Írta: Nam Hari Kaur

Fordította: Arató Mónika (Simrat Kaur)

 

Novemberben csillagokkal hintett eseményeink és kozmikus történéseink lesznek, így hagyj helyet a táncrendedben egy kis varázslatnak, és meseszövésnek.

November 11-es száma a szövetség, a szinkronitás, a szándék tisztasága és a kapcsolatok témáját képviseli. Abban fogjuk találni magunkat, hogy felülvizsgáljuk a kapcsolatainkat, és feltesszük a kérdést: „Harmóniában, egyensúlyban, és kölcsönös támogatásban vagyok ezzel az emberrel, vagy nem?”

Nagyszerű lehetőség nyílik a másokkal való nézetletérések feldolgozására, feltéve, hogy először őszinték legyünk magunkhoz. Ha egy szomszéd rendszeresen kölcsönkéri a fűnyírót, és üres üzemanyag tartállyal hozza vissza, ideje vele erről beszélgetni.

A „méltányos és egyenlő” lehet a hónap mottója, és bárhol is érezted azt, hogy kihasználnak, most eljutsz arra a pontra, hogy mindez elviselhetetlenné válik. Az a képesség kulcsa a tudatos megoldásnak, hogy hatékonyan kommunikáld a frusztrációid, különben a dolgok elszabadulhatnak az ellenőrzésed alól.

Ennek oka az, hogy a november szívszáma 3, és a 3- as szám vadul ingadozhat a pozitív és a negatív polaritások között. Ha pozitív, akkor a 3- as kreatív, tápláló és a „meg tudom csinálni!” szellemiséggel bír. A negatív polaritásában mérges, aggódó, depressziós és potenciálisan pusztító saját vagy mások számára.

Tégy erőfeszítést arra, hogy „elhárítsd a passzot”, amikor bajt látsz készülődni valaki elméjének mélyén. A megfelelő pillanatban mondj valami ilyesmit: „ Egy kicsit nyugtalannak tűnsz az utolsó beszélgetésünk óta. Van valami, amelyet újra kellene vizsgálnunk, és rendeznünk? ”

Ez megmenthet egy megoldatlan belső düh ketyegő időbombájától. Nem kell egy másik embert, és annak neurózisát babysitterként felügyelned, csak megpróbálni megoldani az esetleges rejtett ellentmondásokat.

Most határozottan az utca napsütéses oldalán vagyunk novemberben. A mennyországban ritka és gyönyörű események történnek, és most áll együtt a Jupiter bolygó a Galaktikus Központtal. Az ébredő energia könnyed áramlása érkezik bolygónkra, és ez egy új forgatókönyvet hozhat számodra, ha megengeded, hogy így legyen.

Ez 2019. november 19-én következik be, és csak 12 évente történik meg. A Jupiter a jólét, növekedés, terjeszkedés, jó szerencse és áldás bolygója. Ragyogjon rá a Kundalinid ragyogása, mivel ez egy nagyszerű lehetőség az áttörésre bármely területen, amely előremozdít az életed sorsvonalán.

Az összes mantra jó és csodálatos, de a „Guru” szó közvetlenül a 11- es számmal rezonál, tehát azt javaslom, hogy naponta 11 percig énekeld a „Pavan Guru” mantrát. A „Pavan” a levegő elem, amely erőt ad a kommunikációnkhoz és az öngyógyulásunkhoz.

 

A mantra szövege:

Pavan Pavan Pavan Pavan

Par Para Pavan Guru

Pavan Guru Wahe Guru

Wahe Guru Pavan Guru

 

Jelentése:

Pavan – Az isteni lélegzet

Par Para – A túlon túlról

Pavan Guru – A Guru lélegzete

Wahe Guru – Az isteniség megtapasztalása

Yogi Bhajan azt mondta: „Bárki zengeti ezt a mantrát, az abszolút istenivé válik, Isten lesz cselekvés közben … Ez a mantra növeli a pranikus energiát. Ennél jobb gyógyulás nem létezik.”

Kedveseim, isteni eligazításban kell legyetek, ne mondjatok „Igen” -et, amikor „Nem” -re gondoltok. Szükség van önmagatokra, készen állva az indulásra, mindazzal, amit a saját fényességetekben és ragyogásotokban tudtok. Ez az a magas repülésű, kreatívan boldog élet, amelynek megélésre születtetek!

Gyakran tölt el örömmel, ha a természetet néznem, hogy megértsem az emberi tapasztalatainkat, és nemrég egy történetre bukkantam a vörös fenyőkről. Annak ellenére, hogy a legmagasabb fa a világon, a vörös fenyő gyökérzet rendszere csak kb. 1,5 méter mélyen terül el a földben.

Azonban a vörösfenyő gyökérrendszere kapcsolódik a körülötte lévő többi vörösfenyőhöz, és ez az ahonnan az ereje és ellenálló képessége származik. A fák gyökerei összefonódnak, sőt összeolvadnak, táplálják egymást és támogatást nyújtanak egymásnak. Így képesek ellenállni a szélnek, az intenzív áradásoknak és akár az aszálynak is, mivel kombinálják a fizikai támogatást, és a kölcsönösen összekapcsolt pszichét. Igen, a növények kommunikálnak egymással, és ha többet szeretnél tudni erről, olvasd el Christopher Bird „A növények titkos élete” című könyvét. Tinédzserként olvastam ezt a könyvet, és nagyon lenyűgözött. Nagyon mély benyomást tett rám, és jó, ha te is tudsz róla.

 

A boldogulásra való képességünk emberi létezőként részben megtartjuk, ha emlékezünk a Vízöntő kor első szútrájára, azaz: „Ismerd fel, hogy a másik ember is te vagy.”

 

2020 nagy változásainak, és óriási lehetőségeinek csúcsán állunk, és ehhez csak tudatosságnövelésre van szükség, hogy élvezzük az utazást.

Jó formában indulhatsz el egy országbejáró körútra, de ha félúton nincs megfelelő légnyomás a gumiabroncsokban, akkor rosszabbul tudsz kormányozni, magas lesz a benzinfogyasztásod, vagy rossz lesz a porlasztás. Ne hagyd, hogy belekerülj a „Hogyan történt ez velem?” kategóriába.

 

Zengesd a levegő elem mantráját, és maradj az isteni sebességű sávban az élet autópályáján.

 

Jó napok állnak előttünk, sok örömmel; mindez a nézőpontról szól, és az Univerzum kegyelmének és szeretetének pozitív áramlásán alapszik.  Valójában így van, mert

 

„Kezdetben volt az Ige, és az Ige Istennel volt, és az Ige Isten volt.”

 

Velünk van az Ige, velünk van a varázslat, és az áldás, és az emberiség felé sugárzó egységes lelkületünk révén megváltoztatjuk a világot.

Az ég vezessen, áldjon meg, és tartson biztonságban az értékeid ismeretében, hogy minden jóban fürödhess. Sat Nam.

 

Send this to a friend