „sötét helyeket”, amelyekről sok ember érzi úgy, hogy időnként beléjük csúszik.

Jómagam már három különféle címjegyzéket átolvastam, olyan embereket keresve, akikkel egy ideje nem beszéltem. Időnként összetalálkozva egy-egy névvel, visszaemlékeztem egy-egy régi keserűségre, amely az oka volt, hogy olyan régóta nem beszéltünk egymással.

Meglepődtem magamon, amikor átváltottam erre: „Igen, felejtsd el ezt, mindannyiunknak szüksége van most egymásra; Telefonálok! ”

Ez óriási gyógyító hatással volt mindkét félre, jobban érzékelve így az összekapcsolódást, és a támogatást az életünkben.

A 4-es szám negatív polaritásában ítélkezést vagy beragadt / rögzített megközelítést képvisel az élethez. A „gondolkozz a dobozon kívül” kifejezés a 4-es szám pozitív polaritásához tartozik. Mindannyiunknak ki kell lépnünk most a dobozainkból.

Egy másik mód, hogy segíts magadnak keresztül jutni ezen az időszakon az, ha megtapasztalod valaki más átalakulását.

Tara Westover  „Tanult” című könyve az emberi psziché egy fantasztikus utazása. A rendkívül ijesztő esélyek ellenére, ő új ösvényt vágott magának, megmenekülve egy olyan családi dinamikától, amely majdnem elpusztította néhány családtagját.  Ha olyan Youtube függő vagy, mint én, akkor megnézheted a SuperSoul Sunday interview-t, mielőtt beinvesztálnál a könyvbe.

Tara tapasztalatainak nagy része a határok elvesztésével kapcsolatos, nem ismerve, melyek a jó határok (pozitív példa hiányában), majd abban találva magát, hogy a saját határainak kijelölésével visszatér a jól-léthez és az ön-szuverenitáshoz.

Véleményem szerint már egy pozitív oldala legalább van a jelenlegi világhelyzetnek, és az az, hogy a Földanya új erőre kap. A városoknak szerte a világon tisztább az ege, és frissebb a levegője. A fák boldogabbaknak tűnnek, szinte halljuk őket, ahogy azt mondják: „Ó köszönöm, végre ránk is gondolsz!”

Ezen évtized 2-es száma a kapcsolatokról szól, és magában foglalja otthonainkhoz, és a Föld Anyához fűződő kapcsolatunkat is.

Vajon a növényi és állati birodalmak imáira a modern ember machinációinak szüneteltetésével válaszoltak? Egy kis töprengeni való…

Találd meg az utad a meghittséghez, és szíved vágyaival való kapcsolódáshoz, amelyet örökké a Mennyei Angyalok vezetnek és védenek. Találd meg a kézenfekvő válaszokat, amelyeket keresel, könnyedén elérve ébredő szívedet. Isten áldjon mindannyiunkat. Sat Nam.

 

  • Borítókép: Salvador Dalí: La persistència de la memòria, 1931, Museum of Modern Art, NY

 

 

Send this to a friend