Írta: Nam Hari Kaur

Fordította: Arató Mónika (Simrat Kaur)

 

A változás a levegőben van, és minden meg fog változni! 2020. januárja új évtizedet hoz, és a teremtés vágyát és jövőképét. A lehetőségek körülöttünk táncolnak, mint a szentjánosbogarak, és ahogy elkapjuk ezt a fényt, meg fogja világítani az új ösvényt életünk beteljesítéséhez.

Január 1-es száma az önbizalom, a jövőkép, és a fej és a szív energiája közötti egyensúly témáit jeleníti meg. Az életed bármely területén nyomasztottad magad a „kellene” szóval eddig, az most már elfogadhatatlannak tűnik. Alapvetően fontos a váltás az önmagunkkal való együttérzés felé, mert nagyon sok ember érzi ezt a szívében: „Nem vagyok képes tovább így csinálni, szükségem van egy kivezető útra”.

Az 1- es szám negatív polaritása zsarnokoskodó lehet, és néha zsarnokok lehetünk önmagunkkal szemben. Gyerekkori forgatókönyveink intenzitása megnehezítheti a változást, ezért vessünk egy pillantást arra, hogyan szabaduljunk meg attól, hogy kíméletlenek legyünk önmagunkkal.  

Mindannyiunknak van valamilyen szintű függősége, legyen az egy rossz szokás, a másoktól való visszaigazolás szükségessége, a harag, mint egyetlen lehetőség, vagy a szigorú szüleink szeretetére vágyódás. A függőség gyakran uralja a viselkedésünket és az öntudatlan reakcióinkat.  Ez egy korlátozó és önpusztító módja az élet megtapasztalásának.

Egy kiváló meditáció , amit gyakorolni, és másokkal megosztani is érdemes A meditáció a függőségek gyógyítására. Ez egy egyszerű és lényegre törő gyakorlat, és a kezdők számára is könnyű. Kell, hogy legyenek eszközeink, amelyekkel segíthetünk, mivel a mentális instabilitás növekedése a legnagyobb fenyegetés az emberiség számára mostanság.

Az 1-es szám a bátorságot jelenti – a bátorságot, hogy az igazat mondjuk és helyesen cselekedjünk. A helyes cselekedetnek számos formája lehet, és az egyik legfőbb terület, ahol minket befolyásol, az a kapcsolataink- tudni, hogy mi a te felelősséged, és mi nem, az új navigációs iránytű.

Mindez ezért van, mert most léptünk be a 2- es számú évtizedbe, és a 2- es szám a polaritásról egyensúlyról, és a középpont megtalálásáról szól.  Ne tegyél olyan próbálkozásokat, ami az egyensúlyodat veszélyezteti. Az utolsó dolog, amit hallani akarsz, az az, hogy: „A fenébe is, csak tudnám, miért nem hallgattam először magamra?”

A január 1- es szám arra kér bennünket, hogy határozzuk meg, hol bízhatunk a környezetben, és hol kell háttérben maradnunk, vagy elsétálnunk. Az „önmagunkkal való együttérzés” az 1- es szám témája, és jó tudni, hogy mások akkor jelennek meg az életünkben, amikor az Univerzum a hátunk mögött áll, amikor kiegyensúlyozottak vagyunk. Ez az egyensúly és a belső egyensúly állapota a legértékesebb árucikk. Nem vásárolhatsz, nem kereskedhetsz vele, és nem adhatod el; csak spirituális gyakorláson keresztül tudod létrehozni.

Egy mögöttes nyugtalanság jelen van egész januárban, és ez azért van, mert az 5- ös szám megjelenik az alapkalkulációban (a hónap 1- ese + az év 2+0+2+0 = 5). Amikor az 5- ös megjelenik, akkor változást akarunk, mozgást, és folyamatos eredményeket! Fontos, hogy enyhítsük ezt a nyugtalan, vagy potenciálisan reaktív energiát a semleges elmével. Érdekes, hogy a 2020 átfogó száma a 4- es, azaz a semleges elme

Egyetlen gondolatsorozat sem lesz sikeres, amíg semleges egyensúlyi pontját el nem ér. A Negatív Elme látja a lehetséges veszélyt; a Pozitív Elme látja a lehetséges pozitív eredményt; és a Semleges Elme határozza meg a legvédettebb utat.

Hozz létre új szokást azáltal, hogy arra képzed magad, hogy így gondold át a dolgokat. Előnyt élvezhetsz a bolygón zajló káosz felett, ha egyszerűen rendben tudod tartani a gondolataid és a házad.

Az 5- ös szám energiáját előnyként használhatod, ha a külső változások helyett a belső változások előtérbe helyezésére összpontosítasz. Az 5- ös szám a Fizikai Test, tehát a testmozgásban vagy az étrendben bekövetkező bármilyen változás erős alapot teremt az évhez.

Olyan egyszerű dolgok, mint a zabtej hozzáadása az étrendjéhez, javíthatja az egészségedet. A nap néhány nyújtó gyakorlattal való indítása, javíthatja keringésed, és a testtartásod. Fontos, hogy mindannyian észrevegyük, hol helyezkedik el a nyugtalanság belül, mielőtt kívül próbálnánk megjavítani a dolgokat. Mindannyian észrevesszük, ha valaki krónikusan feszült, és amikor valaki „zavartalan”. Most kérdezd meg magadtól: „Hogyan hozhatok létre nagyobb zavartalanságot az életemben, és hogyan lehetnék könnyedebb?” Azt hiszem, határozottan van néhány eukaliptusz ásványi sófürdő ebben az egyenletben!

Vedd figyelembe a szíved, mivel mindannyiunknak része van a Föld bolygó  gyógyulásának kibontakozásában. Nem mindig könnyű ezt észlelni, és érezni minden ébrenléti pillanatban, ám a finom impulzus mindig ott van. Sokan ébrednek,és tudd, hogy amint segítő kezet nyújtasz mások útjához, a te utad ösvénye is megvilágosodik, ahogy megteszed a következő lépést.

Áldás, Sat Nam, és Boldog Új Évet!

 

Send this to a friend