Írta: Nam Hari Kaur (Forrás)

Fordította: Simrat Kaur

zűrzavarJúlius hónap a vihar és zűrzavar ideje, vitathatóan a legkihívásosabb hónap az évben.

Az emberek szíve a töréspontnál van, és van egy rejtett bizalmatlanság és intenzív elégedetlenség a kollektív pszichében a Földön. Ez tovább erősödhet a negatív hírek táplálásával, amelyekkel kénytelenek vagyunk navigálni minden nap.

Miért van ilyen sok szétesés a szemünk előtt, és mikor ér véget?

A 7-es szám jeleníti meg a víz elemet, és dupla intenzitása van a hetedik hónappal, mint ajándék számmal (az utolsó két számjegye az évnek 1+6 =7).

A víz tisztít, és leleplez. Az árvíz elsodor dolgokat, felfedve, mi van a felszín alatt. A fák gyökerei védtelenek, a pincék megmutatkoznak, és az emberek mélyen gyökerező szenvedésének csupasz csontvázcsontjai láthatóvá válnak a nap fényénél.

Ez a tisztulás azért történik, hogy megengedjen egy új kezdetet a 2017-es naptári évben, a kitágulás és bőség idejét a Földbolygón. Van fogás  – természetesen először el kell végezni a tisztulást. Ha széf tele van teli rozsdás konzervdobozokkal, hova teszed az új szerencsét, mikor megérkezik?

2016 átfogó száma a 9-es, és a 9- es szám jeleníti meg a tisztítást, befejezést és a halált. Szintén megjeleníti a “Hozzáértést a Rejtélyeken túl” és bármelyik tattvát (elemet) vagy képtelen uralni, az létrehozza a megtévesztés rejtélyét, és a megtört bizalmat. Tudom, ez nevetségesen nehéznek tűnhet, azonban hányszor kerültél nevetségesen az összeomlás állapotába, amikor a figyelmezető jelek ott voltak az úton?

Térjünk személyesebb vízekre, és elég bátor leszek, hogy önmagamat használjam példaként. Mostanában kellett ránéznem arra, mennyi cukrot fogyasztok a diétámban. Túl sokat, mert a cukor mindenütt ott van- gyakorlatilag mindenben van cukor. A cukor volt az egyetlen megküzdési mechanizmus a családi dinamikámban, mikor gyermek voltam. Mint a ”Nem beszélünk dolgokról ebben a háztartásban, de helyette megehetünk még egy fánkot.” Csak mostanában ismertem fel, hogy mennyire támaszkodom a cukros ételekre, mikor a dolgok rosszul mennek. Mint a “Volt még egy bombázás Beirut-ban, így ehetek még egy képviselőfánkot. “

Ez a magatartás nyilvánvalóan nem segít senkin, és felismertem, hogy ideje változtatni. Vannak GTF vitaminjaink (glucose tolerance factor) az “egészséges ételek” áruházakban, számtalan változata a sült csicseriborsó és tökmag snekkeknek a proteinekért és ásványi anyagokért, és a megerősítés: “Minden szeretet az itt és mostban van, és meggyógyultam bölcs választásaimon keresztül.”

Van választásunk, és ez a helyzet döntő pontja. Választhatunk jobb kapcsolatokat, jobb kommunikációs módokat, és az önismeret magasabb szintjét, ami a próbakövünk, hogy a jelen valóságban navigáljunk.

Megszabadulni a fájdalomtól, ami családi, nem mindig könnyű, és ezért van az, hogy a szenvedés ismétlődő mintái oly gyakran folytatódnak. Ránézni arra, hogy pontosan mi romlott el az életünkben bátorságot igényel, és egy tervet is, hogy hogyan emeljük fel magunkat.

A július dupla 7-es száma szó szerint „úszni, vagy kiönteni a mosogatóba” szituációt hozza létre. Belefulladhatunk egy érzelmi kétségbeesésbe, vagy örömmel várhatjuk a módszereket, hogy megtisztítsuk magunkat, és felemeljük a létezésünket. Amikor a 7-es szám negatívvá fordul, akkor a megbántódást és haragot jeleníti meg.

Az ellenőrzésünk felett álló körüményekből adódó csapdába esettség érzés valójában egy nagyon gyakori probléma most. Csapdába esni egy kapcsolatban, egy egészségügyi gondban, egy reményekkel nem kecsegtető munkában, stb. “ Ha kiszabadulnék ebből, boldog lennék.” – ez egy sokkal gyakoribb rejtett áramlat, mint gondolnád.

Nézzük a megoldást minderre. Lehet, hogy nem vagyunk képesek megváltoztatni az életünket azonnal, azonban javíthatjuk a képességünket, hogy keresztül manőverezzünk a körülményeken.

A hetes szám a folyadékokhoz kapcsolódik a testünkben, és a képességhez, hogy kiizadjuk a méreganyagokat a nyirokrendszeren, és a bőr pórusain keresztül. Szerezz magadnak egy kis dörzsiszivacsot a drogériák bőrápolási részlegéről. Menj el egy gyógyfürdőbe, vagy egy meleg vízű forráshoz, és radírozd le a bőröd felületi rétegét, így jobban ki tudod űzni a méreganyagokat a testedből. Ülj be egy szaunába, addig, amíg ésszerűen teheted, és mondd magadnak: “ Mindent elengedek, szabad vagyok a múltamtól.”

A Bach virágterápia esszenciák közül a Vadalma tisztításra való, és a Vörösfenyő önbizalomra. Addj egy pár cseppet ezekből a gyógytermékekből a vízhez, amit a szaunába magaddal viszel, és igyál belőle folyamatosan egész nap.

A “Sat Siri, Siri Akal” mantra közvetlenül enyhíti a kétségbeesést, és van egy kiváló verzió, amit egy  sadhana alatt rögzítettek egy jurtában, Észak Hollandiában. Szerelmes lettem ebbe, és elképzelem magam, ahogy ülök ezekkel az szép, odaadó fiatal emberekkel, és énekelek a szívemből és a lelkemből.

Itt a link, és te is megteheted ugyanezt:

http://www.spiritvoyage.com/flash/play.aspx?mod=TRK&ItmId=TRK-900439-5 

Yogi Bhajan azt mondta, hogy amikor kétségben vagyunk, 3 ösztönzés létezik:

  1. Visszavonuljunk, és egyedül legyünk
  2. Megtagadjuk a jövőt, vagy fantáziáljunk róla                     
  3. Mohón éljünk, vagy szűkösen a bőség helyett

Ez a mantra segít leküzdeni ezeket a tendenciákat, és behívja a bátorságot és a rátermettséget. Adj magadnak egy lehetőséget, és ha nagylelkűséget érzel, ragadj meg egy süllyedő barátot, és mondd: “ Hé, énekeld velem ezt 11 percig, és múljuk felül az árnyékokat!— ez a Vízöntő kor barátaim, a kegyelem és kedvesség segítő kezét nyújtani mások felé.

Sok, sok jó dolog van, ami most történik a világban. Az emberek változnak, felszabadulnak, és segítenek egymásnak. Mi úttörök vagyunk, és ez bátorságot igényel. Tudd a szívedben, hogy semmi nem pusztíthatja el az emberi szellem ragyogását, mivel az a célja, hogy megtalálja a szárnyait a világ evolúciójának szelében.

Mi mind együtt vagyunk ebben, és az ég adja meg a békét szívetekben, és az erőt a lelketekben, hogy megtaláljuk az utat haza. Sat Nam

 

Send this to a friend