Írta: Nam Hari Kaur

Fordította: Arató Mónika/ Simrat Kaur

 

A 2019-es év beindítja a teremtő intelligenciának, hogy a tágulás és a tudatosság új dimenziójára váltsunk. Ennek az évnek az átfogó száma a 3, amely a boldogság, kreativitás,  új kapcsolatok és a pozitív „meg tudod csinálni” szellemiséget testesíti meg.

“Ha nem látom az utat, teremtek egyet.” – ez lehetne ennek a jelmondata az évnek.

2018 elhagyásával lediplomáztunk, mint emberiség, hasonlóan egy 18 éves főiskolán végzett diákhoz.  Amikor 18 éves leszel, vezethetsz, ihatsz alkoholt, független lehetsz, és új, felnőtt szabadsággal vehetsz részt a világban.

Egy lépésként az evolúciós létrán, most már  nagyobb szabadság adatott meg számodra a személyes kifejeződésben és az életed választásaiban.  Gratulálunk, épp most diplomáztál a „Föld Főiskolán”, így ragadd meg a diplomád és indulj!

A január teljes mértékben az új kezdetekről szól, és valóban egy jó kiindulási pont a január 5- i napfogyatkozás. Itt egy erőpont lesz jelen, egy kezdő frekvencia, és egy döntő ébredés mindazoknak, akik azt választják, hogy ráhangolódnak minderre. Rá leszel vezetve arra, hogy mi a következő lépés a személyes utazásodban.

Az új vezetésre való ráhangolódásod egyik adottsága az, hogy összetörd a régi elképzeléseidet önmagadról. A “Ki vagyok én, és mire vagyok képes?” csapdáját meg kell semmisítened és el kell távolítanod. Az új forgatókönyv ez: Igen te, senki más, mint te, és mindig te; Kész vagy és Méltó vagy.

Január 1- es száma majdhogynem megköveteli tőlünk (egy kellemes módon!), hogy fellépjünk a pályára, és részt vegyünk egy új kalandban. Ez a te időd, ne hagyd ki!  

Bármit indítasz el, azt akarod, hogy összhangban legyen azzal, aki valójában vagy. Többé már nem kifizetődő valaki más személyes napirendjének hódolni. Ez 2018 volt. Most, az új fényben megadatott számodra az arany kulcs az új lehetőségeidhez vezető biztonságos átjáróhoz.

A Kapcsolódás a saját Esszenciádhoz meditáció arról szól, hogy honnan tudhatod meg, hogy a saját pályádon haladsz-e. Csodálatos módon, ez a krija három ismétlésig gyakorolható. 1, 5 percet vesz igénybe az idődből. Igen, csak ennyit, a szavak Mestere jóvoltából.

Tudod, van 1,5 perced, hogy segíts önmagadon, így ne legyenek kifogásaid. Ráadásul Yogi Bhajan azt mondta erről a meditációról: Ismerd fel, hogy Isten országában Isten keze dolgozik.

Nem ez az, amit mindannyian igazából akarunk? Nem vagy éppen már átkozottul fáradt az élet gödreitől és zavarodottságaitól?  Attól, hogy a nem megfelelő emberekkel kapcsolódsz, és aztán csodálkozol, miért vagy olyan csalódott? Engedd Isten kezének, az Univerzum teremtő akaratának, hogy visszaemeljen, és vezessen téged. Ezután, ha már csillag vagy, nem számít milyen az idő. Megvan a saját fényed, amely mindig működik.

Január kezdeményező energiája épp annyira belső, mint amennyire külső. A hónap Szívszáma a 11- es, és a 11- es szívszám a spirituális kapcsolódásra vágyik- a kapcsolódásra a kapcsolataink érzékelésében, úgy is, mint az új céljainkhoz való kapcsolódásban.  Az egyik módja, hogy bevezesd magad annak tudásába, hogy mi a helyes számodra az, hogy felteszed magadnak a kérdést: „ Mi tesz engem boldoggá, mint gyermeket?”

Amilyen egyszerűen hangzik, valójában olyan erőteljes ez, hogy kapcsolódj az eredeti mag esszenciádhoz. Közelebb vagyunk ahhoz, hogy a forrás energiából működjünk, mint egy gyermek, közelebb ahhoz, hogy tudjuk, mi volt az eredeti tervünk, mielőtt a Földbolygóra áramlottunk volna.   

Tudd, hogy megvan ez erőd, hogy csatornát válts, ha nem teszik, amit eddig néztél, vagy tapasztaltál. Tudd azt is, hogy hogyan védd meg magad ezekben az időkben, mivel az etika és mások szegényes határai sérthetnek téged.  

Erre való példaként, megosztom az egyik személyes határ technikámat. Aki olvassa az előrejelzéseket, tudja, hogy nagy film rajongó vagyok. Amikor moziba mész, van legalább 10 perc reklámidő egyéb más filmekről. Tragikus, hogy mostanában sok olyan filmet gyártanak, amelyek sokkolóak, vagy zavaróak, és a mozi előzetesek úgy lettek megtervezve, hogy sokkoljanak és zavarjanak téged. Ez egy fura tudomány.

Az igazat megvallva, mostanában kint megvárom, míg az előzetesek lemennek, és csak akkor foglalom el a helyemet, mikor a film kezdődik. Egyszer panaszkodtam egy menedzsernek a mérgező mozi előzetesekről, és akkor tudatosítottam: „ Jelenleg ezt a csatát nem nyerheted meg.”

Így megváltoztattam a stratégiámat, és inkább én navigálom a világot jobb irányba, és élvezem az életet. Ez szerves része 2019- nek, Barátaim. Alakítsd ki és alkalmazd  a saját technikádat, ahol szükséged van rá, ne menj fejektől fejekig, amelyek be vannak betonozva.

Az emberiség nagy fejlődési ívének részesei vagyunk,  és nem mindig könnyű a a csomag fejénél lenni. Legyen türelmed, mivel idővel a pozitív jelenlétünk adja a fordulópontot a legjobb eredményhez.  

Állj ki magadért, tartsd magad egyben, válaszd meg a csatáidat bölcsen, és tudd, hogy a Mennyek mögötted vannak minden lépésnél az úton. Áldás és Sat Nam

A kép forrása a Mennyi Prófécia című film

 

A 2019- es teljes éve előrejelzést itt találod:

 

https://www.simratyogaworld.com/blog/numerologiai-elorejelzes-2019-re/ 

 

 

 

 

Send this to a friend