Május hónapban a bátor 5-ös szám van játékban, és a kibontakozó események segítenek a téjékozódásban.  Az 5- ös szám a szabadság, változás, fizikai test, kitartás és rugalmasság témáit jeleníti meg.

A kulcs most a kitartás fejlesztése érzelmi, szellemi és spirituális szintent, mivel a bizonytalanság csúcspontját éljük meg a vezetés szinte minden szintjén a világban. A magunkon kívüli érzelmi biztonság keresése a múlt álmaihoz tartozik, és mindenki küzd az „új rend” megtalálásával a saját személyes életterében. 

Az 5-ö szám ezen kívül még megjeleníti a kommunikáció, a szükségleteink meghallásának, és azok valamilyen módon való érvényesítésének igényét. A pandémia miatt folyamatosan keressük és találjuk meg a kommunikáció új módjait, hogy összekapcsolódva maradjunk. Ez most alapvető fontosságú, mivel az emberek elszigeteltsége az események egyik legrosszabb része.

Van egy ötletem, ami először talán triviálisnak tűnik. de nem az. Azt javaslom, hogy kezd el egy barátságot egy különleges Őrangyallal, és tekintsd ezt az angyalt úgy, mint a levelezőtársadat.

Igen, emlékezz, mikor gyermek voltál, és talán volt levelezőtársad, akinek írtál, és megosztottad vele, mi történik az életedben – a fenteket és a lenteket, és a jövőre vonatkozó álmaidat.

Egy csendes pillanatban ülj le az íróasztalodhoz, a konyhaasztalhoz, vagy bárhova, és írd le tollal egy papírra, hogyan érzed magad. Hadd menjen ki! Valami ilyesmire gondolok:

 

Saint Germaine!

 

Olyan elveszettnek és szomorúnak érzem magam most, hogy kérlek, légy kedves és imádkozz értem. Küldj nekem szeretetet és vezettetést. Megteszem a legjobbat, ami tőlem telik, épp elültettem pár magot a hátsó kertben, így érzem, mintha újra jó dolgok történhetnének, és az élet növekedne.
Kérlek, segíts a gyermekeimnek a megfelelő vitaminok hasznosításában, és hogy többet lehessenek, és játszhassanak odakint.
Kérlek, keress még néhány másik angyal ott, ahol vagy, és hozd létre a fény és szeretet gyógyító kórusát, hogy eloszlassa a betegséget a bolygóról.
Oké, jövő héten újra írok.

 

Szeretettel,
Imával teli gyermeked
 

Váltsa valóra számodra! Jó, rossz, csúnya – bármi is legyen, tedd ki a mellkasodból, a szívedből. Javaslom, hogy tedd ezt meg hetente legalább egyszer, de lehet gyakrabban is, ha szükséges. És annyi szóval, amennyit fontosnak érzel!

Ami most nehéz az emberek számára, az az a tény, hogy emberiségként szó szerint ugrottunk egyet az időben. Nem vagyok egyike azoknak az ijesztgetős spirituálisoknak, aki az utolsó bejelentkezését figyelik valakinek, aki a koboldokat csatornázza az elsüllyedt Atlantiszról. (Mivel mindenki tudja, hogy akkoriban nem voltak koboldok, csak egyszarvúak.)

Az a véleményem, hogy az egész globális valóság ily drámai elmozdulása egy hónapon belül az idővonal eltolódásának a jele.

Az idővonal eltolódása önmagában sem nem jó, sem rossz, csak van.  Az jelent nagy kihívást számunkra, hogy olyan alternatív valósággal kell foglalkoznunk, amely egy igazán rossz tudományos fantasztikus filmnek tűnik, és mintha valaki elvesztette volna a távirányítót. Nincs visszatérés pontosan ahhoz, ahogyan a dolgok korábban voltak, és ez szorongást idéz elő a kollektív pszichében.

Köszönet Istennek a jógáért és a meditációért, mert elengedhetjük mindazt, ami nem szolgálja  a magasabb céljainkat, és erőt nyerhetünk az új szándékainkhoz.  

Javaslom erre a hónapra a “Maradj stabil- -Bárhol!” kriját. Rendkívül egyszerű és gyermekek számára is megtanítható. Az egyik kulcsfontosságú téma ezekben az időkben, hogy: „Tanítsd meg gyermekeidnek, hogyan kell megtartani magukat kihívásokkal teli időben”. Ennek a meditációnak megvan az ereje, hogy „segítsen választ találni rendellenes, stresszes körülmények között, ahol úgy tűnik, hogy semminek nincs értelme”. 

Emlékeztet a régi, „Tanítsd meg gyermekeidet” Crosby Stills & Nash dalra, amelyben Graham Nash azt énekli, hogy: „És tanítsd meg gyermekeidnek jól, az apjuk pokla lassan elmúlik. És tápláld őket az álmaiddal, és amit kiválasztanak, azt tudni fogod általuk.”

Új hozzáállást és képességeket kell kifejleszteni saját magunkban, így igazodhatunk a magasabb éteri erőkhöz, amelyek irányítanak és védenek bennünket. Tudom, hogy időnként úgy érezzük, mintha az emberiséget elhagyta volna a világegyetem teremtő kegyelme, bár semmi sem áll távolabb az igazságtól.

Most egy globális „re-setben” vagyunk, egy olyan időben, amikor kénytelenek vagyunk szünetet tartani, és mindent egy új megvilágításban megvizsgálni.  Ez elengedhetetlen, mivel az eddigi hozzáállásunk súlyosan felégette volna a Föld bolygó erőforrásait a következő 10 évben. És ez egy olyan tudományos fantasztikus film, amelybe soha nem akarsz belekerülni.

Szóval, indítsuk újra kollektíven a lelkünket a lehetőségek helyére, ahol egy fenntartható jövő áll rendelkezésünkre az emberiség számára. Mindez önmagunk és gyermekeink felelős védelmével kezdődik, tudva, hogy mindannyiunk jólétért történik.

A Mennyek velünk és értünk vannak, a Végtelen a barátunk és szövetségesünk lehet, és az imáidat az angyalok nagy örömmel teljesítik. Sat Nam, és sok szeretet Mindannyiunknak!

Send this to a friend