Írta: Nam Hari Kaur (forrás)

Fordította: Simrat Kaur/ Arató Mónika

A 2018- as naptári év nagyon intenzív elektromos energiát hordoz, lehetőségeket és isteni kapcsolatokat teremtve.

2018 Átfogó száma a 11- es (2+0+1+8=9), 9- es Ajándékszámmal párosulva (2+0+1+8=9). A 11-e szám velejárója az éleslátás, és többé már nem leszünk elégedettek az ismétlődő régi mintáinkkal az élet különböző területein. Mindez, kombinálva a 9- es szám intenzitásával, szenvedélyével és spirituális ébredés igényével, két nagyon izgalmas táncpartnert fog egybeolvasztani, ahogyan együtt mozdulnak 2018 ritmusával.

Polarizáció

Az élet intenzív áramlása még tovább fokozódik, mint valaha, és képesnek kell lennünk az energia növekedésének kezelésére. A 11- es szám meglehetősen polarizált lehet, oly annyira, hogy lesznek, akik vezetve és inspirálva érzik magukat, hogy egy emelkedettebb életet teremtsenek önmaguknak, ugyanakkor sokan összetörnek majd. A szellemi bomlás és a társadalmi instabilitás növekedése drámát és problémákat teremt a társadalomban, amely egy felvilágosult válaszlépést igényel. Az emberiség ebben a kialakuló tudatosság- váltásban olyan megoldásokat keres, amelyek felismerik és feloldják más emberek szenvedését, mielőtt azok saját rossz választásaik miatt teljesen elvesztenék a kontrollt az életük felett.

Egyénként abban fogjuk találni magunkat, hogy minden ellen lázadni fogunk, amely az előző három év fájdalmára, visszaesésére és bezártságára emlékeztetne. “Nem rakj vissza a ketrecbe újra! ”-  lehet a sorok között minden kapcsolatban, amit egészségtelennek kezdünk érezni.

Itt az idő, hogy megértsd…

A 9- es Ajándékszám reaktív lendülete a 18- as számkombinációból származik. A 18- as egy Mester Életciklus szám, ami azt jelenti, hogy most valóban, valóban szükséged van bizonyos leckék megértésére, arra hogy tanulj belőlük.

Azt gondolom, hogy megragadtam a figyelmedet, így tartsunk egy pillanatnyi szünetet, hogy tudatosítsd: az élet nagy ösvényén állsz. Minden 18. évben egyénileg megvan a lehetőségünk, hogy egy Új Életciklust kezdjünk. Hogy megértetted- e mindezt az azt jelenti, hogy megtanulod-e a kulcs leckéid,  vagy újra ismétled a drámáidat.

Mivel az év ennyire gyorsan mozog 2018- ban, szükséged lesz egy módszerre, hogy kontrolláld önmagad, mielőtt visszaesnél a régi mintáidba, anélkül, hogy mindezt egyáltalán észrevennéd. Egy nagyon jó segítő, 40 napos gyakorlat 2018- ra a “Változás meditációja”. Mindannyiunknak szüksége van változásra az életben, és ezzel a gyakorlattal a legjobb esélyt kapod meg a friss kezdetre 2018- ban.

A 18- as Ajándékszám és a Mester ciklus kapcsolódik az emberiség fejlődéséhez is, és ez az a pont, ahol mindez érdekessé kezd válni. Csoportlélekként a Föld bolygón vannak leckéink, amit szükséges, hogy megtanuljunk és beteljesítsünk. A 18- as és a 9- es a mesteriség és a beteljesítés energiái. Az út, amit gyakran végigjátszunk az, hogyha egy leckét nem tanulunk meg, akkor a következmények növekednek. A globális felmelegedés az egyik ilyen. Például a kaliforniai futótüzek még mindig égnek, hetekkel azután is, hogy próbálják eloltani őket. Érdekességképpen, a 9- es a Tűz Elemet képviseli egy hozzáadott kereszteződéssel az Éter Elemmel.

Ahogy a dolgok felmelegednek

Nem csak a tűzzel és a szárazsággal fogunk foglalkozni, de a hő az emberek viselkedésére is hatni fog. Vedd észre, amikor a dolgok hevülni kezdenek, és feszíteni kezdik a kereteket. A düh egyetlen parazsa valaki elméjében elég lehet ahhoz, hogy az őrület poklát hozza létre.

A 9- es szám a Finomtestet jeleníti meg, amely azt a képességet hordozza, hogy olvassunk a sorok között, és észleljük a kimondatlan valóságát annak, ami éppen zajlik. A könnyeket meg lehet előzni, ha képes vagy érzékelni, hogy valaki szomjas, vagy a vércukor szintje alacsony, és tápláló támogatást nyújtasz neki.

A 9- es szám nőies energia, így kollektív lélekként és egyénként is van néhány lecke, amit a nőknek kell megértenie és beteljesítenie. Két film van, amit megnézni javaslok ebben az évben. Ezek a “ Nő kétszer” Gwyneth Paltrow főszereplésével. és “ A lány a vonaton”. Mindkettő számos alapvető kérdéssel foglalkozik, amelyekkel nőként szembesülünk, mint a kapcsolatok ereje, önbecsülés, választások, vereség, és a második esély. Tanulj mások tapasztalatából, és állítsd le a régi mintáid ismétlését!

Tovább vizsgálva az év 11-es számát, fontos észrevenni, hogy a 11- es a kapcsolatokat jeleníti meg, beleértve a kapcsolatunkat Istennel, és a magasabb énünkkel. Mivel Róma számos szinten lángokban áll, szükségünk van egy újra- igazodásra a forrás energiával, vagy “azzal az Eggyel, aki soha nem fog elhagyni, vagy letenni rólad”. Mivel minden ember törékeny, vagy alkalmanként rossz napja van, így ez a “soha nem teszek le rólad” energia az igazából létező éteri szinten.

Emellett a 11- es szám a végtelen hangzás, az összes mantra raktárháza, és egy gyönyörű spirituális zene is. Fogd a mantrád, és legyen készen a mantralistád, mivel szükséged lesz rá, hogy valami önmagadon túlra vezessen.

Amikor ők süllyednek, te emelkedj!

Mindez oda vezet bennünket, amit Yogi Bhajan “Tek”- nek hívott (ejtsd: ték). Ő azt mondta, hogy  a Tek- ed az, ami vezet, amikor a szárnyaid elnehezülnek, és azt érzed, hogy túlhajtottad magad.

A Tek szó a Rakhe Rakhenhar imából származik, ami a Vízöntő Sadhana mantrák egyike. Yogi Bhajan azt mondta, hogy ennek az imának hatalmas védelmi ereje van. Egy fényes politikai pillanatban Michelle Obama megkérdőjelezte a férfi energia alacsony és agresszív oldalát. A beszédében azt mondta: „Amikor ők süllyednek, te emelkedj!”

Ez az, ahogyan nőként válaszolnunk kell a jelenlegi kulturális klímában. Ne engedd meg másoknak, hogy dühössé váljanak és az agressziójuk megégessen téged: emelkedj magasabbra, menj fölé!

Legyen 2018- ban mindannyiunknak egy kollektív víziója a jövőről, ahol az idő és a tér Isten teremtéseként harmóniában létezik. Legyen isteni vezettetés és kegyes barátságosság, amely lehetővé teszi, hogy a gyermekek és az állatok biztonságban és szeretve érezzék magukat. Tartsuk meg egymást oly kedvesen ebben a látomásban, mint ahogy a világítótorony fénylik, lehetővé téve, hogy mások hazataláljanak. Sat Nam.

2017 őszén hirdettük meg először a Mesterprogram- Válj életed vezetőjévé online kurzust. Nagyon sokan indulnak el a programmal december 31- én, de még nem elegen!

 

Az Új Év kezdetével többen is felismerhetik, hogy milyen varázslatok előtt állunk 2018- ban! Így lehetőséget adunk az újabb csatlakozásra is. 

 

Azok számára, akik most ismernek rá a 2018- as év energiáira, 2018. január 11- ig meghosszabbítjuk a jelentkezést, így az új turnus január 12 -én indul!

 

A Mesterprogram- Válj életed vezetőjévé online kurzusról olvass tovább itt, és jelentkezz rá most! 

 

 

Szeretettel,

 

Simrat Kaur/ Arató Mónika

 

Send this to a friend