Írta: Nam Hari Kaur (Forrás)

Fordította: Simrat Kaur/ Arató Mónika

December hónap a pihenés és önelemzés ideje, kiegyensúlyozva egy merész tervvel a 2018-as Új Évre vonatkozóan. December 12- es száma a törzs ideje, és szükségünk van arra, hogy újra találkozzunk, és érintkezzünk a választott törzsünkkel. Ez a kapcsolódás most létfontosságú, mivel az Új Év egy szuper-robbanásszerű teremtőerővel és lendülettel indul majd el, és a spirituálisan egyívású emberekhez való igazodás nyújtja a legjobb eredményt. 2017 decembere kapcsolatban van a teljes 2018-as évvel, mivel a december szívszáma a 11- es, és 2018 átfogó száma is 11. Ez azt jelenti, hogy a szívünk most nagyon vágyik emelkedésre, inspirációra és az isteni eligazításra.

Betekintés: 2018 a kapcsolatokról szól, és arról a képességünkről, hogy új életet teremtsünk minden olyan életterületen, amely inspirál minket. Nincs középút többé, és perzselő (emlékezz erre a szóra!) lelkesedést érzünk majd az új okok, projektek, és vállakozások iránt egész éven át. A “labdarúgó” mindebben a 9- es ajándék szám (2+0+1+8= 9), és a 9- es a leghevesebb szám. Ez a Tűz elemet is jelenti, egy keresztező kapcsolódással az Éter elemhez.

A dolgok újra felhevültek lesznek, és igen, kitaláltad, a környezet is. Rekord törő hőmérsékletek az úton, ismét. Azonban, térjünk csak vissza a pillanathoz! Kérdezd meg magadtól decemberben, a szíved legmélyéről: “Hol akarok igazán lenni, és hogy jutok el oda?”. A 11- es szám jövőbelátó minősége játszik most a szívedben, és az Új Év 9-es Ajándék száma már azt súgja, hogy nagyobb dolgok kapujában állsz.

Mivel nagyot álmodunk, és elővarázsoljuk a teremtőerőnket, fontos, hogy legyen egy módja annak, ahogy földeljük ezt az energiát. Adok neked egy visszakanyarodó labdát, és javaslom, hogy gyakorold a Meditációt, amely elbűvölően gyönyörűvé tesz. Gondolhatod: “ Nam Hari, nem elképzelhetetlenül felszínes arra gondolni, hogy azáltal leszek sikeres, hogy vonzóvá válok?” Valójában a kérdésre adott válasz egy hangos: Igen!

Sokfajta típusú szépség van, és van egy sármos, elegáns és kifinomult lehetőség  a 9- es számod, a Finomtested fejlesztésében. Mindannyian értékeljük a műalkotásokat, a virágokat, a zenét, és a természet szépségét. Ezek mind az Isteni kreativitás megnyilvánulásai a Földbolygón. Te mindennek a kreatív kifejeződésnek a része vagy, így miért is ne nézhetnél ki a legjobban?

A divatbábok miatt ne aggódj, még mindig a legjobb jógi- önmagad lehetsz egy kis plusz vonzerővel. Igen, ez az!

Tovább vizsgálva december csavarjait és zárjait, van egy trükkös területünk, amelynek tudatában kell lennünk, és ezek az ígéretek. Ne ígérj ez idő tájt, vagy az Új Évre semmit, amiben nem vagy teljesen biztos, hogy képes vagy végrehajtani. Ha nem figyelsz gondosan erre a tanácsra, akkor azon gondolkodva találhatod magadat, hogy “Ó, a fenébe, hogyan kerülhettem ekkora kalamajkába?”

Számmisztikailag, ennek az alapkalkuláció az oka, ahol megjelenik a 13-as szám (Alapszám= hónap 3- asa + az év tizese= 13). A tizenhármas egy nagyon sok- felületű szám, és a pozitív polaritásában a “szavak erejét” jeleníti meg, a legrosszabb esetben pedig az árulást.

A 7- es Transzformációs szám járulékos dinamikájának hozzájárulása miatt az Alapkalkulációhoz, az emberek nem fogják helyesen hallani a dolgokat. Zavarodottság és félreértések lehetnek a legegyszerűbb kommunikációs helyzetekben is, így ismételd el a szavakat, vagy még jobb, ha leírod. Tisztázd e-mail- ben vagy szöveges üzenetben a dolgokat, így azt tudod mondani: “ Itt van fehéren- feketén, mit mondtál.” Ez segíteni fog elkerülni a blöffölést, a dühöt és a frusztrációt. Nem arról van szó, hogy a másik személy a rossz, hanem, hogy mindenkinek jó legyen.

Ez egy különösen furcsa év volt, ne legyenek kétségeid efelől. A 2018-as ugyancsak elképesztő év lesz. A jelenlegi pillanat egy váltást igényel a pszichénkben, az erőnk tudatosságában és a Vízöntő kori átmenet kibontakozó hatásában. A jelenléted ebben a világban egy fordulópont, amikor tudatosan használod a tetteidet, és a Szavaid Erejét a jóért, a kedvességért, és az emelkedésért.

Élvezd az ünnepeket, az inspiráló kapcsolódások festői tájképét, és az új Énedet 2018- ban! Sat Nam.

 
“Azok, aki felemelkednek, hogy a Vízöntő kort szolgálják, örökké élni fognak a jövendő generációk emlékezetében.” – Yogi Bhajan, 97.4.21.

 

Send this to a friend