Írta:  Nam Hari Kaur

Fordította: Arató Mónika/ Simrat Kaur

 

Az életben vannak pillanatok, mikor úgy kell valamit elmondanod, ahogy az van, és én most ezt fogom tenni.

 

2020 októberében a „pokol és a menny” tranzitja van, és pontosan elmondom, hogyan kell eligazodni ezekben a pillanatokban.

 

Először is, a hónap mantrája a „Maradj az ösvényeden”.  Ne nyújtózkodj túl messzire semmilyen szinten, semmilyen okból.

Nyújts segítséget, tanácsot és támogatást, mivel a saját erőforrásaidon belül lehetőséged van adakozni. Attól nem leszel jobb ember, ha hátrányt vagy hiányt hozol létre magadnak, amit nehéz pótolni.  

A hónap második kiválóság mantrája a következő: „A lassú zökkenőmentes, és a zökkenőmentes gyors.”. Ezt érdemes Post-it jegyzetre írni, és a fürdőszoba tükrére helyezni, csak hogy ne felejtsd el! Lesz egy olyan mentális hajlam ebben a hónapban, hogy fel akarod gyorsítani magad csak azért, hogy lépést tarts az információk és a félretájékoztatások túlterhelésével, de ne kövesd ezt az utat. Tartsd a ritmusodat, tudd, hogy mikor lépj harcba, és mikor kapcsolódj ki. Energiád megőrzése most kiemelt fontosságú, mivel nem akarod megterhelni az immunrendszered. 

A heti méregtelenítő fürdő 2 kiló Epsom-sóval (keserű só) és 6 csepp eukaliptuszolajjal vagy teafaolajjal a fürdővízben csodákat tehet a nyirokrendszeredért.Szükségünk van arra, hogy felállítsuk a  saját támogatási rendszerünket, ezért most készítsd elő a vitaminokat, fürdősókat és a nassolni valókat (néha az is kell, nem igaz?).

Hihetetlen energiahullámok fogják elérni a bolygót, és ha megszerezted a spirituális játékbelépőd, akkor ezt az energiát előnyödre fordíthatod. Ha nem, akkor csak a szerencsén múlik, hogy hogyan fogod mindezt kezelni.

Csillag intelligenciájú emberek lévén, akik vagyunk, gyakoroljunk valamit, ami kifejezetten a szerencsét, és a szerencse frekvenciáját hozza életünkbe.

Az Antar Naad meditáció mindössze 11 percet vesz igénybe a napodból, és rengeteget ad vissza a befektetett energiádért. Gyakorolhatod videóval, létrehozva annak megtapasztalását, hogy van egy meditációs barátod az egész hónap során. Jó gyakorlást!

Van néhány különösen erőteljes „szörf” napunk, és ezek pedig az október 4., 10., 13., 19., 22., 28. és 30. Ne tolj túl semmit ezeken a napokon, és adj a dolgoknak időt és teret, hogy megszüntesd a nyomást. A New York Times legnépszerűbb könyvében: „A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek” – írja John Gray szerző: „A férfiak a barlangjaikba vonulnak … A nők beszélgetnek.” Tovább magyarázza azzal, hogy amikor a medve bemegy a barlangba, ne dugd oda a kezed! 

Most, hogy alapvetően áttekintettük a potenciálisan gondot okozó dolgokat, vessünk egy pillantást a napos  oldalra is.

Október Szívszáma a 12, ami 3-ra csökkenthető (a hónap száma 10 + ajándékszám 2=12). A 3-as szám a kreativitás, a Pozitív Elme, az ételek, a szociális kapcsolatok, és a tápláló energia témáit jeleníti meg.  Ez azonban a 12-es úton jár, amely a Jó Pásztor archetípusa. 

 

Valamennyi kibontakozó globális eseményre reagálva óriási pozitív fellendülés lesz az emberek között, akik
összehangolják erőfeszítéseiket és erőforrásaikat válaszul a változásokra.

 

És üdvözöljük a változást, amelyet meg kell tennünk, mivel nincs már idő bizonytalanul ingadozni.

Lehet, hogy ezen a ponton elgondolkodsz: „Nos, először azt mondtad, hogy ne hajtsam túl magam, és most azt mondod, hogy válaszolnom kell a változásra; mi van ezzel? ”

Szerencsére mindig van válaszom, és ez a válasz az, hogy maradj a saját pszichéd áramlásában.

Ösztönösen tudod, mikor kerülsz egyensúlyhiányba, és mikor vagy a saját energiatartalékaidon belül. Tiszteld magad és az igényeidet, és tudd, hogy nem kell mindent magadnak megtenned, más is elvégezheti. Így mindenki jól jár.

Annak érdekében, hogy jobban megértsük 2020 értékét és magasabb szándékát, egy pillanatra szünetet kell tartanunk, és meg kell fontolnunk, hogy hol tartunk az út ezen szakaszában. Pozitív polaritásában a 2 szám a kiegyenlítést, harmóniát, és az egyensúlyt jeleníti meg, Negatív polaritásában a konfliktust, dualitást, polarizációt. Mindezek a témák bizonyosan jelen vannak globális kultúránkban, és a következő három hónap kulcsfontosságú lesz az emberiség fejlődésében.

Az 5 elem életereje nagyon erős lesz az év utolsó három hónapjában. Ezek az elemek a levegő, a föld, a víz, a tűz és az éter.

A vízelem puszta ereje árapályhullámot idézhet elő, amely kimossa a homok felszíne alá rejtett tárgyakat. A levegő elem erős szelet hozhat, amely ledönti a fát és feltárja a gyökérszerkezetet.

A Földhöz hasonlóan mi is emberekként egy gyors kinyilatkoztató energia pillanatait fogjuk megtapasztalni, amely átsöpör a tudatunkon – egy hirtelen ráébredést arra, hogy miért voltál egész életedben egy viselkedéssel vagy függőséggel terhelve, valamint a minta megváltoztatásának képességére, ha úgy döntesz.

Ez fantasztikus hír mindazok számára, akiknek ilyen pillanatai voltak: „Annyira rosszul vagyok ettől a sza * tól, valaminek változnia kell!”  Igen, változhat, és az Elemek ereje ott van, hogy segítsen.

E hónapra javasolt meditáció az Éter Elemmel működik, amely a Kegyelem és az áldások területe. A kegyelem olyasmi, amit technikailag nem szerezhetsz meg jó cselekedetekkel, de az isteni jóindulat mindenképpen megadja. Mindannyiunknak szüksége van most erre a Kegyelemre, arra a „kis segítség” energiára, hogy valaki átdobja a labdát a kerítésen, hogy újra visszatérhessünk a játékba.

A játékunk, az élet áramlása és a kreativitás kibontakozni vágyik. Az Elemek azért dolgoznak velünk, hogy felfedjék azt, amit soha nem tudtunk, hogy tényleg értünk vagyunk-  a zseniális tehetség várakozik, és ki akar törni.

Itt van 2020  barátaim, időnként kissé zűrös, tudom, mégis egy nagyobb kinyilatkoztató energia játszik  most fontos szerepet, amely megváltoztatja az emberiség pályáját.

Egyszerre egy lépés, én és te, a szentek és az angyalok. Soha nem mész el üres kézzel az alázat és a szívből fakadó imádság ajtaja elől. Mosolyogj, ragyogj, és tudd, hogy a Mennyek áldása minden lépésed mögött ott van. Sat Nam.

Send this to a friend