Írta: Nam Hari Kaur

Fordította: Arató Mónika (Simrat Kaur)

Itt vagyunk, el tudod hinni? Az új év kezdetén, és a Földbolygó egy újabb évtizedének kezdetén. Átváltottunk az első évtizedről a második évtizedre a naptárunkban, és az eredmények nem lehetnek drámaiabbak.

Az emberiség most a fejlődésének kritikus pontján van, és a számok mesélnek arról, hogy hogyan tudunk tájékozódni ebben az átmenetben. Nincs többé középútra játszás, szó szerint „süllyedj vagy ússz” az ökölszabály, tehát vessünk egy pillantást arra, hogyan maradjunk emelkedetten, és hogyan élvezzük az utazást.

Az előző évtized 1-e száma a függetlenség, és a lehetőségek témái felé hajlott, és az volt a tendencia, hogy az egyén prioritásként túlságosan is önmagára fókuszált. Ez többé már semmilyen szinten nem fog működni. Az elszigeteltség, a depresszió, a kábítószer- és az alkoholfogyasztás, valamint a kapcsolat-rendellenesség mértéke mostanra járványos mértékét ért el (ez amerikai helyzetjelentés, én Magyarországon nem így érzem. * a fordító:). Amikor az 1- es szám kiegyensúlyozatlan, akkor zsarnoki természetű lehet.  Tanúja voltam olyan eseteknek, amikor egyes családtagok arra használták akaratukat, hogy egy mára más üres hajó kapitányai legyenek. Mindenki más megragadott egy mentőcsónakot, és őrülten elevezett.

Időnként vissza kell térnünk az alapokhoz, és minden kapcsolat legalapvetőbb eleme a kommunikáció. Briliáns és érthető megközelítése mindennek az Erőszakmentes kommunikáció tréning. Könnyen találhatsz könyveket ezzel kapcsolatban, és a segítségükkel elindulhatsz egy, a kapcsolataidat meggyógyító utazásra az életedben.

A 2- es szám pozitív polaritása a harmónia, egyensúly, odaadás, kölcsönös támogatás és isteni szövetség témáit jeleníti meg. Negatív polaritásában a konfliktusok, dualitás, és éretlenség témáit hozza. Gyerekes reakciókat, ha nem az történik, amit valaki akar.

Ez az érzelmi reaktivitás lesz a legnagyobb probléma társadalmi szinten 2020- ban. „Ha nem velem vagy, akkor ellenem vagy.” ez lehet az általános helyzet. A középút megtalálásának vagy létrehozásának képessége lesz a fordulópont a harmónia, vagy a teljes összeomlás és káosz között.

Valójában van egy másik kihívás is, amely meghaladhatja a külső kettősséget. Ez a probléma a mentális összeomlás és az egyensúlyhiány.

Most éles növekedést látunk a mentális egészségügyi problémákkal kapcsolatban a társadalmunkban, és ez nem jó. A 2-es szám az agyféltekék egyensúlyát jeleníti a harmóniában való együttműködésre. Amikor bántalmazás vagy szellemi nyomás alá helyezzük az agyat, akkor a baj már a kertek alatt jár.

Tarts egyensúlyt az életedben a kötelezettségeid, és az önmagaddal való foglalkozás között, mert az önmagaddal való törődés a jó közérzet új receptje. Térj vissza az alapokhoz az étkezés, testmozgás, meditáció, és társadalmi összejövetelek segítségével. 

Ezen az éven nem tudsz átjutni magányos repüléssel, tehát adj bele mindent, amit csak tudsz, és másokkal együtt vegyél rész benne.

Próbálj ki egy sziklamászó tanfolyamot, fazekas korongozást, kreatív írást, improvizációs színházat, nemzeti ételek készítését, sütemény sütést, vagy bármit, aminek segítségével kimozdulsz a lakásodból, és vegyél részt benne.

“Ne szigeteld, és különítsd el önmagad!”- ez egy idézet Yogi Bhajantól, és speciálisan az átalakulás időszakára utal, amelyben éppen most vagyunk. Egy másik tipp, amit adott, hogy tartalmazzon kurkumát az étrended. A kurkuma segít kiegyensúlyozni a nyomásokat az agyban, és segít az embereknek megtartani a mentális egyensúlyukat.

 

Az Egyensúly lesz a 2020-as év címe, és mivel a kettes szám jeleníti meg a határok kérdését is, így ne veszítsd el a sajátjaidat!

 

A nemet mondás képessége arra, ami nem megfelelő számodra lehet a fordulópont aközött, hogy időt szánsz-e önmagad regenerálására, vagy idegösszeomlást kapsz.

A fejlődő intuíció a módja, hogy megvédjük magunkat a világban, mégis nehéz lehet intuitívnak lenni, ha félelem, bizonytalanság, düh, vagy kábítószerek függők vagyunk.

A Meditáció a függőségek gyógyítására egy nagyon jó gyakorlat erre az évre. Mindannyian függünk valamitől, és 2020 rávilágít ezekre a hajlamokra, így meg lehet oldani őket.

Ennek a gyakorlatnak a szépsége az, hogy könnyű, így a kezdők számára is könnyű megtanulni.

Az  egészség és a stabilitás megtartó  kegyelme lehetsz, ha megosztod ezt a meditációt egy barátoddal vagy családtagoddal.

A 2- es szám a Negatív Elmét testesíti meg, és a nagyon magas érzékenység területe. Érzékenyebbek leszünk a környezetünkben zajló eseményekre, és döntéseket kell hozni arról, hogy egészséges-e ott maradni.

Végül a 2- es szám a barátságos kapcsolatról szól, amelyet másokkal, és az Angyali birodalommal kapcsolatban érzünk.

Az egyik legkedvencebb dalom a Melletted fogok állni című száma Pretenders- től. Időnként meghallgatom ezt a dalt, és elképzelek egy angyalt, aki mellettem ül a kanapén, és felém nyújt egy csésze teát. Aztán jön egy másik angyal, és egy puha takarót helyez rám, mosolyog, és azt mondja: „Semmi, amit beismernél, nem hat rám, hogy kevésbé szeresselek téged.” Ez egy jó pillanat. Álljunk ezekben az időben egymás mellett egymás kezét fogva, és a hitünket megtartva a Világegyetem jóságában és kreatív áramlásában.

 

Mosolyogva és kedves szóval érjünk egymáshoz, tudva, hogy ez a megfelelő gyógyszer a szétválasztás illúziójának eloszlatására.

 

Mi vagyunk az, akire vártunk; éppen most, az isteni időben. Sat Nam és Boldog Új Évet!

 

Ha jól szeretnéd kezdeni az évet, legyél az egyik tudatos résztvevője az Egyensúly és boldogság * 6 hetes kundalini jóga online kurzusnak.

 

A kurzus január 10- én, Teliholdkor indul! Január 9- ig tudsz jelentkezni!

 

Ha tudatosan, és jó társaságban szeretnéd megteremteni a 2020- as éved vízióját, akkor pedig szeretettel várunk A megteremtem eddigi életem legboldogabb évét évteremtő elvonuláson Arató Mónikával, Balogh Bélával, és Illés Adorjánnal.

 

 

Send this to a friend