Írta: Nam Hari Kaur (Forrás)

Fordította: Arató Mónika (Simrat Kaur)

Ébredés van a levegőben, és kollektíven halljuk annak a suttogását, ami tovább hív minket a spirituális utunkon. Tudjuk, hogy valami friss és új előtt állunk, és az augusztusi hónap egy ugródeszka effektust ad a következő legjobb lépésünkhöz.  

Augusztus 8- as száma az erő, energia, gyógyulás témáit jeleníti meg, és az újrahangolását annak, hogy hogyan használjuk az életenergiánkat. A júliusi elhalványulás célja az volt, hogy felfedje és előtérbe hozza, hogy hol veszítünk energiát az életünkben, és hogy felébresszen minket a csapdák és az érzelmi rabszolgaság karmikus mintáiból.

Az emberek gyakran kérdezik: „Miért vonzok mindig hasonló kapcsolatokat?”

A legtipikusabb válasz  gyermekkorunkból ered, ahol megpróbáltuk lekenyerezni vagy „rögzíteni” egyik vagy mindkét szülőnket. Ez egy veszett ügy, és a legtöbb érzelmi stressz forrása.

Az „elveszett érzékelés” fátylát már felemeltük július legnagyobb részében, és mostmár megvan a lehetőségünk, hogy használjuk az újdonsült rálátásunkat arra, hogy hova nem megyünk vissza soha. Emlékszem egy régi Fleetwood Mac dalra, amelyben Lindsey Buckingham azt énekli: „Voltam lent egyszer, voltam lent kétszer, ohh, soha nem megyek oda vissza megint.”

A planetáris frekvenciaváltás egy magasabb vezettetést ad számunkra  augusztusban, és segít elhatározni, hogy megtisztítjuk az utat a régi kövektől, amelyek álmaink hajójának fenekét feltépték. Feltöltődve bölcsességgel, és erővel megrajzolhatjuk a legbiztonságosabb térképet az új partok felé.

Bővelkedünk új lehetőségekben, és a szerencse most támogatja a bátorságot. Nyitott elmével, és az erőfeszítésre való hajlandósággal lesz valami új, ami beindítja az életedet.  A legfontosabb az, hogy feltedd magadnak a kérdést: „Mit mond erre a szívem?”

Augusztus szívszáma a 9- es, és a 9 szenvedélyes, intenzív, lényegre törő, és fókuszált.  A 9-e szám egyben a Finomtest is, és a magasabb spirituális ösztöneinknek megvan a lehetősége, hogy az isteni vezettetésen keresztül érzékeljék a helyes cselekvési irányokat.

Egy mágikus kondenzcsík húzódik a levegőben egész augusztusban, hogy élénkítse a szívcsakránkat, és ez egy ajándékot jelent az emberiségnek. Ez egy rezgés, amely felébresztheti a Lelked igaz céljának energetikai kódját. Ez a cél egészen különbözőnek tűnhet attól, amit korábban csináltál, így csak tartsd nyitva az elméd, hogy a Szíved és a Lelked egyesülhessen az új iránnyal.

2020 nagy változásainak csúcsánál vagyunk, és a Mennyek kreatív erői már most velünk dolgoznak azon, hogy „Ébredj fel”! Úgy érezheted, hogy egész eddigi életedben aludtál, végig vánszorogtad a létezésed egy korlátozott módon, amikor hirtelen a zsaluk kinyílnak az ablakok előtt. Most az ébredés fénye árad be, új lehetőségeket és potenciálokat megmutatva. Tudom, mindez elég drámaian hangzik, talán egy kicsit olyan „hú-ha”, azonban mégsem.  

Olyan sok emberrel beszéltem már, akik valami másra és különbözőre vágynak. Az elszigeteltség, amit az emberek éreznek, az emberi kapcsolódások hiánya miatt vannak, és különböző függőségeket hoznak létre. Az üresség érzése nem kezelhető külső dolgok által, így nézzünk egy jobb módot arra, hogy megváltoztassuk az érzelmi tájképünket.

Ami segíteni fog felemelni a lelkünket, az a 8 ütemű légzés az energiáért és a stressz elengedéséért meditáció. Ez segít egy életképes erővé integrálni az újonnan elérhető energiákat. Majd szépen felrezegsz a feladathoz az érzéseiddel is, nem számít, hogy milyen merészek, és bátrak, mégis úgy tűnik, hogy megvalósulhatnak.  

És most nem akarunk semmi merészet és bátrat. Oly sokan lehangoltak az egyhangú régi dolgok miatt, hogy a monotonitás, és a rutin megöl minket egy bizonyos szinten. Nem lehetsz a Fény, amíg legalább nem látod a Fényt, így játékra fel, és engedd az életerőt mozdulni.

Van augusztusnak egy olyan aspektusa, amely feltárja egy belső álmunkat vagy az eredeti ártatlanságunkat. Vannak közülünk olyanok, akiknek ki kellet kapcsolniuk magukat gyermekkorukban a túlélés szüksége miatt. Ahogy felnövünk, van egy kimondatlan hiedelem: Ki vagy te, hogy azt gondolod, megtörheted a beletörődő, félszívű élet családi átkát? Ebből a programozásból kialakulhat egy olyan minta, hogy valamilyen módon állandóan eladjuk magunkat.

Augusztus egy áttörő hónap, amikor áttörjük ezt az átkozott járdaszegélyt. Az újszülött megerősítés a következő: „A Mindenható Kegyelmének és az Univerzum Szeretetének gyermeke vagyok; a mennyek Angyalai vezetnek és támogatnak utam minden lépésénél”.

Engedd be ezeket a szavakat mélyen a Lelkedbe. Ismételd őket magadnak, mikor felébredsz reggel. Így megtisztítod az új élettapasztalatok felé vezető utadat.

Ez az idő most van itt, elkaptad. Sat Nam.

 

“Ha még nem ismerted fel, hogy Istenben teremtődtél, akkor ismerd fel ma. Higgy benne, bízz benne és éld! Az életed meg fog változni; a környezeted meg fog változni. Bőség és lehetőségek érkeznek hozzád.”

 

Yogi Bhajan, 9/21/91

 

 

Send this to a friend