Írta: Nam Hari Kaur

Fordította: Arató Mónika

Az augusztus hónap briliáns új lehetőségeket hoz, és meg kell hogy engedjük magunknak, hogy váltsunk a világban való helyünk új víziója felé. Ezt a váltást elsősorban a kreatív hatásunkkal kell elérni, bármilyen területen vagy helyszínen, amit felfedezésre választunk.

A 8- as szám a félem nélküliség, a vitalitás, a gyógyulás, egészség és vállalkozás témáit jeleníti meg. Most minden a bátorságról szól, és nem a múltbeli félelmek miatti visszatartásról. A saját szív energiáddal való összekapcsolódás része ennek a mágikus receptnek, mivel augusztus szív száma is 8, a 17 -es szerencseszámon keresztül (a hónap 8-as száma + a 9 -es ajándékszám= 17). A szív 17- es jótékony energiája elhozza az isteni kapcsolódások lehetőségét, annak a hajlandósága mentén, hogy a közös jó felé alakuljanak a dolgok. Az Angyali birodalom nagyon proaktív értünk ebben az időben, és megtapasztalhatsz egy finom (vagy nem!) oldalbabökést a környezetedtől “ Gyerünk, most lépj tovább!”

Ez jó és szükségszerű, mivel már alakulunk egy ideje (júliustól), ahol a belső tisztító folyamat olyan mély és erős volt, hogy több ember érzelmileg összezavarodott. A júliusi teljes Holdfogyatkozás hatása volt, hogy szóljunk a saját Lelkünkhöz: “Nos, tényleg így akarod csinálni továbbra is? Ébredj fel!”

A felébredési kaland most kezdődik, és mivel a szavak olyan sarkallatosak, fontos, hogy lásd, hogy ez egy kaland. A kaland egyik definíciója ez: “Merész és izgalmas tevékenység, amely vállalkozást és lelkesedést követel.”

Mivel a tiszta elme és a fokozott intuíció segít nekünk összehangolódni a legjobb lehetőségeinkkel, a “Meditáció a stressz enyhítéséért” (fordítása folyamatban, nézz vissza később) gyakorlása meg fogja tisztítani az aura meződet az érzelmi toxinoktól. Tizenegy perc naponta és jól leszel!

Erős aurára és Prána testre van szükségünk, mert ennek a hónapnak egy része, kihívásokat fog hozni a tekintély területén. A tekintély adatok lehetnek belsőek, mint egy emlékben, amikor Édesanyád vagy Édesapád azt mondja neked: “ Nem teheted ezt, nem lehet a tiéd, amit ez hoz, és egyébként nem vagy elég jó.” Ezek kísértenek minket évtizedek óta, és augusztus gyógyító energiáinak egy része az, hogy végleg elengedhetjük őket.

Az elengedés energiát és tudatosságot igényel, így a spirituális gyakorlatod az emelő hatás, hogy elmozdítsd a szikladarabot az új föld felé vezető ajtóból.

Tudatában kell lennünk a másokkal kapcsolatos elvárásainknak most, és néhány ember agresszíven fog cselekedni arra való vágyukban, hogy előre mozduljanak. Amikor valaki kiegyensúlyozatlan, majd adott egy nyitott ajtó a túl hosszú ideig tartó feltartóztatás és az összezsugorodás érzése után, akkor vigyázz. Újra csak, minden az energiáról szól, és az energia mind a Pozitív mind a Negatív polaritáson kifejeződhet.

Mostanában láttam egy filmet fiatal emberek egy csoportjáról, akik észak Oroszország hegyei közt túráztak, abból a célból, hogy megoldjanak egy történelmi rejtélyt. Volt lelkesedésük, nagyszerű fagyasztva szárított ételeik, és megfelelő hó cipőjük. Azonban, az utazásuk egy pontján a magas hegy völgyében ragadtak, amíg egy hóvihar áthaladt. Az egyik férfi elővette a mobiltelefonját, hogy segítséget hívjon, de nem tudott vételt vagy bármilyen jelet fogni. A nagy bajban felkiáltott “A francba, nekem van egy nemzetközi tervem.” A történet tanulsága az, hogy igen, volt egy terved, de ez volt a megfelelő a környezet szempontjából?

Amikor visszafelé utaztam Új Mexikóból Los Angelesbe, egy éjszakai Amtrak vonatra szálltam. Általában ez nagyszerű módja az utazásnak, nagyon hűvös és pihentető – kivéve ez alkalommal.

A menetrendet visszavonták, mert egy fa dőlt a sínekre, a többi vonatot átirányították, minden késett. Majd a rekordot döntő meleg miatt, a vonatot megállították a Mojave- sivatagban. Nagyon- nagyon meleg volt a Mojave- sivatagban.

Ez az egész megpróbáltatás majdnem 8 órát hozzáadott a vonat úthoz, és a vonat belsejében mi kifogytunk az ételből, vízből, wc papírból, és a humorérzékből- kivéve engem.

Bepakoltam a Kind szeleteimet, egy üveg vizet, Kleenexet és C vitamint a hátizsákomba. Képes voltam gondoskodni magamról, és támogatást nyújtani másoknak. A 8- as szám a Gyógyító archetípusa, és számtalan lehetőség van gyógyítani ebben a világban. Nem kell a hegy tetején állni fehér köpenyben, hogy Gyógyító légy. Tudd, hogy egy mosoly, és egy kedves gesztus egy gyermeknek a jóság Arany Csillagát hozza el neked.

Az augusztus időnként drámai lesz, mivel a 8-as az erőt és vágyat jeleníti meg, hogy kontrolláljunk, és uralkodjunk. Bármi is mutat a fel-le helyzet, tudd, hogy a változás lehetőségeket hoz azoknak, akik felkészültek.

Állítsd be magad, légy felkészülve, hogy kielégítsd az alap szükségleteidet, és tudd, hogy Isten segít azoknak, akik segítenek önmagukon. Isten valóban csak az Univerzum kreativitása, ideálisan kedves és tudatos áramlásban. Te lehetsz ez az áramlás, ha megvan az energiád és a tudatosságod, hogy így tégy.

Hatalmazd fel magad, törj ki a múlt láncaiból, és adj egy mosolyt másoknak, ahogyan élvezed az utat Hazafelé. Sat Nam, és áldások Rád.

 
“Az ember nem arra született, hogy rabszolga legyen, az ember isten képének igazságában született. És minden férfinak, nőnek és gyermeknek meg kell tanulnia: nincs visszafordulás és nincs gyenge játék.
Yogi Bhajan 1989.07.12.

 

 

Send this to a friend