Írta: Nam Hari Kaur (Forrás)  Fordította: Simrat Kaur ( Arató Mónika)

November hónap a lelkesedés és az energia új hullámát hozza el a bolygóra, azzal a világos sürgettetés érzéssel együtt, hogy előrelépjünk az életükben.

Az előző hónap szinte mindenkinek dobott egy hurkot, amiben orra bukhattunk, és mostanra már egy tiszta és erős szükségletünk van arra, hogy újra irányítani tudjuk az életünket, és mindezt a helyes ösvényen tegyük.

Jó hír, hogy ez most lehetséges és valószínűleg jól is működik, mindaddig, amíg néhány egyszerű iránymutatást követünk. November 11-es száma a kapcsolatokat jeleníti meg, a helyes eligazodást, és a forrás energiára való támaszkodást, amikor komolyra fordulnak a dolgok.

Volt nehéz pillanatok a kapcsolataidban a múlt hónapban? Biztos, hogy voltak!

A javaslat az, hogy emlékezz ezekre a leckékre a határokkal, védelemmel és hittel kapcsolatban. Ne légy figyelmetlen novemberben; légy precíz, fókuszált, és reális azzal kapcsolatban, hogy mások mennyire lesznek képesek beváltani az ígéreteiket. Gondolkodj pozitívan, és engedj némi teret, tágabb hibahatárokkal.

Mindennek az az oka, hogy a 3-as szám jelenik meg az alapkalkulációkban. (Alap= a hónap 11-es száma + az az év 10-ese= 3). Yogi Bhajan úgy jellemezte a 3-as számot, hogy “Angyal vagy Ördög”. Ez az energia lehet pozitív, építő és tápláló, de ártalmasan és rombolóan is megnyilvánulhat.

Jelen van egy érzelmes és vad „kártyajáték” egész hónapban, és észre kell venned ezt az emberek viselkedésében. Az egyik mottó, amit tarts észben, az, hogy “Ne kapd be a csalit!” Ez a csali vagy csábító tendencia meg fog nyilvánulni az emberek viselkedésében, és ne végezd úgy, mint a bogár a szélvédőn! Mindez akkor jöhet létre, ha nem érzékeled jól, hogy a szélvédő közeleg. Játszd a saját játékodat, és légy egy lépéssel mások előtt!

Bárkinek, aki nem rendelkezik erős idegrendszerrel, jelen lesz az a hajlamosító tényező a viselkedésében, hogy dühös kitöréssel reagáljon, amikor a dolgok nem megfelelően alakulnak. Az, akinek erős idegrendszere van, képes stabilizálni magát, alkalmazkodni és előre mozdulni egy új és jobb pályán.

A gyermekeknek meg kell tanulni ezt, hiszen a világ, amelyben most nőnek fel, egy folyamatos alkalmazkodási képességet igényel a változó körülményekhez. Egy jó családi mozi, amit érdemes megnézni, a “127 óra”, James Franco főszereplésével. Hat Oszkár díjra jelölték, és egy fiatal ember igaz története, aki az utahi vadonba megy egy kalandra, és egy nagyon bizonytalan helyzetbe rekedve találja magát. Kénytelen az extrém környezethez alkalmazkodni, és az egyetlen esélye a túlélésre az, hogy azonnal kifejleszti a meditatív elméjét.

Legyen bár egy családi megbeszélés a határokról, a kommunikációról vagy az életben való előre mozduláshoz szükséges személyes felkészültségről. Amióta megnéztem ezt a filmet, eldöntöttem, hogy többé nem élek a durvaság lehetőségével.

Nézzük újra a 3-as alapkalkulációt, és hogy milyen megoldások léteznek a negatív és pozitív polaritások kezeléséhez. Mindenki az elengedés néhány szintjén megy majd keresztül a gyermekkori dühével kapcsolatban. Belépünk az ünnepek időszakába, és függetlenül a személyes vallásunktól vagy nem-vallásunktól, mindannyian érintettek vagyunk a családhoz, hova tartozáshoz, és önértékeléshez kapcsolódó kérdésekben. Ha még soha nem tetted túl magad azon, hogy a testvéred jobb karácsonyi ajándékot kapott, akkor ezek a sértő emlékek újra fel fognak jönni.

Mit tegyél? A Kriya az intuíció általi tudásért egy kiváló gyakorlat erre a hónapra. Ha gyakorlod, hozzákapcsolódsz a magasabb áramlathoz, és könnyednek és védettnek érzed magad. Ez az, amiről most minden szól; a képességről, hogy megváltoztasd a pszichéd áramlását.

Ahogy Yogi Bhajan mondta:

“Ha nem ismered a saját lelked áramlását, akkor semmi másod nem lesz a szorongáson kívül.”

Ez az idézete számomra az egyik “mérföldkő igazság”. Bármikor, amikor bizonytalanul érzem magam, visszatérek hozzá, és utat találok előre. Többé már nem élünk “normális” időket. A “Brady Bunch” és “The Waltons” féle idők elmúltak (amerikai tévésorozatok sikeres, és gazdag családokról), és sok embernek nehézségei támadnak mindezzel.

Az egyik leggyakoribb kérdés, amit kapok az, hogy “Mikor fordulnak a dolgok végre jobbra?” Nos, az igaz válasz erre az, hogy a dolgok nem biztos, hogy úgy fognak jobbra fordulni, ahogyan az korábban megtanultad, azonban az életed ettől még boldog lehet.

Ami a különbség mindebben az az, hogy a “Változás Korán” haladunk éppen keresztül, és ez azt igényli, hogy befektess a saját jól- létedbe! Ez idő, energia és figyelem befektetést jelent a spirituális gyakorlatok valamilyen, számodra megfelelő formájába.

Ragadd meg bármelyik 11 perces kundalini kriját, ami motivál, inspirál és megáld téged, és ne engedd meg senkinek és semminek, hogy ezt elvegye tőled. Állj ki magadért először, és engedd, hogy minden más úgy alakuljon, ahogy nélküled is tud. Válaszolj először a lelkednek, és ezután már november 11-es számának pozitív polaritását tapasztalhatod!

Isteni vezettetés: Ismerd a saját áramlásodat, és tudd, hogy hova tart. Ez az, ahol a lehetőségek rejtőznek, az áldás és a jó szerencse. És igen, ez minden lehetőség ezekben az időkben.

A mennyei hírnökök keze vezessen, és áldjon meg azzal, hogy otthon érezd magad az isteni szeretetben. Sat Nam.

 

Send this to a friend