Írta: Nam Hari Kaur

Fordította: Arató Mónika / Simrat Kaur

 

Itt vagyunk, kilélegezve a nagy évtized utolsó lélegzeteit, miközben szívünket és lelkünket az előttünk álló útra hangoljuk. A 2020-as naptári év ragyogóan új lehetőségek frekvenciáját kínálja, amellett annak a tudását, hogy fejlettebb játéktervre van szükség mindenki befogadására a bolygón.

Jelenleg 2019 decemberében árulkodó előjeleket kapunk, valamint egy kis tisztító munkát végezhetünk, hogy biztonságos és megalapozott áthaladást biztosítsunk az álmaink új mezejére.

A december dupla 3-asa (12. hó és 12-es év /2+0+1+9/) olyan intenzív energiát hoz létre, amely felkavarhatja az emberek érzelmeit, és elevenen tartja a dolgokat. A 3. szám a kreativitás, a társadalmi kapcsolatok, az étel, a pozitív kilátások és egy kis baj témáit képviseli. Ügyelj arra, hogy mindig legyen tennivalód, és csatlakozz másokhoz, különben hajlamos leszel belecsúszni az „ünnepi lehangoltságba”. Ez a szomorúság érzés önpusztító viselkedéshez vezethet alkohol, étel vagy kábítószer fogyasztás formájában. Ha az ünnepek alatt kapcsolatban maradsz a barátokkal, a családdal és a közösséggel, akkor egészséges módon megszüntetheted az idei év nyomását.

Jelenleg utazom, miközben ezt az előrejelzést írom, és részt veszek ezen a héten egy „árvák hálaadása” összejövetelen, egy barátom házában. Sok ember, éppen olyan, mint te, a nagyobb befogadás érzését kívánja, és néha ez arra a bátor lépésre indítja őket, hogy vendéglátói legyenek egy összejövetelnek. Meglepődhetsz, hogy hány ember ugrik a meghívásodra, hogy részese legyen egy hangulatos összejövetelnek.

Minden naptári évnek megvan a spirituális ajándéka és a spirituális kihívása is. Fontos, hogy megoldjuk a kihívást, így átvehessük az ajándékot az Új Évben. A 2019-es kihívását konfliktusként tapasztaltuk meg a szívünkben aközött, amiről úgy gondoljuk, hogy „meg kell tennünk”, és aközött, amiről lélekben tudjuk, hogy egy felemelő élettapasztalathoz vezet.

Ez befolyásolt minket a munka, a család, a kapcsolatok és a belső valóságunk területén. Amire szükségünk van most, az az önmagunkba vetett bizalom, és az egyetemes útmutatási rendszer, amely a helyes irányba vezet.

Emlékeztlek egy jelenetre az „Indiana Jones” kalandfilmek egyikéből, ahol a főszereplőnek át kell mennie egy széles folyami szurdokon. A szakadékhoz közeledve egy korhadt, régi, fából készült deszka hidat talál, amely csak rövid távolságot fed le a szurdok felett. Az utolsó látható deszkára lépve rájön, hogy a következő deszka csak akkor jelenik meg, amikor megteszi a következő lépést.

A spirituális ajándék barátom az a képesség, hogy tudatosságod összekapcsold az univerzális intelligencia áramlásával, és bízz az eredményben. A bolygó minden energiaváltásához, ami az előttünk álló napokban történik, szükséged van egy fejlett irányítási rendszerre, amely segít ebben neked.

A Ganpati Kriya csoportos gyakorlása egy szép mód a múlt karmájának megtisztításához, és friss kezdetet nyújt az élethez. És mindannyian vágyjuk a friss kezdetet!

Yogi Bhajan ezt mondta erről a gyakorlatról:

 “Ezt egy „lehetetlen- lehetséges” krijának hívják. Az összes felgyülemlett múltbeli, mostani és jövőbeli negativitás törlésre kerül általa. Most énekeld a mantrát természetes, szívközpontú hangon! „

Felszabadíthatod a bűntudat, a gyengeség és a sebezhetőség mintáit mások manipulációs trükkjeivel szemben. Ez minden típusú kapcsolatban előfordul, és most itt az ideje, hogy megszabaduljunk ezektől a kimerítő játszmáktól.

Fontos a szívközpontba való behangolás, mivel 2020 összességében a 4- es szám éve. „Mit kell mondania a szívemnek?” vagy: „Mit próbál elmondani a  szívem számomra?”. Fontos, hogy ezeket megkérdezd magadtól. Új kapcsolódásokban bővelkedik 2020, mivel az év átfogó 4- es száma két 2- es számból áll. A 2- es szám a „Vágy az összetartozásra”, a vágy a meghitt, bizalommal teli kapcsolatokra. Csak azt akard, hogy a régi karma törlődjön, mielőtt beleugrunk az újévi sugárhajtású áramlatba.                                                                                           

Meg tudod csinálni, és most van itt az idő! Nem számít, hogy mennyire elsáncolt, akadályoztatott vagy kudarcot szenvedett voltál a múltban, egy új nap hajnala köszönt a Föld bolygóra. Igen, továbbra is lesznek őrült emberek, akik őrült dolgokat csinálnak, de nem ez a te fókuszod. Fókuszálj önmagad megváltott és felemelkedett legjobb verziójára – arra az énre, aki meg tudja különböztetni a barátot az ellenségtől, az énre, amely megtisztítja mások érzelmi játszmáit, az énre, aki tudja, hogy méltó minden jóra, amelyet az élet kínál.

Legyen az a 2020-as verzió önmagadról, és 3. szemen keresztül ( 6- os csakra), megvan a 2020- as víziód! Az életnek jónak, kreatívnak és kiterjedtnek kell lennie. Minden nap erősítsd meg magad: A világegyetem legmagasabb, legkedvesebb, legkegyelmesebb Teremtőjének vagyok a gyermeke. Az áldás, jószerencse és bőség ideje érkezett el számomra, mindenki iránti jószándékkal.”

Legyen a szeretet és az ima veled az Új Évben!

 

Send this to a friend